Chloupky na obličeji - laser

Anonymní
15.8.19 09:29

chloupky na obličeji - laser

Raději anonymně (jinak smazat).

Rostou mi výraznější chloupky na jednom místě u rtu (do 10 chloupků, ale za to pořád a dlouhé) a také mnoho chloupků na bradě. Uvažuji o laserovém odstranění. Jaké jsou vaše zkušenosti? Jak dlouho to vydrží. Četla jsem, že se to musí opakovat. Co když se ale laser neopakuje? Nevadí to? Rostou potom chloupky opravdu méně nebo ne? Pomohl Vám laser?

Jaké máte zkušenosti? Uvítám jakékoliv tipy, rady,… Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.8.19 09:46

A ještě by mě zajímalo, jaký je u Vás postup před zákrokem. Jak dlouho nechat růst choupky, kdy nejlépe oholit/ostříhat a podobně.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.19 10:14

Háčkuji se

• Citovat
  • Upravit
590
15.8.19 11:16

Mám osobní zkušenost s MLC v Praze, jsou skvělí. Nechávala jsem si odstraňovat v podpaží a absolvovala jsem 3 „sezení“ s tím, že ještě jednou by to asi chtělo. Opakuje se to z toho důvodu, že chloupek je v průběhu růstu v jiných fázích a některé jsou v růstové, některé jsou ještě, jak to nazvat, no prostě nejsou vidět a „spí“… S odstupem cca 5ti let mi roste tak 15 chloupků na každé straně, takže za mě maximální spokojenost. Jedna aplikace stála 3 tis. s tím, že asi hodinku předtím se má aplikovat „umrtvující“ mast, aby to nebylo tak bolestivé. Upřímně - bolí to i tak, ty výboje atd a smrdí to, jak se pálí ty chlupy a pak asi den máte zarudlou pokožku, to Vám nebudu lhát. Ten výsledný efekt za to ale stojí. Jestli si dobře pamatuju, asi 3 dny předtím se nesmíte holit.
Ptala jsem se i na horní ret a u mě konkrétně by to moc nešlo, jelikož mám pihy v obličeji a ten laser by nezaměřil ten chloupek správně, takže mi doporučili nejdříve zesvětlení pigmentu, ale to by vyšlo asi na 5.000,– Kč, tak to jsem s díky odmítla.
Jedná se o opravdový laser, ne ty na bázi Phillips lumea atd. Tento pracuje na vyšší frekvenci, což můžou dělat jenom některá střediska či kliniky a depilace je trvalá! Takové ty ala Phillips fungují trošku na jiném principu, proto ty chloupky dorůstají. Phillips mám koupený, používám ho na nohy a také to pomáhá, ale musí se to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
15.8.19 11:27

Holky, hlavně to nechte na zimu, hrozí pigmentové skvrny. A to je horší zlo jak chloupky, fakt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
15.8.19 12:58

Ano, je to trvale, ale jdi vyhradne nekam na kliniku plast. chirurgie na laser, ne ipl. ipl je naprosto nanic. zakrok je trvaly, dava se krem na znecitliveni, takze je to jen maximalne stipnuti. chodim jednou za par let.jdi poprve, pak uvidis, zda je treba zakrok opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
15.8.19 13:00

P. s.davaji mi znecitlivujici gel s okamzitym ucinkem.je zbytecne jit bez znecitliveni, proc se trapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.19 07:26

Díky moc za reakce.

A nepřipadali jste si divně, když jste si chloupky před zákrokem nevytrhávali? A po laseru byla vidět změna hned?

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí