Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@homar já měla taky ET 4.den od OPU.2 mi zavedli,1 se chytilo a v únoru 2012 narodilo
2 jsem měla v mrazáčku, v listopadu jsem byla na KETu, ale nic ![]()
Maraido já bohužel ani při ET ani při KETu nic
. Neuchytilo se ani jedno, tak doufám, že tohle bude pro tebe, pro nás všechny tady, co chceme miminko, úspěšný rok, 13 je moje šťasné číslo
. Já tě trochu obdivuji, že máš už tři děti a stále ti nechybí chuť se do toho vrhat znovu a znovu
. Mně by stačilo i jedno jediné, asi chápeš.
Ahoj holky, dnes schváleno IVF, jsem 17 dc poslední mesic domácího snažení. Tenhle mesic mám brutal ovu bolesti, nevím zda zítra nebudu muset na gyndu, břicho mě boli jak prase, sex sem malem vzdala. Takova tlupa bolest na pravem vaječníku a pichani
Znáte to?? Občas břicho při ovu boli, ale ne tolik :/
@Blondýna007 ahojky,promintě že vám sem lezu, ale chci se zeptat na to jak jsi se dozvěděla že máš schválené IVF???Já si mám zavolat okolo 15.1. jestli VZP schválila IVF mám po sterilizaci po 3.SC no tak že asi tak
![]()
@homar no doufejme, že ta 13 bude šťastná
To víš, že jsem neskutečně ráda za ty děti co mi ten nahoře dopřál, nemít žádné a stále se nedařit a stále dokola zkoušet, protože ta touha po miminku je strašně velká, v tom zase obdivuju já vás. Holky co mají za sebou už plno IVF a stále bojují a nevzdávají to.
Já mám první 2 děti přirozeně s exmanželem. Chtěla jsem i třetí, ale on už nechtěl.2.manžel děti neměl a chtěli jsme spolu mít mimčo, on má špatný spermiogram, tak jsme šli do IVF. A další miminko chci hlavně kvůli Viktorince, aby nevyrůstala jako jedináček. Ale jak já říkám, sourozenec pro ní by byl třešnička na dortu, ale hlavní je, že ten dort už máme ![]()
@Blondýna007 ahoj
Jak se vyvedl wellness? Co podvazky, měly úspěch? ![]()
@maraida píše:
@Blondýna007 ahojJak se vyvedl wellness? Co podvazky, měly úspěch?
ahoj my šel es bylo úplne super, proběhly všechny nové oblecky
! Ovu je ale asi až dnes, břicho mě boli hrozne, nejradsi bych šla zítra na kontrolní utz, ale zas nechci aby připadne někdo nicí zárodek
, ač teda nevěřím.
Dada kin volala jsem s do CAR.
Holky všem zdravá krásná miminko, příkladem své pf ![]()
@Blondýna007 píše:
ahoj my šel es bylo úplne super, proběhly všechny nové oblecky! Ovu je ale asi až dnes, břicho mě boli hrozne, nejradsi bych šla zítra na kontrolní utz, ale zas nechci aby připadne někdo nicí zárodek
, ač teda nevěřím.
Dada kin volala jsem s do CAR.
Holky všem zdravá krásná miminko, příkladem své pf
wellness bomba, tablet hází hroznou t9 ![]()
@Blondýna007 píše:
wellness bomba, tablet hází hroznou t9
nebaví mě to opravovat, to je prasečí řeč ![]()
Tak ja mam tri kluky, cekali jsme ctvrty a ZT ve 14.tydnu. Je to uz 4 roky a nic a v rijnu mi na laparo zjistili nepruchodny vejcovody a jedina moznost IVF. Asi nejak po tom zakroku
. Ja jsem porad se stejnym chlapem a vsude trochu krouti hlavou
ale samozrejme rikaji, ze na to mam narok jako vsichni ostatni. A taky jsem stastna, co mam doma, i kdyz ta touha je velika! Tak snad. Trochu me ted mrzi, ze jsem s tou laparkou cekala dlouho a ted mam pocit, ze nas tlaci vek. Me je 35 a manzel letos 49. Ale jsou starsi rodice. Jsem s detma jeste dneska na lyzich, ale v poledne uz jedeme domu.
@Blondýna007 - sekne ti to
a T9 zrusit, ja to udelala, pisu bez hacku, ale ne nerealna slova ![]()
@kačka25 téda,3 kluci! kolik jim je? A rozhodně nebudete staří rodiče, ty jsi ještě mladice(co mám říkat já)a u chlapa je to jedno.Do Gotta, Jandy a spol. má ještě daleko ![]()
Ahojky všichni
, tak se k vám také připojím, v lednu začínám s dlouhým protokolem, první IVF bohužel nevyšlo,,30.12 jsem dostala první pigárko Decapeptylu a 16.1 jdu na kontrolu a začnu se stimulací…koncem ledna bych měla jít na OPU, tak doufám že teď to už klapne!!! Jinak holky máte někdo s Decapeptylem zkušenosti? Příjde mi že jsem tak celkově opuchlá, přibírám i na váze ![]()
@Vendula83 ahojky vitam te tu s tim Decacosi
neporadim my jdeme teprve na vstupni konzultaci, ale co jsem si tak cetla tak pribyrani pri IVF je hodne individualni, ale holky urco poradi
@Jane29
diky za privitani,,no tak uvidime, takze tebe ceka 1 IVF? Tak v tom pripaden drzim palecky, aby to vyslo hned na poprve!!! ![]()