Sanus Hradec Králové 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
8.1.13 14:33

@petpa jj taky jsem študovala na netu, tam se toho dozvim více :). U Dejmka jsem, ale měla 5 měsíců pořád jeden a ten samej postup, když jsem tam jela Další měsíc, tak tam nebyl a měla jsem primáře a ten hned navrhnul jinej postup, že to vyzkoušíme a hle hned se povedlo, mohlo to být o štěstí, ale i to mohlo být tím, že to co mi předepsal mělo na mě lepší účinek. Ale taky jsem si prošla laparkou, tak aspon vim, že dole je to ok ;). Jak říkáš opravdu na 90% je to o štěstí si myslim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
8.1.13 18:38

Tak já byla u Mudr. Štěpána. No, docela jsem se dozvěděla věci, který mi tady po operaci v Jičíně nikdo neřekl :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Protože partner má výborný spermiogram (pan doktor řekl, že nejlepší za jeho kariéru:), tak jdeme rovnou na první IVF a pak teprve asi další testy…teď budou dělat jen ty hormony, ale ty už jsem jednou měla v pořádku… takže uvidíme. Pokud se nezadaří IUI a první IVF, tak mě zase otevřou, protože tady se hned lekli a zase mě zašili :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Ještěže mám aspoň jednu stranu průchozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.1.13 18:42

Štěpán mladší? ten je dobrej, takže uvidíš, že ten vám pomůže, držím palečky, aby jsi našla brzo // :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
8.1.13 18:43

@xk.kx Mooooooooooooos děkuji, jj vypadá mladičkej, ten ze stránek Sanusu. Děkuji, já vím, že každý doktor má nějaký vroubek, ale tohle hned potěší :kytka: :hug:

Prosím, nikdo o něm nic špatnýho nepište:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.1.13 11:13

Ahoj holky :mavam: Ja jdu na sve prvni IVF v unoru. Nejdu ale v HK, i kdyz tam jsem roky bydlela a do Sanusu chodila s mocovymi cestami. Tenkrat byl Sanus vyhlaseny a docela by me zajimalo, jak to tam vypada ted :-)
Cekam, az mi prijde ms, coz by melo byt 3.2. a pak bych si mela zacit pichat injekce. Tak asi tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
11.1.13 13:32

@Helki Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.1.13 01:58

@Pady2 Dekuju Pady :hug: Uz ti rekli, kdy budes mit prvni IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
12.1.13 08:29

No, při první ovulaci z pravé strany - což může být od pondělí za týden, nebo příští měsíc…nějak mě haprovala MS, a mám strach, jestli tam neproběhl jeden cyklus navíc, tak to by byo až za měsíc…uvidíme:D Teď mi přišla mrcha o 11 dní dřív, tak prostě je to ve hvězdách:D Mám průchozí jen jednu stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.1.13 11:27

Ja budu mit IVF v pulce unora, tak treba to vyjde priblizne ve stejnou dobu :-) Tesis se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
12.1.13 11:31

JJ, ale teď jsem dost napnutá, protože jsem se v den nečekané MS v noci probudila a napadla mě ta myšlenka, že to teď třeba není z té pravé strany a pořád na to myslím, tak mi drž pěsti! To víš, komplikace s uvolňováním z práce, tak abych nejezdila zbytečně…to by bylo krásné, kdyby nám to vyšlo!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.1.13 01:20

Palce Ti drzim :) a moc Ti preju, aby Vam to vyslo. Ja jsem take plna ocekavani, i kdyz si teda jeste chvili pockam :( a stale na to musim myslet. U nas ma problemy s uvolnovanim z prace manzel, takze vim, o cem mluvis. Ono kdyz ty terminy nejsou na 100 % jiste, protoze se vse odviji od ms a od reakci na lecbu, tak to veci komplikuje jeste vic. Myslim ale, ze vsechny pary to maji v tomto ohledu stejne a ze na tom nejsme takto sami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
13.1.13 08:58

JJ, já učím ve škole a vedení je docela vstřícné, spíš bych to nerada zneužívala, protože je to komplikované se suplováním, které je dost drahé a některé kolegyně se mých předmětů děsí, tak snad nepojedem za týden zbytečně. Zítra ta krev a to nám řeknou termín UZ a druhý den IUI. Těším se a zároveň se děsím…neboj, určitě Ti to uteče! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.1.13 10:50

Az budes vedet termin IUI, urcite dej vedet. Ja bohuzel na IUI nemuzu, protoze manzel nema prirozenou cestou zadne spermie, takze mu je museli odebrat chirurgicky. Takze budeme mit IVF/ICSI, spermijky uz cekaji v mrazacku :* Myslim, ze pri IUI se nemas ceho desit, je to pomerne prirozena cesta oplodneni, alespon si myslim, skoda, ze ji taky nemuzu mit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
13.1.13 14:04

JJ, kdo ví, jak to bude…

Tak zase ale IVF má větší procento úspěšnosti - u mě je totiž možný, že mi něco kulatýho (nevím název) tlačí na vejcovod a tak se spermie nedostanou k vajíčku včas…při operaci pod tlakem tekunina prošla, ale spermie takovou sílu nemají:D…takže třeba nakonec bde v létě IVF. No budu se modlit, aby se povedla nějaká IUI. Zítra tam jedeme, zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
13.1.13 21:01

Ahoj holky, tak já jsem v Sanusu od května. měla jsem čtyři IUI a laparku. laparka dopadla dobře, ale už dál IUI zkoušet nebudem, taky v únoru IVF. teď čekám na MS a nějak nejde 8o :) jinak já mám Dejmka a je pravda, že toho moc nenamluví a všechny čtyři IUI byly nastejno, bez žádný stimulace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí