Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Budrum-jéé tak to budme mít podobné mě by měla dojit mrcha v neděli, takže příští měsic už budem v tuto dobu spolu očekavat co a jak
jsem zvědava jestli to dojde v terminu ted po te laparce a jestli nebudou bolesti ![]()
lentilkii-moc moc děkuju za velkou podporum děkujííí
.jinak no budrum je na tom lip mě stanovili stejnou diagnozu jak tobě, že mi asi vemou oba vejcovody a nakonec mi vzali jeden, cystu a jeden šel profouknout a nyni je pry normalně pruchozí ale prej je to dočasne srusty se prý vrací
takže ted se mame snažit intenzivně pul roku normalně a až po pul roce do car, tak mam same bylinky a budu doufat, že to klapne ale viš co jak jsem počitala že mi vemou oba tak dnes i s tím jedním jsem štastna a mam chut to nevzdavat;)…a neboj zatím ničemu nepřikladej velkou vahu ono vše muže byt jinak po te laparce mě nedavali vubec šanci už jsem to obrečela a vidiš naděje umíra poslední
budu ti držet moc palce, vím jake to je čekat a nevědět co je a bude ale neboj třeba se tež ještě budete snažit normalně
…a jak ti na to a po jake době snažení ti přišli na asi nepruch. vejcovody? a kdy maš jit na tu laparku?
Ahoj holky, musíme věřít!!! Ať méně či více komplikovaně… určitě se toho vytouženého miminka dočkáme! ![]()
@nellyska ahoooj, no my stejnak nemáme spermie, takže tak či tak to „přirozenou“ cestou už nepůjde. Neprůchodnost mi zjistili v CARu - HSG. Na laparku jdu koncem února, teda doufám že do toho něco nevleze. Pak hned IVF, co nejdřív to půjde. Řekli jsme si, že ještě 2× IVF zkusíme, víc už se trápit nebudeme, ale to se lehce řekne, že? ![]()
Jasně, že se dočkame je to někdy dlouha cesta Lentilkii to mě mrzi, že i spermie jsou na prd ale ještě je tu ivf a to se podaři neboj měla jsem dvě kamaradky taky musely na uměle jedne se povedlo třetí ivf a druhé až pate ivf ale dočkaly se obě a ani jedna už nedoufala, takže je to fakt těžke a na psychiku naročne ale neboj Lentilkii určitě to vyjde hlavně to chce věřit a neztracet naději i když se to lehce řika huř kona
..zitra mam kontrolu po te laparce snad mi ta volna tekutina zmizela dam určitě vědět co a jak holky
..zatim a holky blííži se jaro čas pohody a plodnosti ![]()
Ahoj holky, tak mám pátý den zpoždění… Přestože mě občas pobolívá břicho (vždycky si při tom řeknu, že už to přijde a ono zase nic…), dneska jsem to nevydržela a udělala jsem si test a objevila se mi světloulince růžová druhá čárka… Tak nevím, jestli se to počítá a můžu doufat… ![]()
Trochu se to počítá a potichu gratuluji:) Hlavně neběž k doktorovi hned. Za dva dny zkus test znovu ráno a uvidíš. K dr. bych šla osobně až tak v 7tt, pokud nebudeš špinit nebo krvácet:D Držím palce aby to vyšlo:D
@budrum–týý jo že by?:))..pfuj pfuj nemužeme to zakřiknout ale myslim, že šance už je to velika:))…a ty jsi měla už ms po laparce?..budu na tebe moc myslet a držet ti palce ![]()
@nellyska Jj, jednu MS jsem už po laparce měla… no a pak jsme se tulíkovali celé Vánoce… Tak uvidíme. Zítra je pondělí, tak zavolám sestřičce na gyndu, jestli mě objedná a na kdy… Třetího února jedeme na hory, tak bych to chtěla mít do té doby potvrzené nebo vyvrácené…
@Budrum Jééé, moc držím pěstičky
a taky bych to tak chtěla mít..mě teď čeká první MS po laparce a ta další už by nemusela přijít… ![]()
Jéé no mooc ti držím pěsti byl by to super
..tak hned pak podej info budu na tebe moc myslet
..jinak ja to měla dostat včera ale asi tou laparkou to ted bude zpožděne bude to první ms od laparky.Vy jste holky dostali ms normalně po laparce v terminu?
@chcimimi-tak to jsme na tom uplně stejně tež ted očekavam už každym dnem první ms od laparky a pak už snaženíčko ![]()
@nellyska Já to po laparce dostala dokonce o dva dny dřív (ale ty první dva dny jsem jen trošku špinila, rozjelo se to až na termín).
Jinak holky, moc děkuji za podporu, uvidíme, co se z toho vyklube! ![]()
@nellyska Já bych taky měla ms dostat cca do dvou dnů
tak uvidím
jsme na tom opravdu stejně - to je fajn
Budu ti (vám) držet pěstičky ![]()
Tak co Budrum jsi objednana k tomu doktorovi a kdy budeš vědět co jak?
@chcimimi-tak ja furt nic a ani se necitim, že bych to měla dostat, tak ted nevím dnes jsem to spočetla přesně a mam 4 dny zpoždění, tak nevim jestli nahodou to nemužeby byt tím krvacením v nemocnici
..ty jsi krvacela po laparce?
@Budrum Tak v pondělí na ztebe budu myslet a držet pěsti
no kéééž by tio to tak rychle vyšlo to by bylo super…ja furt nic ms nepřichazi dnes mě tak picha v pravo v podbříšku, tak nevím mam to cele nějake zmatene ani testik nedělam protože sexik skoro byl tento měsic jen jednou po laparce a to už skoro před očekavanou ms, takže neřeším
ale snad nic nazapinkam ![]()