Sanus Hradec Králové 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6770
13.1.13 22:26

@Jana2587 Tak ať ta potvora mrcha dorazí a nenapíná Tě…taky možná půjdu na další laparo, no ale ráda bych se obešla bez ní! Držím pěsti! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
13.1.13 23:32

dekuju.taky hodne stesticka, at vyjde IUI hned napoprve :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.1.13 01:21

Dej urcite vedet, jak jsi dopadla. Hodne stesti a drzim palce :palec:

@Pady2 píše:
JJ, kdo ví, jak to bude…Tak zase ale IVF má větší procento úspěšnosti - u mě je totiž možný, že mi něco kulatýho (nevím název) tlačí na vejcovod a tak se spermie nedostanou k vajíčku včas…při operaci pod tlakem tekunina prošla, ale spermie takovou sílu nemají:D…takže třeba nakonec bde v létě IVF. No budu se modlit, aby se povedla nějaká IUI. Zítra tam jedeme, zatím pa!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.1.13 01:27

Ahoj Jano :mavam: ja v Sanusu nejsem, ale taky jdu na IVF k unoru. Cekam na ms, ale ta prijde az za 3 tydny :( V Sanusu doporucuji Stepana starsiho:

@xk.kx píše:
Když ses objednávala neříkali ti ke komu půjdeš? vím, že některé si řekly ke komu chtějí jít, já bohužel tam nikoho neznala a dali mě k dr. Dejmkovi, kterej absolutně nedokázal pomoc, pořád jeden a ten samej postup, ale pak jsem měla štěstí, že tam nebyl, šla jsem k primářovi(dr. Štěpán starší),kterej hned přišel s novým postupem a najednou se to povedlo.Na Dejmka si stěžuje docela dost lidí. Uvidíš koho ti dají a až se tam budeš příště objednávat, tak řekni, že chceš k někomu jinému a objednají tě k jinému.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.13 09:16

@Helki ahojda :) no Štěpána staršího jsem viděla jenom když jsem tam ležela na laparce, tak nevim.ale to je jasný, primář :) no i mladší je dobrej :nevim:
tak to já teď čekám na MS a pak teprv počítám ten 20dc, to se ještě načekám :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
14.1.13 10:15

@Jana2587 jé ahoj, tak jsme na tom stejně v čekání na mrchu a pak 20. den pro injekce a pak mimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.13 10:35

@Janyyy :mavam: tak to budem čekat spolu, to čekání je nejhorší co :| holky, únor bude úspěšnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
14.1.13 10:38

Ahoj, všem držím moc pěsti! já jsem objednaná na příští úterý odpoledne na UZ - a poud nude folikul na správné straně (za což se modlím), tak druhý den IUI. Doufám, že mi ty vaječníky neblnou… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.13 10:40

@Pady2 neboj se ničeho :) budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.1.13 11:46

Ahoj holky, tak to mame vsichni ted takove cekaci obdobi, ale cekame spolu, to pomaha :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
14.1.13 13:48

Přesně tak, čekání je nejhorší a ikdyž se snažím na to nemyslet, to čekání je hrozný. Čekání na MS, čekání na ovulaci, čekání na TT a zase znova… fuj!

Takže teď to musíme nějak vydržet, že jo?:D Jdeme ven se spaem užít si trochu sněhu, konečně ne bláto:D :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.1.13 06:31

@Pady2 Cekani se vydrzet musi, nejlepe je se necim zabavit :dance: :dance: :dance: aby na to porad clovek nemyslel.
Myslim, ze nejhorsi na tom cekani je, ze se neceka jen jednou. Kdyby se cekalo jen na jedno IUI ci IVF a pak by to hned vyslo, to by se cekalo radostne :D :lol: Ale kdyz to nevyjde, tak se musi cekat znovu a znovu a to je prave na tom to hrozne :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
15.1.13 09:07

Holky ale někomu topřeci vyjde hned napoprvé :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
15.1.13 09:46

@Jana2587 :D Jsou i takové šťastné:D

@Helki JJ, já ma to nemyslím, jen když se neblíží ovulace či MS, a to je jen krátké meziobdobí:D Ale už nejsem vyloženě nemocná, o prázdninch jsem se sesypala, když otěhotněla švagrová, od té doby jsem se srovnala…

Už tím prostě nejsem tak posedlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.1.13 00:52

Nekterym to na poprve vyjde a myslim, ze si ani neuvedomi, jake stesti maji ;)
Ja jsem z 9 sestrenic, je mi 37. Temer vsechny sestrenice uz maji 2 deti, ktere se jim rodily behem poslednich 13 let, nejmladsimu narodivsimu jsou 3 mesice. Tak si umite predstavit, jak jsem za tu dobu vnitrne trpela :zed: :zed: :zed: a stale trpim, jak se jim dalsi deti rodi.
Letos na vanoce jsme dostali par prani od znamych, kteri maji male deti a nenapadlo je nic lepsiho, nez ta prani oblepit fotkami svych detatek. Rekla jsem manzelovi, ze ta prani nesnasim a zda je muzu znicit (bylo to od jeho znamych). Manzel vi, jak na tom jsem, tak rek, ze OK. Takze jsem ty prani vzala, s ohromnou chuti je roztrhala na malinkaty kousicky a vyhodila do kose. Citila jsem se pak o mnoho lip :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí