Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem
je tady někdo, kdo chce začít ten nový rok tak, že si chce splnit ten nejkrásnější sen?
@kaczule1 ahoj, no já jdu 17 tého na konzultaci
Bohužel už na 3 IVF ![]()
@Jana6 ahoj
Já jsem dneska začala Synarelem a snad od příštího pátku stimulka
Toto bude moje 2. IVF
@kaczule1 jů to se máš…já měla v prosinci neuspěšné…takže ted se rozhodujeme na dárkyni…:-) ale hlavně aby to vyšlo…tak ti držím moc mocmoc pěstičky
![]()
@Jana6 já byla na IVF v květnu a to bylo úspěšné, ale bohužel jsem v 15. týdnu spontánně potratila
Takže nezbývá než zkoušet dál, ale bojím se
Máš 3 nebo 4 pokusy?
@kaczule1 To je mi moc líto…mě u prvního nedošlo ani k transferu, a u drhého se neudrželo…
mám 4 pokusy, nechávala jsem si dávat jedno embryo…musíme věřit, ono se to povede a pak budeme nejlepší mámy ![]()
@Jana6 Taky jsme si nechali zavést jenom 1 embryjko a i teď chceme. Jen teda doufám, že bude co
No musíme věřit, jinak by to nemělo cenu ani zkoušet a jak říkáš, budeme ty nejlepší mámy ![]()
Ja snad pujdu ke konci ledna na 1.KET. Pred vanoci nam nevyslo 1.IVF. Mame tri mrazacky.
@kaczule1 Ano,už beru norethisteron a 1.1.ho vysadím a počkám na menses a od druhýho dne cyklu mám užívat estrofem. Jinak mám vajíčka od dárkyně, tak mi s ní museli srovnat cyklus
A ty už stimuluješ? Mě to doktorka vypočítala hrubým odhadem na toho 19.1.Je to moje první IVF, tak jsem hrozně natěšená ![]()
@mahdalka A můžu se zeptat, proč hned u 1. IVF jdete do dárkyně? U mně to už je 2. IVF, tak už alespoň trochu vím, co mě čeká
Dneska jsem začala synarelem a injekcema snad začnu 4.1. To mám kontrolu a odběry a pokud bude všechno OK, tak začínám ![]()