Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida píše:Říha tak to už skoro finisujes
Já 10. První kontrolu jsem měla taky po týdnu.
@Blondýna007 No pregnyl by se měl píchnout do svalu do zadku, ale vím, že mi dr. říkal, že může být i do břicha, tak manžel mi to před OPU píchnul do břicha ![]()
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 No pregnyl by se měl píchnout do svalu do zadku, ale vím, že mi dr. říkal, že může být i do břicha, tak manžel mi to před OPU píchnul do břicha
no to je manžel hustém, můj by to nedal ani perem
@Blondýna007 píše: Říha tak to už skoro finisujesholky zvládáte si sami píchnout i Pregnyl?? To nedam
No nevím…já pomalu reaguju na stimulku, minule jsem píchala 18 dní. Tak si myslím, že mě mozná nakonec i Kaczule předběhne.
A veškeré injekce mi píchá manžel.
@Blondýna007 manželovi to nic nedělá
Když jsem píchala Menopurem, tak jsem si to smíchala a nachystala a manžel vždycky píchnul, to samé i s pregnylem. Teď tím perem nemusím alespoň nic míchat, ale píchá manžel ![]()
Jen doufám, že někde pregnyl seženu. V pátek mi paní v lékarně říkala, že mají výpadek pregnylu už čtvrt roku
Ale prý by už zase měl být, tak poobíhám nemocnice ![]()
@kaczule1 Tak to já jsem veškeré léky dostala v Caru, ale tam mají lékarnu. tak doufám, že ho seženeš?
![]()
@kaczule1 u nás místo Pregnylu dávají Ovitrele. Už ho mám doma v lednici.
@maraida píše:
No nevím…já pomalu reaguju na stimulku, minule jsem píchala 18 dní. Tak si myslím, že mě mozná nakonec i Kaczule předběhne.
A veškeré injekce mi píchá manžel.
neklesej na mysli
!! Třeba tentokrat rychle. Jakto, ze po té stimulace dozrává víc vajec najednou? To nám proste oblbnou telo?? Já zatím prošla Clostilem a na ten sem reagovala úplne v pohona bylo mi dobře, 12 dc sem měla folik 23 mm. Holky když mám mírně snížené AMH 1, 61 nemám by po.rana, aby byla zralá vajíčka?? Dá se nějak zjistit, zda dozrávají jinak než odběrem??
@xantipi píše:
@kaczule1 @maraida No koukám, že Vás tady všechny píchá manžel..Jen já si to musím dělat sama…![]()
![]()
@xantipi @maraida no uvidím, když ho neseženu, budu volat do caru ![]()
@maraida tak to pokud všechno půjde dobře, tak bychom mohli mít spolu příští týden OPU, ne? ![]()
@maraida píše:
@kaczule1 u nás místo Pregnylu dávají Ovitrele. Už ho mám doma v lednici.
ten se nemusí míchat, ne? Ten mi také bývala MUDr. Pichala s tím, ze je to novější vychytavka
@Blondýna007 nedá
Při ultrazvuku zjistí akorát kolik máš folikulů a jak velké, ale jestli je prázdný nebo v něm dobré vajíčko, to se uvidí až po odběru.
@kaczule1 píše:
@xantipi @maraida no uvidím, když ho neseženu, budu volat do caru@maraida tak to pokud všechno půjde dobře, tak bychom mohli mít spolu příští týden OPU, ne?
jak moc bych to už taky chtěla mít za sebou
, dočkáme se ale všechny!!!