Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane29 Ale taky mi doktor, říkal, že ten jeden velkej folikul byl prázdnej, proto jsem měla jen 3 vajíčka a z toho jen 2 dobrá, takže je možný, že i to špatný vajíčko bylo z toho druhého velikého…
@xantipi hmm to je mozne ony totiz maji praskat kolem 20 nebo 22 mm si to presne nepamatuju
@xantipi jj,nakonec to vyšlo se vším všudy
Tak jsem zvědavá jestli se zadaří i sourozenec ![]()
@Jane29 20-25mm jsem četla a doktoři to udrží aby nepraskli. A tím jak mě ty poslední dny k puregonu přibil menopur, tak už to byla pořádná dávka.
@maraida No moc bych Ti to přála
Ono už těch vajuch vzhledem k věku není tolik co za mlada
Ale určitě tam bude pár supermánků
![]()
@xantipi díky
Ale ty si to zasloužíš ještě víc, mimi zatím žádné a poslední pokus, pokud se nemýlím. ![]()
@xantipi ja hlava derava
no nic dnes uz se holky loucim a jdu spat jinak jsem snedla balik lentilek na posezeni, aby teda bylo do ceho pichat ![]()
@Jane29 dobrou
Já už to půjdu taky zalomit.Aby manžel neřekl, že ho nahoře v ložnici nechávám samotného ![]()
@maraida Mě vždycky dávali 2 embrya, takže bohužel už plně hrazený, ale vzhledem k tomu, že jsem měla 3 pokus bez ET, tak říkal doktor, že pošlou žádost na pojišťovnu, jestli by mě neuhradili i ten 4 pokus, prý už jim to 2× schválili… Tak se modlím aby to přiklepli. ![]()
@xantipi no právě tak jsem to myslela. Že jsi měla 3.IVF bez ET tak bys měla mít ještě 1 pokus hrazený. Pojišťovna by měla proplácet 3 ET a to splňuješ.
Já mám taky jen 3 pokusy, dávala jsem po 2 embryích, ale u mě je to stejně jedno, protože víc pokusů bych stejně nestihla. V květnu mi už bude 40
Takže jestli nevyjde tento pokus, tak na 3. a poslední půjdu v dubnu.No,mám to jen tak tak ![]()
@maraida No tak to teda… Tak doufám, že to stihneš a vše bude
![]()
Dobré rádno
vy jste se teda rozepsaly ![]()
@xantipi tak snad to pojišťovna schválí. S těma cenama to je fakt děs ![]()
@maraida v květnu už budeš dávno těhotná ![]()