Kdy se začít snažit o otěhotnění po laparoskopii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
8.3.17 06:43

@AjulaMamula Jj,prvně jsem měla nastupovat až 19.3.,ale. kvůli MS jsem si to o týden posunula :) Takže nastupuju už za 4dny :) Včera mi kamarádka gynekoložka říkala, že to není žádná hrůza a bude to v pohodě :) Já na žádnou anesteziologii nemusím 8o 8o Krev mi nevadí, jen nevím, odkud mi jí hodlá brát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.3.17 23:32

@Kajule21 :mavam: ono zalezi doktor od doktora.. a musis mis pred nebo po menzes.. bo ja musim po. Strasne sem se bala at se mrcha nezpozdi bo, to bylo naplanovano uplne na tesno v, pondeli mrcha v patek operace. Ale nastesti potvora prisla uz dnes. Tak rada jsem ji snad ještě nemela za posledni dva roky ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.3.17 07:37

@AjulaMamula Tak jak se to vezme. Já ji měla dostat 21.3. A 20.3.mě měli operovat, proto jsem si to o posunula už na teď. Akorát jsem dosnídala a pojedeme směr nemocnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
12.3.17 09:43

@Kajule21 :mavam: no ja totiz byla na gynde tyden po ni a tam mi prave rekl ze musim byt tesne po ni proto sem cekala skoro 3tydny… to je divne :roll: proste kaudy doktor jiny nazor a postup…tak drzim palecky zitra se hned ozvi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.3.17 11:07

@AjulaMamula Akorát mi odjel manžel a je tady nuda.Jsem na 4lůžkovém pokoji a zatím samá a asi to vypadat, že minimálně dneska i sama budu :nevim: A budu tady až do čtvrtka-až ve čtvrtek mě pustí domů :,( Ale nevěděla jsem, že jsem od menstruace do operace neměla mít nechráněný styk, čili jsem ještě musela podepsat, že se může stát, že budu těhu a může dojít k potratu nebo tím profukem k mimoděložnímu těhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
12.3.17 17:29

@Kajule21 no Já se neměla Bo sem brala čipy ty betadinky takže vse by bylo žlutého a Ted mam mrchu a zase čipy pak. Já bych radši byla sama.. na ME už jde celkem nervozita :zed: drž se budu zítra myslet a jak ti bude líp tak se ozvi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.3.17 21:38

Před LPS

Ahoj holky, jdu se k vám přidat :) Zítra nastupuju do nemocnice, v úterý i budou dělat diagnostickou lps a hysteroskopii. O miminko se snažíme 2 roky, vše v pořádku, ale stále se nedaří ani přes 3 IUI :,(..tak je načase kouknout se i zevnitř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.3.17 07:29

@AjulaMamula Tak já nevím, čím to je, ale já zatím nervózní nejsem ani trošku :nevim: Už mám omotané nohy obvazem kvůli trombóze, zachvilku mám dostat nějaký prášek na uklidnění (nevím proč :) ) a injekci na ředění krve a kolem oběda jdu na řadu :nevim: Už ať to mám za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.3.17 07:32

@Leojka Ahojky :mavam: A jak jsi myslela to „všechno“ v pořádku? Jako manžel? Protože kdyby bylo všechno v pořádku, tak asi nejdeš do nemocnice :think: I když, já jsem taky podle všeho „v pořádku“ a jsem tu 8) Já nastupovala včera a dneska kolem oběda jdu na sál :nevim: Mám laparo, hystero, chromopertubaci a ještě mi budou odstraňovat cystu a kontrolovat zda mám nebo nemám endometriózu :nevim: Kde ležíš v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.3.17 07:36

@Kajule21 ahojky. Vše co se dalo doposud zjistit :lol:…dle UZ, imunologie, genetika, manzel, ovulace, teď už zbývá jen kouknout zevnitř :oops:. Ležím v Hradci Kr. Tak budu držet palce, ať to dnes vsechno klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.3.17 08:08

@Leojka A jo takhle, tak to potom jo :) Děkuju, jdu kolem oběda, tak snad to bude rychle zamnou a nebude to moc bolet :) Já jsem ve Zlíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.3.17 16:15

@Kajule21 tak co moje cely den sem na tebe myslim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.3.17 20:41

@AjulaMamula Ahojky,šla jsem na řadu až ve 13hod. A dělali to asi hodinu. Před 5ti minutama jsem byla poprvé čurat. Krvácím, ale s tím jsem počítala. A drenu ani nevím ale vytáhnout ho mají zítra s snad už dostanu aj najest…Přežiješ to!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.3.17 20:44

@Kajule21 tak jsem ráda, že jsi to zvládla, snad i výsledek bude dobrý! Odpočívej, zítra bude líp :oops:. Já bych měla jít ráno kolem pul 10, tak už se taky těším. Tak se drž, dobrou noc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.3.17 04:19

@Kajule21 :mavam: sikula.dren neeee, :lol: :,( :roll: brr me se tam nejak prestava chtit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí