Redukce po IVF

Anonymní
25.12.12 17:23

Redukce po IVF

Ahoj, je tu nekdo kdo si prosel redukci. Dlouho jsme chteli miminko, nekolikrat sli na IVF a kdyz se nam konecne IVF podarilo, embryka se rozdelila v jednovajecna a ja ted cekam trojcata. Nemam fyzicke dispozice k tomu, aby jsem donosila deti a navic mam genetickou poruchu. Lekari u me jednoznacne doporucuji redukci. Bojim se, aby jsem nakonec neprisla o vsechny miminka. Moc rada uvitam zkusenosti zen, ktere redukci prosly, jak ji prozivaly a jak to dopadlo? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
25.12.12 17:51

Jedna známá čekala trojčata, zredukovali na dvojčata. Vše bez komplikací. Kluci byli donošený, každý něco málo přes 3 kg.Jen dodnes uvažuje, že třeba to co odstranili mohla být holčička. :( Ale to nikdo neví. Doma už jednohu kluka měli.
Drhuhá známá po mnoha pokusech IVF čekala trojčala. Nejdříve jim sděliliže se mají rozhodnout, zda zredukují na jedno a nejspíš bez komplikací v těhotenství, nebo na dovojčata s tím že je drobná, tak bude muset celé těh. proležet. Zvolili dvojčata. Ale před výkonem jim řekli, že jelikož má v anemnéze úmrtí dvojčat v těhotenství-byla 23 týdnů a u obou holek zjistili, že nemají akci-tak jim ani dvě nedoporučili. Tak mají jen jednu holčičku.
Více lidiček neznám, jen tyto dvě a s dobrým koncem. Riziko je vždy a u všeho. Ale pořád je větší šance, že po redukci budete mít jedno zdravé miminko než tři předčasně narozený děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.12 17:57
@lasička1 píše:
Jedna známá čekala trojčata, zredukovali na dvojčata. Vše bez komplikací. Kluci byli donošený, každý něco málo přes 3 kg.Jen dodnes uvažuje, že třeba to co odstranili mohla být holčička. :( Ale to nikdo neví. Doma už jednohu kluka měli.
Drhuhá známá po mnoha pokusech IVF čekala trojčala. Nejdříve jim sděliliže se mají rozhodnout, zda zredukují na jedno a nejspíš bez komplikací v těhotenství, nebo na dovojčata s tím že je drobná, tak bude muset celé těh. proležet. Zvolili dvojčata. Ale před výkonem jim řekli, že jelikož má v anemnéze úmrtí dvojčat v těhotenství-byla 23 týdnů a u obou holek zjistili, že nemají akci-tak jim ani dvě nedoporučili. Tak mají jen jednu holčičku.
Více lidiček neznám, jen tyto dvě a s dobrým koncem. Riziko je vždy a u všeho. Ale pořád je větší šance, že po redukci budete mít jedno zdravé miminko než tři předčasně narozený děti.

Moc dekuji, ze jste se podelila o zkusenost kamaradek. Takove pripady mi vzdy daji tu nadeji a pozitivum, ze vse probehne ok.

• Citovat
  • Upravit
25.12.12 19:19

Zakladatelko nápis mi soukromou zprávu. Dám ti číslo na jedno z nejlepších diagnostiku z Podolí…já tím prošla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí