Sanus Hradec Králové 2013

6770
2.1.13 19:08

Sanus Hradec Králové 2013

Přečetla jsem všechny stránky o Sanusu HK, nemám žádné otázky, spíš mě zajímá, jestli někdo letos začíná? Že bychom se mohly podělit o zážitky, vyšetření a pod…já jedu na první pohovor 8.1.2013. Těším se na Vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2190
2.1.13 19:36

Já teda nezačínám, začínala jsem přesně před rokem, ale jen ti chci popřát hodně štěstí, jsou tam šikovný :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
2.1.13 19:46

@xk.kx Děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
3.1.13 16:48

Ahoj, taky chodím do Sanusu a to k dr. Šilhanovi…v březnu začínám s 1. IVF.
Neboj na první konzultaci Vás vyzpovídájí a dají žádanky na krev případně ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
3.1.13 16:55

@Janyyy Děkuji! A držím pěsti! Ať Ti to uteče! Jak dlouho trvala všechna vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.1.13 16:59

Ještě jenom nedoporučuji dr. Dejmka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
3.1.13 17:09

A to si můžu sama vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.1.13 17:27

Když ses objednávala neříkali ti ke komu půjdeš? vím, že některé si řekly ke komu chtějí jít, já bohužel tam nikoho neznala a dali mě k dr. Dejmkovi, kterej absolutně nedokázal pomoc, pořád jeden a ten samej postup, ale pak jsem měla štěstí, že tam nebyl, šla jsem k primářovi(dr. Štěpán starší),kterej hned přišel s novým postupem a najednou se to povedlo.Na Dejmka si stěžuje docela dost lidí. Uvidíš koho ti dají a až se tam budeš příště objednávat, tak řekni, že chceš k někomu jinému a objednají tě k jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
3.1.13 17:48

@Pady2 hned další menstruaci jsem byla třetí den na krvi a pak 13. den jsem byla na ultrazvuku, dostala injekci a 14. den jsme šli na inseminaci. Pak jsme si dali oddech a teďka půjdeme už do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
3.1.13 17:49

@xk.kx @Janyyy Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.1.13 12:05

Chodím k dr. Dejmkovi. Z 1. IVF mám kluka. 2. IVF se nezdařilo. Teď mě čeká 3. IVF. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.1.13 12:10

@petpa A jsi s ním celkově spokojená? Tak aspoń tobě přivedl klučíka :palec:. Hodně štěstí ať třetí přivede další mimčo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.1.13 12:12

@Pady2 tak jak konzultace?
@petpa můžu se zeptat za jak dlouho po neúspěšném pokusu jdeš na 2.IVF? A na kolik Vás IVF vyšlo a zda byl rozdíl v léčbě u prcka :potlesk: a u neúspěšného pokusu?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.1.13 13:36

S panem doktorem celkově spokojená jsem. Možná ale, když k němu přijde někdo nový, tak čeká více informací. Já čerpala hodně z netu, ani jsem totiž nevěděla na co se zeptat. Jinak si myslím, že je to všude stejné - vyšetření průchodnosti vejcovodů, vyšetření krve, pár inseminací a pak IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.1.13 13:57

Janyyy - na další IVF můžeš jít nejdříve po dalších 3. cyklech. V této době je nutné opět navštívit lékaře, aby napsat novou žádost o IVF na tvoji pojišťovnu. Léčba byla stejná. Před 3 lety jsem někde četla, že je úspěšnost 37% - při zavedení dvou embií, že se uchytí jedno. Takže pokaždé se nemusí zadařit. Jinak i cenově je to podobné. Přeji všem hodně štěstí. Je to hlavně o tom. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí