Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xantipi píše:
@kaczule1 @maraida No koukám, že Vás tady všechny píchá manžel..Jen já si to musím dělat sama…![]()
![]()
@kaczule1 píše:
@xantipi @maraida no uvidím, když ho neseženu, budu volat do caru@maraida tak to pokud všechno půjde dobře, tak bychom mohli mít spolu příští týden OPU, ne?
No holky, už to budete mít brzýčko a já se budu těšit až budete testit a budete mít krásné dálnice a já se budu těšit, že i mě to vyjde
![]()
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 nedáPři ultrazvuku zjistí akorát kolik máš folikulů a jak velké, ale jestli je prázdný nebo v něm dobré vajíčko, to se uvidí až po odběru.
to AMH ma ale ukázat aspoň, zda nejaka zásoba v tele je, ne?
@xantipi píše:
No holky, už to budete mít brzýčko a já se budu těšit až budete testit a budete mít krásné dálnice a já se budu těšit, že i mě to vyjde![]()
![]()
kdy začínal stimulku?
@xantipi no já se bojím, že to nevyjde. I dr. říkal, že to, že to vyšlo jednou neznamená že to vyjde podruhé
Ale alespoň víme, že to jde
Chci být ale raději nohama na zemi, ať mě to pak nepoloží ![]()
Jo vy uz to tu budete mit holky vse zasebou maximalne budete cekat na vysledek a ja teprve budu zjistovat, co s nama provedou ![]()
Už 3 tydny pisu z iPadu a on děsně opravuje
, pardon, od zítřka budu na pc.
Holky, jdu si už lehnout
Nějak mě celý večer pobolívá hlava
Sice mám zítra volno, ale ráno vstávám, jelikož chci zajít na to předoperační ![]()
@Jane29 píše:
Jo vy uz to tu budete mit holky vse zasebou maximalne budete cekat na vysledek a ja teprve budu zjistovat, co s nama provedou
Jane vystřídáme se tady, já budu mít opu až ke konci mesice, ale je to dobře, pac manza bude mít 15. narozeniny a chci mu upeci dort a udělat oslavu.
@kaczule1 píše:
Holky, jdu si už lehnoutNějak mě celý večer pobolívá hlava
Sice mám zítra volno, ale ráno vstávám, jelikož chci zajít na to předoperační
tak ať dobře dopadne a dobrou noc
![]()
@Blondýna007 Já ještě ani nezačla brát HA. Čekám až mi přijde ta mrška červená ![]()
@xantipi píše:
@Blondýna007 Já ještě ani nezačla brát HA. Čekám až mi přijde ta mrška červená
já mám krátký, takže s HA nemám vůbec zkušenost, a kdy čekat mrchu??? Třeba nedorazí ![]()
@kaczule1 no teoreticky bych měla mít OPU příští týden, no ale uvidím. Myslím, že mě předběhneš, reaguješ líp na stimulku.Ale bylo by to fajn, kdyby jsme šly nastejno ![]()
@Blondýna007 píše:
Jane vystřídáme se tady, já budu mít opu až ke konci mesice, ale je to dobře, pac manza bude mít 15. narozeniny a chci mu upeci dort a udělat oslavu.
15.narozeniny
To jsi pedofil v ženském těle ne ![]()