Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já měla do dneška dostat menzes a nic
Tak jsem volala do caru a doktorka řekla, že ještě do pondělka můžeme počkat, tak snad ta mrcha dorazí - nikdy jsem se na to netěšila tak jako teď ![]()
Já nepíchám vůbec a když jsem píchala, tak jsem chodila každý den na středisko ![]()
@homar Mě píchal manžel ale to jsem měla předtím klasické jehličky, teď mám pero, tak nevím, jestli to nezvládnu sama
ale asi i to dám manželovi ať se taky toho zúčastní ![]()
Kaczule1 já jsem si píchala sama, s tím perem to opravdu nic není, ani jsem to necítila a měla jsem od špatného píchnutí asi jenom dvě modřiny, manžel byl bohužel ráno, když jsem musela píchat, většinou v práci a jehly nesnáší, ani se nemohl na mě dívat, když jsem se píchla.
@homar - tak ja mela puregon, takze pero a to jsem pichala v pohode sama. Ja mam trenink. V minulem tehu jsem pichala Clexana10 tydnu pred porodem a 6 po porodu sama. Ted po ET taky. Proti tomu je pichani perem nic. Akorat pregnyl mi pichala kamaradka zdravotni sestricka, to michani se mi moc nelibilo a jeste do svalu.
Holky ja vam zavidim, ze uz se u vas neco deje. Ja jeste 14dni do MS a pak jenom UTZ na sliznici a snad KET, ale zo bude az koncem ledna!
Tak krev je dobrá, ode dneška pícháme
![]()
@kačka25 neboj, uteče to a za chvíli bude KET ![]()
@kaczule1 Gratuluju a držím palečky ![]()
Jinak já do toho všeho ještě kromě IVF vyřizuju koupi domku, tak ještě k tomu lítám po hypotečních poradcích, účetních kvůli přiznání, bankách apod.
Takže (doufám že se to povede)kromě mimča budeme mít ještě barák ![]()
Holky ptal se Vás někdy lékař, zda chcete levnější nebo dražší variantu těch hormonálních injekcí nebo per na růst folikulů ![]()
Me automaticky davali ty hrazene, ja jsem rekla, ze chci s perem, tak mi rekla, ze jo. Pri prvni konzultaci mi rekla, ze je moznost bez doplatku a s doplatkem.
@homar - ja doplacela na 900jednotek necele dva tisice. Me to stacilo.
Já měla při prvním gonal a za 900j jsem, myslím, doplácela 4.000,–- Kč a doktor se mě neptal, co chci, asi dal pro mě nejlepší variantu, jsem zvědavá, co budu píchat při druhém
.
@homar tak já teda píchám jedině s manželem
I když mám pero vím, že bych si to sama prostě nepíchla.
V CARu by ti Dr. měl dát vybrat čím chceš stimulovat. Jestli injekce bez doplatku nebo pohodlnější, ale dražší pero.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď