Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katharina pokud bude, tak určitě. Nechci přijít o 4. pokus a ty?
@Katharina neni zac jak tak koukam na ty vase podpisy kolik toho mate za sebou, tak musite byt holky neuveritelne silne a trosku toho stesti uz by jste si fakt zaslouzili
@Jane29
ono nezbývá nic jiného než bojovat dál. A zasloužíme si to všechny
Ale myslím, že bez svého chlapa bych to nezvládla ![]()
@kaczule1 píše:
@Katharina pokud bude, tak určitě. Nechci přijít o 4. pokus a ty?
Já jedno a přemýšlím, když to zase nevyjde tak změním car, chodím v Budějovicích.
@kaczule1 píše:
@Jane29ono nezbývá nic jiného než bojovat dál. A zasloužíme si to všechny
Ale myslím, že bez svého chlapa bych to nezvládla
Já, čím víc si toho procházím, tak se dokážu přenést, ale Už je mi to nekonečné a už chci aby to zkončilo, to trápení ![]()
@Katharina No, mě ten potrat hodně teda vzal
a bojím se, jak budu psychicky snášet toto IVF ![]()
@kaczule1 píše:
@Katharina No, mě ten potrat hodně teda vzala bojím se, jak budu psychicky snášet toto IVF
To určitě je horší, mám kamarádky co si tím prošli a není co závidět. Človek se bojí ještě víc.
A jak jsi na tom s psychikou. Já uvažuju někam si zajít at mi poradí
@Katharina teď jsem relativně v pohodě
Ale někdy moje stavy jsou fakt na palici
Možná tím, že se něco děje, tak vše zvládám jakž takž, ale pokud se to nepovede, tak nevim nevím
a pokud by se to náhodou povedlo, tak ten strach pak bude šílený
ale s tím neudělá nikdo nic
@kaczule1 píše:
@Katharina teď jsem relativně v pohoděAle někdy moje stavy jsou fakt na palici
Možná tím, že se něco děje, tak vše zvládám jakž takž, ale pokud se to nepovede, tak nevim nevím
a pokud by se to náhodou povedlo, tak ten strach pak bude šílený
ale s tím neudělá nikdo nic
Přesně tak. Tak na to jsem taky zvědavá, až budu mít těhu kartičku, to teprve začne ten strach. ![]()
@maraida No když jsem byla na prvních 2 tak už je to 12 let zpět, tenkrát jsem to neřešila a bylo to o penězích. Nakonec vztah krachl a vyprdla se na to. Teď mě vytáhli 3 vajíčka, 2 byly dobré, jen 1 se oplodnilo a třetí den mi volali, že se přestalo vyvíjet. ![]()
Dávky jsem měla fakt velké a ještě jsem přikupovala 1500j.
Jinak folíky jsem měla 4, ale obrovské.. dva 28mm, jeden 22mm, a jeden 20mm ![]()
Nejsi zvědavá teda i já jsem zvědavá, jen se ještě neptám ![]()
@kaczule1 No já se snažím o první, pro manžela to bude třetí ![]()
Tento cyklus zatím nestimuluji, to mám z listopadu. Stimulovala jsem 8 dní puregonu po 275j, pak jsem tam měla 3 dny menopur, 2 dny Cetrotide, ale už si to přesně nepamatuji, vím, že poslední dny jsem píchala i 3 včeličky.
Jsem zvědavá jak mi to nadávkují teď, ale myslím si, že podobně. Proto jdu tak brzo po neúspěchu dokud je tělo nastartované ![]()
@xantipi jako ze jsi si posledni dny pichala 3 injekce? A to jako ve stejnou dobu? Tyjo holky vy me zaroven trochu ztrasite, ale zaroven mi teda davate silu ![]()
@xantipi a jak dlouho jsi stimulovala? A kolik jsi teda měla celkem jednotek?
Tý jo, tak velké folikuly jo!
Mě Dr. říkal, že mají být 18mm ![]()
A klidně se ptej
Od toho je to diskuze.