IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11514
8.1.13 12:30

@mahdalka No já vím, že to jsou výdaje navíc, ale já si AH platila a budu platit znovu. Bylo nám to vysvětleno tak, že když se ten obal nařízne, tak se to pak lépe chytá na sliznici. Před 12 lety, když jsem byla poprvé to nebylo, je to novinka. A my pro to chceme udělat maximum, když už je to tak drahé…Můj názor, lepší si připlatit teď, než celý další pokus, protože jsem pro ten předchozí neudělala vše… :think: A my jsme se rozhodli i pro PICSI. I když má manžel spermio dobré, tak přece jen ať se Ti nejsilější kluci ukážou :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
8.1.13 12:37

My vzhledem k tomu, že máme dárkyni, nás to celý vyjde na 50 tis. Koukala jsem jestli máme v tom rozpočtu i ten AH a není tam, ale zase mi pár lidí říkalo, že to snad u darovaných vajíček dělají automaticky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
8.1.13 12:41

@mahdalka Tak to nevím, radši se na to pozaptej… My už to budeme mít kolem 80000. Ale já už jdu na 4.IVF :( Jsou to palby, ale je to tak, co by jsme pro mimi neudělaly…
A to se říká, že dělat děti je zábava chudých :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.1.13 13:21

@xantipi no v dnešní době spíš zábava pro bohaté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
8.1.13 13:45

:mrgreen: Jo, je to vývařovna děs. Mrzí mě že pojišťovny neproplácí i dárkyni, aspoň z půlky - je to ta největší položka a nvíc člověk za tnemůže, že je nemocnej :oops: Hlavně že feťáků proplácej kde co a ještě na ně na ulici pořádaj sbírky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.1.13 18:31

Holky to máte pravdu, v dnešní době už to dávno není zábava pro chudé, ale teď na to partneři vůbec musí mít, aby si to dítě mohli pořídit :zed: a ani to není zábava :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
8.1.13 18:45
@kaczule1 píše:
Holky to máte pravdu, v dnešní době už to dávno není zábava pro chudé, ale teď na to partneři vůbec musí mít, aby si to dítě mohli pořídit :zed: a ani to není zábava :zed:

Jednoznačně souhlasím, dítě není levná záležitost 30 000,– - 100 000,– za IVF se v nákladech za dítě hravě ztratí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
8.1.13 19:25

@Blondýna007 no ztrati se to, ale pred stav si, co by jsi si za ty penize mohla poridit pro mimco do vybavy, kdyby ti to IVF plne hradili, stejne jako jiz dneska zde zminovanou lecbu narkomanu. Tak treba si nekdo na to IVF musi hold i pujcit penize :zed: jinak by byl proste bez deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.1.13 09:55

Ahoj holky tak uz se mi to blizi 16 uz zacnu plne stimulovat, ale muzu vam teda rict ze pri prvnim IVF jsem na ty hormony takhle teda nereagovala, jsem otekla jak mic a uz ma 4 kg na hore, hrozny a jeste k tomu jsem samej bedar, takze jsem ooopravdu vystavni kousek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
9.1.13 11:01

Zdravím holky :) tak máme za sebou první vyšetření. Zatím se zdá být vše ok, ovulace probíhá /děloha, vaječníky a sliznice jsou alespoń podle ultrazvuku v pořádku/. manžílek jde v pátek na krevní odběry a pak na spermiogram, mě teď čekají odběry druhý den mestruace a pak myslím že 10 den, teď si nejsem jista. Tak uvidíme jak dál… :roll:

• Citovat
  • Upravit
596
9.1.13 11:17

Taky na nekoho tak ty hormony pusobi??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 11:30
@Vendula83 píše:
Taky na nekoho tak ty hormony pusobi??? :think:

Bohužel nemám zkušenost, ale po klasických Clostilecha dupháčích mi není vůbec nic.. trochu se bojím, co bude za týden u stymči :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.1.13 11:37

@Blondýna007 Taky jdes za tyden ja taky, taky jsem zvedava co a jak bude dal cim budes stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 11:49
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 Taky jdes za tyden ja taky, taky jsem zvedava co a jak bude dal cim budes stimulovat?
čekám na MS, očekávam, že přijde tam v úterý, ale trpim na štinění a prý první kapka krve a mam volat, takže reálně hrozí že to bude dřív. Budu mít jen Gonal a pak předpokládám ovitrelle, přiznám se, že to nechávám na doktorech ;).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
9.1.13 11:49
@Blondýna007 píše: čekám na MS, očekávam, že přijde tam v úterý, ale trpim na štinění a prý první kapka krve a mam volat, takže reálně hrozí že to bude dřív. Budu mít jen Gonal a pak předpokládám ovitrelle, přiznám se, že to nechávám na doktorech ;).

Já doufám, že moc nenaberu :mrgreen:, mam ted fůr žravku :) Kam chodíš do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí