Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AjulaMamula A u Vás v nemocnici je kde?
Neboj, to dáme
Já nastupuju v neděli za týden. Taky mi to měl dělat můj doktor, který je primářem, ale musela jsem si termín kvůli MS posunout a chtěla jsem dřívější ne pozdější, takže mi to bude dělat nějaký jiný doktor, ale tak věřím, že už to někdy dělal a nebude mi operovat třeba nohu
![]()
@AjulaMamula Vidím,že už jedno dítko máš, tak tě můžu uklidnit, že horší než porod to asi nebude
A budu na tebe myslet
Hele a proč na to jdeš?
@Kajule21 nevim rodila sem sekci a to byl taky mazec. Jelikoz jsem prodelala v, cervnu2015 geu a od te doby nic.. mam jen levy vejcovod a spermio dopadlo na1…
@AjulaMamula Co je geu?
Tak sekcí je to zase o něčem jiném
Ale tak to zvládnem
A jen s jedním vejcovodem se ti podařilo přirozeně otěhotnět? Já právě doufám, že laparo odhalí případné problémy a pak už se nám to konečně podaří
Manžel už jedno děcko má, ale už to bude 10let, tak za tu dobu už ty spermie taky nemusí být úplně OK.Tak uvidíme. Dneska jsem si četla, co ta operace všechno obnáší, tak už to chci mít za sebou..Snad ten týden uteče jako voda…Jediné, čeho se bojím, aby mi pak z břicha netrčely nějaké hadičky
To je můj největší strašák
Jinak já jdu do Zlína…
@Kajule21 geu je mimodelozni tehotenstvi pri kterem mi prave vzali ten pravy vejcovod. Jo toho se taky desim mno dren to jeje pekny hnus. Jeste si zive pamatuju jak jsem ho mela po te operaci. A tahat sebou pytlik i nas zachod to pro me bylo nejhorsi
![]()
@AjulaMamula No, tak teď jsi mě „uklidinila“ úplně - takže pytlík budu mít - to je fajn zpráva
Teď už se netěším vůbec ![]()
@Kajule21 tak ono zalezi jak kde nekde davaji nekde ne po tom geu jsem musela mit bo se mi uz uvolňovala krev do bricha.. ted nevim zda ho daji.. podle toho co budou asi delat…neboj jsme silny holky co bychom pro ty nase prcky neudelaly vid ![]()
Ja to mela v pohode me to nebolelo sli ze ke ty plyny ale jinak vcelku vse ok hned po operaci ta 2 hodiny sem vztala
@Kajule21 ono je to taky podle nálezu, že mě to „profukovali“ po velkým tlakem, tak to mohlo být horší…já mám práh celkem vysoko
jinak to přejde za pár minut pokud ti to dají rovnou do kapačky..podle mě, pokud to bude průchozí normálně, tak tak ta bolest nebude taková..
Tak já k tomu všemu mám ještě odstranění cysty na levém vaječníku a doktor mluvil i něco o endometrióze, takže uvidíme…V neděli nastupuju a už se těším, až to budu mít za sebou.Ale jak říkala @AjulaMamula - co bychom pro ty naše prcky nevydržely že?
Jinak dneska jsem byla na odběr krve na předoperační vyšetření. Chudina sestřička měla nějaké nové stříkačky a blbě se jí krev brala. Vzala jí málo, tak jsme ještě cosi málo vzali ze žíly z druhé ruky, takže jsem byla opíchaná jak mrzák
A další paráda přišla před chvilkou, když mi sestřička volala, že jí volali z laboratoře, že se jim moje krev srazila, takže ve středu jdu na odběr krve znovu
Mně trefí, ještě, že mi jehly nevadí a nedělá se mi z nich špatně
![]()
@Kajule21
ja jdu na predoperacni zitra a pak jeste pristi tyden na anesteziologii..
ja injekce moc nemusim a uz vubec kdyz se bere krev a pak hned do roboty no uz to vidim ![]()
@Kajule21 takze ti to budou delat 20/3jo v pondeli? Tak to ja uz snad budu doma. Nastupuju v patek 17/3a i ten den me budou kuchat..
@AjulaMamula Proč na anesteziologii?
Tam já nemusím. Zítra mi ještě znovu vezmou krev, snad už se jim s ní nic nestane, ve čtvrtek půjdu k doktorce pro výsledky atd. A v neděli (už tento týden) nastupuju a v pondělí 13.3.mě budou operovat, takže to budu mít dřív za sebou, jak ty ![]()
Mně injekce vůbec nevadí, chodím krev i dobrovolně darovat ![]()
@Kajule21 aha ale nekde vys jsi psala ze 19/3tak to buduje drzet palce. Krev nemusim. A navic mi ji brala takova čarodějnice co mi udelalazustal uplne duru jak do dupy a boli to jak sfina
na anesteziologii musim asi jen tak pro poradek. Aby zhodnotil vysledky ekg, s krve..
tak budu drzet palce
pak hned pisni