Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já vám ohledně decapeptylu, nebo jak se to jmenuje
, taky neporadím, měla jsem krátký protokol jen s gonalem ![]()
@homar muzu se zeptat a proc jste meli tak velkou pauzu mezi prvnim a druhym IVF? Z popisku ctu, ze se nepodarilo, coz je mi lito. Tak me to jen tak napadlo, pokud jsem se trefilo do hodne citliveho tematu tak promin a klidne neodpovidej ![]()
Jane29 po prvním ivf jsem se nechtěla hned vrhnout na KET i z důvodů, že jsem jela na pracovní cest
u, pak přišlo léto a čas dovolených, tak jsme nechali KET na zimu dalšího roku, pak jsme zase chtěli doplatit hypotéku, našetřit penízky, protože to celé kolem umělého oplodnění není levná záležitost, co si budem povídat. A ještě rok 2013 bude, doufám, ten pravý a šťastný
.
Jo a ještě jsme doufali a čekali na zázrak
, že se to třeba ještě může podařit i přirozeně, vždycky stačí jen jedna šikovná spermijka
.
@homar jo mas pravdu levne to zrovna neni
a na ten zazrak cekame porad asi vsechny ja na nej cekam i ted i kdyz vim, ze by se i doktor hoodne divil dle hesla nemozne ihned a mozne na pockani ![]()
Holky, manžel je kanour co se týče spermiogramu a do ICSI jdeme taky. Nechceme riskovat, ze by se přirozeně nepokodnilo nic a ja to všechno absolvovala zbytečně ![]()
Tak manzel ma taky super spermio a ISCI jsem chtela a rikali, ze u nas je to zbytecny tim, ze spolu deti mame a vzdy jsem tehotnela prvni mesic. Tak jsme to meli bez a oplodnilo se mam jich 10 z 11. Jedno zavedli a tri mrazili.
@kačka25 @kaczule1 holky takze u vas je problem na vasi strane? Nebo se vam nedari hodne dlouho a doktori nevi proc?
@Jane29 - ja mam nepruchodne vejcovody. Mela jsem ZT ve 14.tydnu a po trech letech jsem sla na laparo a tam jednoznacny vysledek.
Tak jsem doma a vrhám se na pečení a úklid
Na kontrole všechno OK, vaječníky klidné, sliznice nízká a žádná cysta. Takže odpoledne volám ohledně krve a pokud bude všechno OK, tak začínám píchat dnes večer
Vyfasovala jsem Puregon, tak jsem zvědavá ![]()
@Jane29 u nás se neví proč
Za 4 roky ani jednou // (krom úpsěšného IVF teda) ![]()
@kaczule1 tak to je parada, ze je vse ok a muzete zacit. A na tu slabou MS ti neco rekl?
@Jane29 no řekl, že špinění nevadí. Že to prodlužuje ten Synarel. Ale jinak kontrola dopadla dobře, tak to jsem ráda. Teď ještě ta krev, no
Pokud hodnota ještě nebude, jak má, tak pokračuju jenom v Synarelu a pak příští týden znova na krev ![]()