IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
6.1.13 21:57
@xantipi píše:
@kaczule1 @maraida No koukám, že Vás tady všechny píchá manžel..Jen já si to musím dělat sama… :cert: :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A pK proc je to tu prej sama erotika :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
6.1.13 21:57
@kaczule1 píše:
@xantipi @maraida no uvidím, když ho neseženu, budu volat do caru :nevim:@maraida tak to pokud všechno půjde dobře, tak bychom mohli mít spolu příští týden OPU, ne? ;)

No holky, už to budete mít brzýčko a já se budu těšit až budete testit a budete mít krásné dálnice a já se budu těšit, že i mě to vyjde :potlesk: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
6.1.13 21:58
@kaczule1 píše:
@Blondýna007 nedá :zed: Při ultrazvuku zjistí akorát kolik máš folikulů a jak velké, ale jestli je prázdný nebo v něm dobré vajíčko, to se uvidí až po odběru.

to AMH ma ale ukázat aspoň, zda nejaka zásoba v tele je, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
6.1.13 21:59
@xantipi píše:
No holky, už to budete mít brzýčko a já se budu těšit až budete testit a budete mít krásné dálnice a já se budu těšit, že i mě to vyjde :potlesk: :potlesk: :hug:

kdy začínal stimulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866

@xantipi no já se bojím, že to nevyjde. I dr. říkal, že to, že to vyšlo jednou neznamená že to vyjde podruhé :zed: Ale alespoň víme, že to jde :nevim: Chci být ale raději nohama na zemi, ať mě to pak nepoloží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803

Jo vy uz to tu budete mit holky vse zasebou maximalne budete cekat na vysledek a ja teprve budu zjistovat, co s nama provedou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
6.1.13 22:00

Už 3 tydny pisu z iPadu a on děsně opravuje :((, pardon, od zítřka budu na pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.1.13 22:01

Holky, jdu si už lehnout :mavam: Nějak mě celý večer pobolívá hlava :cert: Sice mám zítra volno, ale ráno vstávám, jelikož chci zajít na to předoperační :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
6.1.13 22:01
@Jane29 píše:
Jo vy uz to tu budete mit holky vse zasebou maximalne budete cekat na vysledek a ja teprve budu zjistovat, co s nama provedou :mrgreen:

Jane vystřídáme se tady, já budu mít opu až ke konci mesice, ale je to dobře, pac manza bude mít 15. narozeniny a chci mu upeci dort a udělat oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
6.1.13 22:02
@kaczule1 píše:
Holky, jdu si už lehnout :mavam: Nějak mě celý večer pobolívá hlava :cert: Sice mám zítra volno, ale ráno vstávám, jelikož chci zajít na to předoperační :think:

tak ať dobře dopadne a dobrou noc :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
6.1.13 22:03

@Blondýna007 Já ještě ani nezačla brát HA. Čekám až mi přijde ta mrška červená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
6.1.13 22:05
@xantipi píše:
@Blondýna007 Já ještě ani nezačla brát HA. Čekám až mi přijde ta mrška červená :zed:

já mám krátký, takže s HA nemám vůbec zkušenost, a kdy čekat mrchu??? Třeba nedorazí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367

@kaczule1 no teoreticky bych měla mít OPU příští týden, no ale uvidím. Myslím, že mě předběhneš, reaguješ líp na stimulku.Ale bylo by to fajn, kdyby jsme šly nastejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514

@kaczule1 Brouky a odpočiň si :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
6.1.13 22:07
@Blondýna007 píše:
Jane vystřídáme se tady, já budu mít opu až ke konci mesice, ale je to dobře, pac manza bude mít 15. narozeniny a chci mu upeci dort a udělat oslavu.

15.narozeniny 8o To jsi pedofil v ženském těle ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital