Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

4990
2.1.13 21:21

Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Ahoj holky.

Chci se zeptat, zda některá z Vás podstoupila laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodů a jak ryhle se Vám podařilo otěhotnět. Jeden doktor mi doporučil po laparoskopii cca 1-2 cykly počkat, prý je vysoké riziko mimoděložního těhotenství. Ale druhý doktor mi řekl, ať se snažíme hned… :nevim:

Antikoncepci neberu přes 1,5 roku a začátkem prosince jsem byla laparoskopii. V pravém vejcovodu jsem měla srůsty (pravděpodobně po operaci slepého střeva v dětství), ty mi odstranili. Před Vánocemi jsem měla menstruaci, tak jsme se přes svátky snažili… :hug: Tak doufám, že se zadaří… trošku se bojím toho mimoděložního… :?

Děkuji za komentáře, příspěvky, rady a Vaše zkušnosti… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5993
2.1.13 21:28

Nám řekli, že můžeme hned, my teda zkusili první ovu ještě v cyklu, ve kterém jsem byla na lps. Taky v prosinci, dr. mi říkala, že do půl roku od lps je největší pravděpodobnost. A myslím, že jestli bude mimoděložní neovlivním. těhotná nejsem, ale stále věřím) Po první lps jsem byla chvíli těhotná, ale nakonec to bylo biochemické. Ale držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
2.1.13 22:22

Byla jsem na laparoskopii 4.2.2010 poslední ms byla 3.3.2010 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.1.13 22:56

Doporučuji snažit se hned :hug:, přeji hodně štěstí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
3.1.13 06:43

Jak ti vytáhnou stehy :mrgreen: Taky mi to tak doporučili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
4.1.13 20:47

Ahoj holky, moc děkuji za Vaše názory a slova povzbuzení! :mavam:

@Susan23 Moc držím palečky, aby Ti to vyšlo, dej vědět, jak to s Tebou vypadá! :D

@marketa612 Tak to byl fofr, taky bych to tak brala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
4.1.13 21:58

Jasné že dám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
7.1.13 15:34

Holky, myslíte, že bych se mohla zkusit snažit ještě před vyndáním stehů? :mrgreen: mě nikdo nic neřekl a já jsem se bohužel zapomněla zeptat :roll: Dneska jsem 14 DC a laparku mi dělali (prý vše bylo ok) 3.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
7.1.13 15:46

@chcimimi - tak maximálně ti rupnou stehy :nevim: 1. den LPK se nepočítá, takže jsi od LPK 4. den, což se mi zdá málo. Asi bych si hrála ručně a chlap jak bude cítit konec, tak šoupne spermouše do tebe. Ale břicho bych teda ještě moc nezatínala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
7.1.13 15:52

@Maky.p jejda, to je složité :mrgreen: :mrgreen: ale asi je fakt, že možná ještě pár dní počkám..ale asi propásnu tento cyklus no… :roll: díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.1.13 20:23

@chcimimi ahoj :andel: omlouvám se, že se sem vloupám. já jsem si dneska vyzvedla předoperační a jdu na všechny ty zkratky co máš v popisku i já. včetně té chromopertuace. Mám dotaz, jestli tě to bolelo. Kéž bych měla stejný výsledek jako ty, i když co si budeme povídat…aspon by se vědělo, proč to nejde… :,(
mimochodem rozum mi velí počkat se sexem aspon do stehů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
7.1.13 20:35

Já jsem si stehy vytahovala sama, no teda přítel to nakonec udělal:) cca po 10 dnech od operace. A myslím si, že jsme taky souložili. Pokud se na to cítíš, tak je to o. k.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
7.1.13 22:24

Také souhlasím, jestli Tě nebolí břicho a cítíš se na to, tak proč ne… ;)

@Simi11 Vítám Tě mezi námi. Mě to bolelo docela dost po té operaci, ale bylo to spíš tím drenem, který mi koukal z břicha, nějak mi to tam dělalo neplechu. Ale když mi to vyndali, tak to skoro nebolelo… Držím palce, ať Ti to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.1.13 11:39
@Simi11 píše:
@chcimimi ahoj :andel: omlouvám se, že se sem vloupám. já jsem si dneska vyzvedla předoperační a jdu na všechny ty zkratky co máš v popisku i já. včetně té chromopertuace. Mám dotaz, jestli tě to bolelo. Kéž bych měla stejný výsledek jako ty, i když co si budeme povídat…aspon by se vědělo, proč to nejde… :,(
mimochodem rozum mi velí počkat se sexem aspon do stehů…

Ahojky,

tak z mého pohledu: po operaci mi bylo jen chviličku špatně, pak mi dali kapačku a bylo to ok…bolí to trošku, já jsem teda neměla žádnou cévku, žádný dren nic, ale ani injekci od bolesti jsem si nenechala píchnout, prostě to bylo v pohodě :-) jen trošku jsem krvácela (špinila) ale to je prý normální..břicho bolí trošku, ale jak jsem přišla domů (3. den po operaci) mě začalo bolet pod žebrama a rameno - to bylo dost nepříjemné ale dá se to vše v poho přežít..kdybych musela šla bych na to znovu… :pankac: Takže se neboooj a budu držet pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
8.1.13 11:41

A ještě doplnění - snad mám vše v pořádku - to mi řekli doktoři v té zprávě mám na předoperačním vyšetření - náznak PCO na levé straně…tak nevím, ale doktoři co mi dělali operaci mi řekli, že je vše ok… :nevim: uvidíme co mi řekne moje Dr..jak mi vysvětlí tu propouštěcí zprávu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí