Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuju
no uvidíme, mě dorazila MS o dva dny dřív, tak jsem ji zase obrečela.. ![]()
Na IVF se bojím, že nebudu moct, mám zdrav. problémy, kvůli kterým nesmím brát žádné hormony, nesměla jsem ani HA, jak je to teď nevím, ale myslím, že se to nezměnilo ![]()
Ahoj holky ja chodila do tedka do caru na obilnak mela jsem tam 1 krat iui a jednou ivf, protoze jsem tam byla nespokojena, takze jsme presli do repromedy a jsem obednana k doktorce hromadove a to 9.1
@hanka1120 nechoď tam!..
V CARu mi opět vzali krev, řekli, proč chci děcko, když jsem tam mladá, chlapa objednali na spermio. Já jsem měla v dětství problémy, kvůli kterých jsem byla v několika nemocnicích, i ve Zlíně, a ona chce veškerou dokumentaci, kterou nemám! A to že nesmím hormony je prý blbost, přitom mi to řeklo plno doktorů, ale bohužel jen ústně, takže co řeknu, až tam pujdu příště, když to po mě bude chtít? Asi že jsem měnila lékaře, což je pravda, a že bývalá doktorka mi umřela, tudíž nemá nic. Hotovo, pí.. jedna s prominutím. Bože. Přístup některých lidí…
No a výsledek od dr.? Do 22 nic, na inseminace špatný spermio, jediná možnost, která by šla zkusit " něco " za 10tis. ale to až mi bude 22, dřív mi pojišťovna NIC prý ani IUI neproplácí.
Co jsem komu udělala!!! ![]()
Prostě neschopná stará kráva s prominutím. Ještě se snažila být milá a při jejím úsměvu se mi chtělo zvracet…
Pujdu tam už jen pro výsledky.
Omlouvám se, nečtu to po sobě, jsem rozčílená…
Bibusenko to je mi lito ze to takle dopadlo.ale jestli jsi opravdu tak mlada tak mas spoustu casu. kdyzto ja uz ne je mi 30let a jinak nez ivf mi proste nepomuze. manzel tam prave byl pred 6 mes na sppermiogramu. a ja tam kdysi chodila pred x lety s byvalem manzelem takze tu ani doktorku znam.
Ahoj, jak jste dopadli?:)
Jinak, nevíte někdo kam posílají krev na hormonální profil? Do AKI na Vinohradech jako všechny CARy?..