IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
4.1.13 12:37

@Jane29 jj, to budou u nás rychlovky ale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.1.13 12:59

:mavam: Tak já měla do dneška dostat menzes a nic :oops: Tak jsem volala do caru a doktorka řekla, že ještě do pondělka můžeme počkat, tak snad ta mrcha dorazí - nikdy jsem se na to netěšila tak jako teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.1.13 13:14

Holky :mavam: pícháte všichni s manželem :lol: nebo některá i sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.1.13 13:16

Já nepíchám vůbec a když jsem píchala, tak jsem chodila každý den na středisko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.1.13 13:17

@homar Mě píchal manžel ale to jsem měla předtím klasické jehličky, teď mám pero, tak nevím, jestli to nezvládnu sama :roll: ale asi i to dám manželovi ať se taky toho zúčastní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.1.13 13:20

Kaczule1 já jsem si píchala sama, s tím perem to opravdu nic není, ani jsem to necítila a měla jsem od špatného píchnutí asi jenom dvě modřiny, manžel byl bohužel ráno, když jsem musela píchat, většinou v práci a jehly nesnáší, ani se nemohl na mě dívat, když jsem se píchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
4.1.13 14:12

@homar - tak ja mela puregon, takze pero a to jsem pichala v pohode sama. Ja mam trenink. V minulem tehu jsem pichala Clexana10 tydnu pred porodem a 6 po porodu sama. Ted po ET taky. Proti tomu je pichani perem nic. Akorat pregnyl mi pichala kamaradka zdravotni sestricka, to michani se mi moc nelibilo a jeste do svalu.
Holky ja vam zavidim, ze uz se u vas neco deje. Ja jeste 14dni do MS a pak jenom UTZ na sliznici a snad KET, ale zo bude az koncem ledna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
4.1.13 14:13

Tak krev je dobrá, ode dneška pícháme :dance: :dance:

@kačka25 neboj, uteče to a za chvíli bude KET :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.1.13 18:37

@kaczule1 Gratuluju a držím palečky :kytka:
Jinak já do toho všeho ještě kromě IVF vyřizuju koupi domku, tak ještě k tomu lítám po hypotečních poradcích, účetních kvůli přiznání, bankách apod. :roll: Takže (doufám že se to povede)kromě mimča budeme mít ještě barák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.1.13 18:52

Kaczule1 kolik tě stojí ten puregon :think: _

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.1.13 18:53

Holky ptal se Vás někdy lékař, zda chcete levnější nebo dražší variantu těch hormonálních injekcí nebo per na růst folikulů :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
4.1.13 19:02

Me automaticky davali ty hrazene, ja jsem rekla, ze chci s perem, tak mi rekla, ze jo. Pri prvni konzultaci mi rekla, ze je moznost bez doplatku a s doplatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
4.1.13 19:03

@homar - ja doplacela na 900jednotek necele dva tisice. Me to stacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
4.1.13 19:06

Já měla při prvním gonal a za 900j jsem, myslím, doplácela 4.000,–- Kč a doktor se mě neptal, co chci, asi dal pro mě nejlepší variantu, jsem zvědavá, co budu píchat při druhém :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.1.13 19:07

@homar tak já teda píchám jedině s manželem :mrgreen: I když mám pero vím, že bych si to sama prostě nepíchla.
V CARu by ti Dr. měl dát vybrat čím chceš stimulovat. Jestli injekce bez doplatku nebo pohodlnější, ale dražší pero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí