Pomoc, čeká mě IVF

Anonymní
1.1.13 16:03

Pomoc,čeká mě IVF

:mavam: Holky, prosím o radu. Užívám hormonální léčbu na IVF s darovanými vajíčky a zhruba za 14 dní bych měla jít na ET.Ale už dva dny mi není dobře, mám ucpaný nos a pobolívá mě v krku :oops: Samozřejmně se bojím vzít si nějaký prášky, nevim jak dlouho se to pak z těla odbourává a nechci riskovat nemocný nebo postižený mimi :nevim: V lékárně mi na krk doporučili jen septisan, že ho můžou i těhotný, ale bojím se, že se mi něco rozjede zrovna v tu nejnevhodnější dobu :zed: Byla jste taky některá před IVF nebo dokonce na začátku těhotenství nemocná? :nevim: Poraďte co mám dělat, jdu na IVF poprvé tak nechci nic zanedbat a podcenit

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.1.13 16:06

Poraď se v CAR, kde ti budou IVF provádět. Neprodleně. Třeba by se dalo ještě jeden cyklus počkat, pokud nezačala dárkyně ještě stimulovat. Ono i při lehkém onemocnění se dá otěhotnět, zvlášť pokud je uměle snižována imunita, tak je nějaká viroza docela častá..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 16:15

Právě že dárkyně už taky stimuluje, protože nám musí srovnat cykly :oops:

• Citovat
  • Upravit
7369
1.1.13 16:20

Tak urcite vych se snazila poradit primo v CARu. Ale 14 dni je dlouha doba a urcite se z toho dostanes. Ja kdyz jsem mela stimulaci, tak jsem se bala toho abych nebyla na odber vajicek nastydla, protoze by me neuspali. A pak bylo v pokynech po ET se vyhybat horecce, i kdyz to se asi neda moc ovlivnit. Ale pred ET si myslim, ze bezne leky nevadi. Me po tom odberu dali bezne leky na bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
1.1.13 16:32

Vem si Preventan Akut, cucej 2× denně (respektive strč pod jazyk a nech volně rozplynout) a pak min.30 minut nejíst a nepít, ať se to pěkně ze sliznice vstřebá. Pomůže zvýšit protilátky, aby z toho byla rychleji venku. Jinak 14 dní je fakt na virosu jako je rýma, bolení v krku dost dlouhá doba, do týdne by měla být pryč. A tyhle přípravky by z těla měly být rychle pryč - do 2-3 dnů obvykle. Hlavně abys do ET byla zdravá. Já 14 dní před IVF brala antibiotika na zánět močových cest, v CARu jsem se s tím radši ani nepřiznala, aby mi neposunuli IVF o měsíc.. ;) A taky to vyšlo. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 19:36

@lekarnicka28 Tak to jsi mě uklidnila. Já myslím, že to možná bude jen nějaký nachlazení. Takže si můžu dát na noc ten paralen horký nápoj? :nevim: Právě že se nechci žádnýma lékama moc cpát. Já myslím, že kdybych byla nemocná, tak by asi embria zamrazila a až bych byla O.K.tak bych šla na KET, ale myslím že z čerstvých to bývá úspěšnější, tak se z toho chci nějak vylízat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.13 19:48

anonymní

Já byla před DV taky nachlazená jako hrom…hele dávej čaj, svařené červené(na sliznici :mrgreen: ),kloktej heřmánkem-teda té chemie čím mín, tím líp a vyjde to, jako mně. držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
4724
2.1.13 16:06

Jo klidně si paralen horký nápoj dej.. V poho.. Jen tak 5 dnů před ET bych se snažila už být zdravá a ničím se neléčit..do té doby z běžných věcí cokoli. A četstvá embrya jsou úspěšnější, to máš pravdu. Ale pokud by se už při OPU vědělo, že k ET nedojde, zamrazí je hned první den coby prvojádra a pak je před KET budou teprv kultivovat dál a to má taky lepší úspěšnost než jen rozmrazení již xbuněčných embryí. Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.13 16:32

Holky díky :hug: Dnes je mi už mnohem líp, jen v noci, jak mi vyschne sliznice, tak mě škrábe v krku a nutí mě to kašlat, ale přes den je to už mnohem lepší i s tou ýmou. Koupila jsem si ten preventan tak ho užívám a taky ty bylinkový pastilky od Můlera :pankac: Dne a max. zítra zkusím naa noc ten horký nápoj. Jinak se pořád nalejvám teplým čajem s medem a citronem. Mylím, že do ET to bude dobrý :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex