Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti, my chodili do Heliosu, kde jsme. nebyli spokojení, do Repromedy jsme objednaní na 7.1.
Já a moc se nám tam líbilo, je tam sice draho, ale stojí to za to. Máme od nich na druhý pokus holčičku.
Moc milý přístup a ochota. Hodně štěstí, ať Vám to vyjde ![]()
Taky jsme chodili s mužem do Repromedy, vyšlo nám 1. nativní IVF
Mají tam skvělej přístup, draho je asi i v jiných soukromých CARech
Nám se tam líbilo a u druhého dítka tam půjdeme znovu ![]()
Přeji hodně štěstí, ať se dočkáte co nejdřív ![]()
Příspěvek upraven 04.01.13 v 10:18
Ahoj u nás zvýtězila UNICA. 2 kamarádky tam podstoupily IVF a úspěšně
Ale každému to vyhovuje jinde ![]()
Děkuju za odpovědi
O Unice jsem taky slyšela, takže podle spokojenosti, můžeme zase změnit.. A to jsou i nesoukromé CARy? ![]()
Obilňák je státní myslím, ale jsou tam dlouhé čekačky a co jsem tak četla, spokojenost nic moc ![]()
No mě taky málem kleplo kolik mi řekl že budeme za jedno IVF doplácet léky 2-4tis (dle potřeby) a zbytek úkonů cca 17tis = 21tis ![]()
Ahoj, taky jsme byli v Repromedě, krásné příjemné prostředí… Akorát nespokojenost byla v tom, že když jsem zjisitla, že jsem těhu a byla jsem tam na ultrazvuku a mírně špinila, tak dr řekla, že je vše v maximální pořádku, že se embrya zavrtávají a já na druhý den letěla na pohotovost s velkým krvácení.. hematom a obrovská cysta, takže to paní doktorka vidět musela, ale už si svoje splnila, zaplacené dostala, tak to řešit nechtěla!!! Aspoň mě měla upozornit, abych si zašla ke svému gynekologovi.. můj názor…
@kelynka píše:
Ahoj, taky jsme byli v Repromedě, krásné příjemné prostředí… Akorát nespokojenost byla v tom, že když jsem zjisitla, že jsem těhu a byla jsem tam na ultrazvuku a mírně špinila, tak dr řekla, že je vše v maximální pořádku, že se embrya zavrtávají a já na druhý den letěla na pohotovost s velkým krvácení.. hematom a obrovská cysta, takže to paní doktorka vidět musela, ale už si svoje splnila, zaplacené dostala, tak to řešit nechtěla!!! Aspoň mě měla upozornit, abych si zašla ke svému gynekologovi.. můj názor…
Ale dopadlo to naštěstí dobře, ne? (soudím dle fotky) Tak ještě že tak. Jinak to chování dr. děs :-X
@Luca26 píše:
Ale dopadlo to naštěstí dobře, ne? (soudím dle fotky) Tak ještě že tak. Jinak to chování dr. děs :-X
celé těhu proležené v nemocnici, kvůli krvácení, pak následoval 26.týden předčasný porod dvojčat a bohužel chlapeček po čtyřech dnech umřel
![]()
@kelynka píše:
celé těhu proležené v nemocnici, kvůli krvácení, pak následoval 26.týden předčasný porod dvojčat a bohužel chlapeček po čtyřech dnech umřel![]()
![]()
Ježíš, tak to mě moc mrzí
Kamarádka měla něco podobného, ale kvůli nemocnici v Břeclavi (předčasný a holčička to vzdala po 1 mesici) ale taky byli 2. Chjo, to je hrůza, ani si to nedokážu představit :-X
Hm
tak uvidíme.. Já jdu k paní Hromadové, která se po mailu zdála příjemná..
@Bibušenka píše:
Hmtak uvidíme.. Já jdu k paní Hromadové, která se po mailu zdála příjemná..
Právě k paní dr Hromadové jsem chodila… Stejně je to jen byznys, jde jim jen o prachy.. Přeji hodně štěstí
![]()
@Luca26 píše:
Ježíš, tak to mě moc mrzíKamarádka měla něco podobného, ale kvůli nemocnici v Břeclavi (předčasný a holčička to vzdala po 1 mesici) ale taky byli 2. Chjo, to je hrůza, ani si to nedokážu představit :-X
děkuji moc.. takovou bolest a bezmoc nikomu nepřeji… Všem přeji hodně štěstí a krásné a zdravé mimiška
![]()
@Bibušenka Ahoj, podstoupuji v Repromedě svoje první IVF a momentálně jsem 6 dní po ET a čekám na výsledek. Co se týče přístupu, tak si nemůžu na nic stěžovat. Chodím k panu doktorovi Koukalovi a neměla jsem s ním jediný problém, je moc hodnej a všechno nám do podrobna vysvětlil. Paní doktorka Hromadová mi jednou dělala ultrazvuk a i ta je moc milá.. Za mě spokojenost
Velké plus u mě má Repromeda i proto, že fungovali i o svátcích a na transferu jsem byla v neděli.