Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@homar no tak ja zvazovala zda to sefovi rict na rovinu, protoze stejnak mu asi bude divny k jakym doktorum furt chodim s tim, aby si to prave nechal jen pro sebe, ale tak nejak nevim prave zase s ohledem do budoucna, prece jen takova zenska, ktera se snazi o mimco neni moc do dalsich pracovnich let perspektivni
. U nas v praci nikdo nevi, ze by jsme chteli mimco, vzdy kdyz maji nejakou poznamku, tak se nejak vykroutim
a ten obvodak me taky napadl no uvidim, si o tom budu muset promluvit s pritelem, jak to udelat
ahojky, to jsou zajimavé informace o těch neschopenkach, zrovna dnes manzi Mamka říkala, ze 3 dny po ET budu jen ležet, horší je, ze já to nevydržím, pokud mi bude dobře a vůbec nevím kdo by chodil se psem a dělal doma pohodu
, máme svůj job a mám jednu super sikulku kolegyni, takže v práci to zmaknou 3 dny hrave a kdyžtak jsem blizko. Vůbec si neumím představit jak mi bude po OPU ani ET, ale snad ne hůř než se žlučníkovym zachvatem
. Jinak jsem si teď nasadila Duphaston poslední mesic do MS, za týden ho vysadim a hurá do Car pro Gonal.
@homar jo a jinak ja uz mam ve veku taky davno 3 na zacatku
jen nejsem vdana, ale spoustu let stastne zadana ![]()
@Blondýna007 jsem slysela, ze ty prvni 3 dny po ET jsou rozhodujici, ale buh vi jak to je
@Jane29 píše:
@homar no tak ja zvazovala zda to sefovi rict na rovinu, protoze stejnak mu asi bude divny k jakym doktorum furt chodim s tim, aby si to prave nechal jen pro sebe, ale tak nejak nevim prave zase s ohledem do budoucna, prece jen takova zenska, ktera se snazi o mimco neni moc do dalsich pracovnich let perspektivni. U nas v praci nikdo nevi, ze by jsme chteli mimco, vzdy kdyz maji nejakou poznamku, tak se nejak vykroutim
a ten obvodak me taky napadl no uvidim, si o tom budu muset promluvit s pritelem, jak to udelat
Homar asi bych to raději vyřešila obvodakem, ale záleží na jak jses v práci pozici a jake tam mate vztahy.
@Jane29 píše:
@Blondýna007 jsem slysela, ze ty prvni 3 dny po ET jsou rozhodujici, ale buh vi jak to je
Jojo,, pry tři dny rozhoduji zda se mimi zavrtne, nebo ne
Jane29 - pokud tu neschopenku řešíš z důvodu, že by jsi mohla přijít kvůli neperspektivnosti o práci
, tak to bych asi taky zašla k obvodnímu. Já to řešila jenom kvůli lidem okolo, byl to můj problém a moje věc, v zaměstnání už tak nějak čekají, že žena s 3 na začátku
je zachvíli pošle k vodě. Myslím, že za mě už mají i náhradu, protože vědí, že mě čeká to 2.ivf, dokonce jsem tu kolegyni i před svátky zaučovala, ale pro mě se tam vždycky práce najde, kdyby to náhodou nevyšlo, alespoň doufám
.
Jojo, taky se přidávám, je to tak, 3 dny se prý mimísci zavrtávaj a já s tím odpočíváním s nohama nahoře mít problémy nebudu, jsem docela velký spáč, když chci ![]()
@Blondýna007 tak u nas jsou treba v praci vztahy paradni, bych nemenila a pozice v tom co delam moc na pozice nehrajem nademnou je jen sef oddeleni a reditel
a stejne furt tak nejak nevim, hold poradim se doma, co a jak a pak podle reakce na leky. No a ty prvni 3 dny si teda asi polezim, ale urcite ne nijak tak jako bych byla nemocna spis dam filmy, knizku a pohodicku
Tak u nás to v práci ví, takže já budu mít taky neschopenku normálně z caru
A i kdyby to nevěděli, tak by jim bylo jasné, že se snažíme, když jsem byla 4 měsíce na PN jako těhotná ![]()
@homar ja neschopenku rasim i aby to nevedeli ta neperspektivnost me taky trochu napada, ale toho se az tak nebojim, hlavne zatim nechci, aby to vedeli prave kdyby nahodou neco tak, aby nelitovali, to by me asi psychicky dostavalo docela na dno a pak zvlast kdyz to ani rodicove nevi, tak aby se to nekde nedoslechli prece jen i kdyz mesto, tak mi prijde, ze tu kazdy zna kazdyho ![]()
@homar píše:
Jane 29 a příspěvky v diskuzi
ted su mimo, ale neva
![]()
Jane29 - když budeš doma, dáš filmy, knihu, pohodičku a příspěvky do diskuze ![]()