Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane29 včera už druhá
v pátek jsem to ani necítila a včera jsem úplně cítila, jak manžel zajížděl tou jehličkou. Ne, že by to bolelo ale bylo to také nepříjemné i potom
Ale pro miminko to je brnkačka
Jen dofám, že budu dobře reagovat na Puregon a že v předoperačním se nic nenajde ![]()
@kaczule1 Zajížděl?
Jujda to tam rychle bodněte a nebudeš to cítit
Nebuj ta jehlička se zastaví… ![]()
@kaczule1 a kdy jdes na predoperacni a na kontrolu? A uz dve injekce za sebou, to to leti ![]()
@xantipi no právě, že on mě píchal i u 1. IVF, takže zkušnosti má a to píchal klasickýma jehličkama a včera mi to bylo takové nepříjemné ![]()
@Jane29 zítra mám volno, tak toho využiju a ráno si skočím na předoperační
Jak jsem si celý podzim říkala, už aby se něco dělo, tak na mně padá nějaký strach z toho všeho
![]()
@kaczule1 neboj ten strach je normalni a patri k tomu, ale s tema vsema injekcema a vysetrenima ti to utece uz jako voda a za chvilku budes mit bobka v brisku ![]()
@kaczule1 ja mam taky strach a to jdem teprve na ten vstupni pohovor, ale jak se to blizi tak se z toho jak se clovek na zacatku tesi pomalu stava strach
Holky, děkuju všem za podporu ![]()
Já jdu na předoperační taky zítra dopoledne a pak odpoledne na kontrolu do CARu.
@Jane29 no přesně, teď se bojím, aby v předoperačním všechno bylo OK, jak budu reagovat, kolik bude vajíček, kolik se jich oplodní… ![]()
@kaczule1 Předoperační je jen banalita, jde o to aby věděli jak se na to mají připravit, kydyby tam byli nějaké nesrovnalosti.. To bude v poho ![]()
@maraida Taky jsem moc zvědavá co Ti řeknou a moc držím pěstičky ![]()
@xantipi no já vím, ale i toho se bojím, aby se jak na potvoru nic nenašlo ![]()
@maraida zítra už je poslední kontrola před OPU? Držím palce ![]()
@kaczule1 jestli poslední, to nevím. Podle toho jak povyrostly.Ale dle zkušenosti z min.IVF si myslím, že budu ve stimulaci ještě pokračovat ![]()
Holky tak držím palce ať vám to dobře dopadne
Já to ne ráno dostala, tudíž od zítřka začínám užívat 3× denně ten estrofem. Nevíte některá jestli se to musí užívat pokaždý ve stejnou dobu nebo je to jedno? ![]()