Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AjulaMamula Jj,prvně jsem měla nastupovat až 19.3.,ale. kvůli MS jsem si to o týden posunula
Takže nastupuju už za 4dny
Včera mi kamarádka gynekoložka říkala, že to není žádná hrůza a bude to v pohodě
Já na žádnou anesteziologii nemusím
Krev mi nevadí, jen nevím, odkud mi jí hodlá brát ![]()
@Kajule21
ono zalezi doktor od doktora.. a musis mis pred nebo po menzes.. bo ja musim po. Strasne sem se bala at se mrcha nezpozdi bo, to bylo naplanovano uplne na tesno v, pondeli mrcha v patek operace. Ale nastesti potvora prisla uz dnes. Tak rada jsem ji snad ještě nemela za posledni dva roky ????
@AjulaMamula Tak jak se to vezme. Já ji měla dostat 21.3. A 20.3.mě měli operovat, proto jsem si to o posunula už na teď. Akorát jsem dosnídala a pojedeme směr nemocnice ![]()
@Kajule21
no ja totiz byla na gynde tyden po ni a tam mi prave rekl ze musim byt tesne po ni proto sem cekala skoro 3tydny… to je divne
proste kaudy doktor jiny nazor a postup…tak drzim palecky zitra se hned ozvi ![]()
@AjulaMamula Akorát mi odjel manžel a je tady nuda.Jsem na 4lůžkovém pokoji a zatím samá a asi to vypadat, že minimálně dneska i sama budu
A budu tady až do čtvrtka-až ve čtvrtek mě pustí domů
Ale nevěděla jsem, že jsem od menstruace do operace neměla mít nechráněný styk, čili jsem ještě musela podepsat, že se může stát, že budu těhu a může dojít k potratu nebo tím profukem k mimoděložnímu těhu ![]()
@Kajule21 no Já se neměla Bo sem brala čipy ty betadinky takže vse by bylo žlutého a Ted mam mrchu a zase čipy pak. Já bych radši byla sama.. na ME už jde celkem nervozita
drž se budu zítra myslet a jak ti bude líp tak se ozvi ![]()
Ahoj holky, jdu se k vám přidat
Zítra nastupuju do nemocnice, v úterý i budou dělat diagnostickou lps a hysteroskopii. O miminko se snažíme 2 roky, vše v pořádku, ale stále se nedaří ani přes 3 IUI
..tak je načase kouknout se i zevnitř ![]()
@AjulaMamula Tak já nevím, čím to je, ale já zatím nervózní nejsem ani trošku
Už mám omotané nohy obvazem kvůli trombóze, zachvilku mám dostat nějaký prášek na uklidnění (nevím proč
) a injekci na ředění krve a kolem oběda jdu na řadu
Už ať to mám za sebou ![]()
@Leojka Ahojky
A jak jsi myslela to „všechno“ v pořádku? Jako manžel? Protože kdyby bylo všechno v pořádku, tak asi nejdeš do nemocnice
I když, já jsem taky podle všeho „v pořádku“ a jsem tu
Já nastupovala včera a dneska kolem oběda jdu na sál
Mám laparo, hystero, chromopertubaci a ještě mi budou odstraňovat cystu a kontrolovat zda mám nebo nemám endometriózu
Kde ležíš v nemocnici?
@Kajule21 ahojky. Vše co se dalo doposud zjistit
…dle UZ, imunologie, genetika, manzel, ovulace, teď už zbývá jen kouknout zevnitř
. Ležím v Hradci Kr. Tak budu držet palce, ať to dnes vsechno klapne ![]()
@Leojka A jo takhle, tak to potom jo
Děkuju, jdu kolem oběda, tak snad to bude rychle zamnou a nebude to moc bolet
Já jsem ve Zlíně.
@AjulaMamula Ahojky,šla jsem na řadu až ve 13hod. A dělali to asi hodinu. Před 5ti minutama jsem byla poprvé čurat. Krvácím, ale s tím jsem počítala. A drenu ani nevím ale vytáhnout ho mají zítra s snad už dostanu aj najest…Přežiješ to!! ![]()
@Kajule21 tak jsem ráda, že jsi to zvládla, snad i výsledek bude dobrý! Odpočívej, zítra bude líp
. Já bych měla jít ráno kolem pul 10, tak už se taky těším. Tak se drž, dobrou noc ![]()
@Kajule21
sikula.dren neeee,
brr me se tam nejak prestava chtit ![]()