Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Přečetla jsem všechny stránky o Sanusu HK, nemám žádné otázky, spíš mě zajímá, jestli někdo letos začíná? Že bychom se mohly podělit o zážitky, vyšetření a pod…já jedu na první pohovor 8.1.2013. Těším se na Vás!
Já teda nezačínám, začínala jsem přesně před rokem, ale jen ti chci popřát hodně štěstí, jsou tam šikovný
![]()
Ahoj, taky chodím do Sanusu a to k dr. Šilhanovi…v březnu začínám s 1. IVF.
Neboj na první konzultaci Vás vyzpovídájí a dají žádanky na krev případně ultrazvuk.
@Janyyy Děkuji! A držím pěsti! Ať Ti to uteče! Jak dlouho trvala všechna vyšetření?
Když ses objednávala neříkali ti ke komu půjdeš? vím, že některé si řekly ke komu chtějí jít, já bohužel tam nikoho neznala a dali mě k dr. Dejmkovi, kterej absolutně nedokázal pomoc, pořád jeden a ten samej postup, ale pak jsem měla štěstí, že tam nebyl, šla jsem k primářovi(dr. Štěpán starší),kterej hned přišel s novým postupem a najednou se to povedlo.Na Dejmka si stěžuje docela dost lidí. Uvidíš koho ti dají a až se tam budeš příště objednávat, tak řekni, že chceš k někomu jinému a objednají tě k jinému.
@Pady2 hned další menstruaci jsem byla třetí den na krvi a pak 13. den jsem byla na ultrazvuku, dostala injekci a 14. den jsme šli na inseminaci. Pak jsme si dali oddech a teďka půjdeme už do IVF.
Chodím k dr. Dejmkovi. Z 1. IVF mám kluka. 2. IVF se nezdařilo. Teď mě čeká 3. IVF. ![]()
@petpa A jsi s ním celkově spokojená? Tak aspoń tobě přivedl klučíka
. Hodně štěstí ať třetí přivede další mimčo ![]()
@Pady2 tak jak konzultace?
@petpa můžu se zeptat za jak dlouho po neúspěšném pokusu jdeš na 2.IVF? A na kolik Vás IVF vyšlo a zda byl rozdíl v léčbě u prcka
a u neúspěšného pokusu?
Dík
S panem doktorem celkově spokojená jsem. Možná ale, když k němu přijde někdo nový, tak čeká více informací. Já čerpala hodně z netu, ani jsem totiž nevěděla na co se zeptat. Jinak si myslím, že je to všude stejné - vyšetření průchodnosti vejcovodů, vyšetření krve, pár inseminací a pak IVF.
Janyyy - na další IVF můžeš jít nejdříve po dalších 3. cyklech. V této době je nutné opět navštívit lékaře, aby napsat novou žádost o IVF na tvoji pojišťovnu. Léčba byla stejná. Před 3 lety jsem někde četla, že je úspěšnost 37% - při zavedení dvou embií, že se uchytí jedno. Takže pokaždé se nemusí zadařit. Jinak i cenově je to podobné. Přeji všem hodně štěstí. Je to hlavně o tom. ![]()