Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana2587 Tak ať ta potvora mrcha dorazí a nenapíná Tě…taky možná půjdu na další laparo, no ale ráda bych se obešla bez ní! Držím pěsti!
![]()
Dej urcite vedet, jak jsi dopadla. Hodne stesti a drzim palce ![]()
@Pady2 píše:
JJ, kdo ví, jak to bude…Tak zase ale IVF má větší procento úspěšnosti - u mě je totiž možný, že mi něco kulatýho (nevím název) tlačí na vejcovod a tak se spermie nedostanou k vajíčku včas…při operaci pod tlakem tekunina prošla, ale spermie takovou sílu nemají:D…takže třeba nakonec bde v létě IVF. No budu se modlit, aby se povedla nějaká IUI. Zítra tam jedeme, zatím pa!
Ahoj Jano
ja v Sanusu nejsem, ale taky jdu na IVF k unoru. Cekam na ms, ale ta prijde az za 3 tydny
V Sanusu doporucuji Stepana starsiho:
@xk.kx píše:
Když ses objednávala neříkali ti ke komu půjdeš? vím, že některé si řekly ke komu chtějí jít, já bohužel tam nikoho neznala a dali mě k dr. Dejmkovi, kterej absolutně nedokázal pomoc, pořád jeden a ten samej postup, ale pak jsem měla štěstí, že tam nebyl, šla jsem k primářovi(dr. Štěpán starší),kterej hned přišel s novým postupem a najednou se to povedlo.Na Dejmka si stěžuje docela dost lidí. Uvidíš koho ti dají a až se tam budeš příště objednávat, tak řekni, že chceš k někomu jinému a objednají tě k jinému.
@Helki ahojda
no Štěpána staršího jsem viděla jenom když jsem tam ležela na laparce, tak nevim.ale to je jasný, primář
no i mladší je dobrej ![]()
tak to já teď čekám na MS a pak teprv počítám ten 20dc, to se ještě načekám
![]()
@Jana2587 jé ahoj, tak jsme na tom stejně v čekání na mrchu a pak 20. den pro injekce a pak mimi ![]()
@Janyyy
tak to budem čekat spolu, to čekání je nejhorší co
holky, únor bude úspěšnej ![]()
Ahoj, všem držím moc pěsti! já jsem objednaná na příští úterý odpoledne na UZ - a poud nude folikul na správné straně (za což se modlím), tak druhý den IUI. Doufám, že mi ty vaječníky neblnou…
![]()
Ahoj holky, tak to mame vsichni ted takove cekaci obdobi, ale cekame spolu, to pomaha ![]()
Přesně tak, čekání je nejhorší a ikdyž se snažím na to nemyslet, to čekání je hrozný. Čekání na MS, čekání na ovulaci, čekání na TT a zase znova… fuj!
Takže teď to musíme nějak vydržet, že jo?:D Jdeme ven se spaem užít si trochu sněhu, konečně ne bláto:D
![]()
@Pady2 Cekani se vydrzet musi, nejlepe je se necim zabavit
aby na to porad clovek nemyslel.
Myslim, ze nejhorsi na tom cekani je, ze se neceka jen jednou. Kdyby se cekalo jen na jedno IUI ci IVF a pak by to hned vyslo, to by se cekalo radostne
Ale kdyz to nevyjde, tak se musi cekat znovu a znovu a to je prave na tom to hrozne
![]()
@Jana2587
Jsou i takové šťastné:D
@Helki JJ, já ma to nemyslím, jen když se neblíží ovulace či MS, a to je jen krátké meziobdobí:D Ale už nejsem vyloženě nemocná, o prázdninch jsem se sesypala, když otěhotněla švagrová, od té doby jsem se srovnala…
Už tím prostě nejsem tak posedlá.
Nekterym to na poprve vyjde a myslim, ze si ani neuvedomi, jake stesti maji ![]()
Ja jsem z 9 sestrenic, je mi 37. Temer vsechny sestrenice uz maji 2 deti, ktere se jim rodily behem poslednich 13 let, nejmladsimu narodivsimu jsou 3 mesice. Tak si umite predstavit, jak jsem za tu dobu vnitrne trpela
a stale trpim, jak se jim dalsi deti rodi.
Letos na vanoce jsme dostali par prani od znamych, kteri maji male deti a nenapadlo je nic lepsiho, nez ta prani oblepit fotkami svych detatek. Rekla jsem manzelovi, ze ta prani nesnasim a zda je muzu znicit (bylo to od jeho znamych). Manzel vi, jak na tom jsem, tak rek, ze OK. Takze jsem ty prani vzala, s ohromnou chuti je roztrhala na malinkaty kousicky a vyhodila do kose. Citila jsem se pak o mnoho lip
![]()