Snažení po LSK

19606
20.12.12 18:12

Snažení po LSK

Ahoj holky.. Vím, že je tu už dost diskusních témat, tak snad se na mě nebudete zlobit, že jsem založila další :-) V lednu mě čeká laparoskopie-HSK, chromo a drilling..Jen mě zajímají Vaše zkušenosti-komu to pomohlo, co zjistili, za jak dlouho se zadařilo atd. :-) a taky pokud je tu nějaká snažilka, kterou čeká to samé co mě-můžeme se navzájem povzbudit a případně poradit :-) předem díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11296
20.12.12 18:29

Ahoj, já byla teď minulý týden…vidíš v podpisu…no…tak jsem taky velice zvědavá, jak se to bude vyvíjet…máme půl roku a pak nás čeká CAR, pokud se nezadaří:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.12.12 18:39

Tak to jsme na tom s tím CARem stejně…a jak se cítíš po zákroku? Já nastupuju 6.1. do nemocnice a 7. bude LSK-bojím se, ale i těším zároveň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
20.12.12 18:50

@Bobby :mavam:
na laparce s chromopertubací jsem byla v říjnu, mám malé ložiska endometriozy na vaječnících a srůst u slepého střeva :cert:,ale zbytek je čistý a vejcovody průchodné :pankac:, bohužel ani po laparce se nepodařilo otěhotnět, tak mi doktroka nasadila tento měsíc clostík na 4 měsíce a pak se uvidí.

Ničeho se neboj, v nemocnici strávíš 3 dny, den před opeaci a den po, mám tři malé dírky na břichu, ale nebolí to, jediné co mě dělalo problém tak narkoza, sedlo mi to na klíční kosti a to fakt bolelo, ale za 4 dny byl klid.
Potom jsem normáně v termínu dostala menstruaci,,snažit po laparce jsme se mohli po 6 týdnech, ale to jsme nedodželi :D

Přeju hodně štěstí ať je všechno v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.12.12 19:20

Díky za příspěvek :-) z narkózy mám strach-jednou jsem byla na operaci a jako reakce na narkózu mi vypadaly vlasy, tak doufám, že tentokrát budu reagovat líp…áále co bysme pro to malé neudělaly-ať jsem plešatá jen aby to zabralo :-D Clostík jsem už brala a doufám, že už nebudu muset…nesedl mi :-( ale tobě snad pomůže :-) držím pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.12.12 09:42

Alooo alooo je tu někdo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
21.12.12 11:44

@Bobby Ahoj, hele já fungovala tři čtyry dny po zákroku na plno, byla jsem na zákroku v úterý v poledne, spala jsem asi hodinu, po narkóze mi akorát bylo dost dlouho dost blivno a měla jsem hooodně nízkej tlak, no a ve čtvrtek jsem šla domů, venčila psa, v pátek pekla cukroví a tak:-D Jediný co mě fakt štvalo, jak mě ten plyn tlačil na kliční kosti a žebra, to dost bolelo, ale zmizlo to rychle:) No a teď už 10 dní po zákroku špiním, takže sex nic moc…no a bojím se že se to ani za toho půl roku nepovede…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.12.12 12:01
@LucijeS píše:
@Bobby Ahoj, hele já fungovala tři čtyry dny po zákroku na plno, byla jsem na zákroku v úterý v poledne, spala jsem asi hodinu, po narkóze mi akorát bylo dost dlouho dost blivno a měla jsem hooodně nízkej tlak, no a ve čtvrtek jsem šla domů, venčila psa, v pátek pekla cukroví a tak:-D Jediný co mě fakt štvalo, jak mě ten plyn tlačil na kliční kosti a žebra, to dost bolelo, ale zmizlo to rychle:) No a teď už 10 dní po zákroku špiním, takže sex nic moc…no a bojím se že se to ani za toho půl roku nepovede…:-/

10 dní po zákroku špiníš? A byla jsi u doktora? Takhle dlouho to prý není normální…já se taky bojím, že mi to do toho půl roku nepomůže, ale největší plus beru to, že nebudu mít bolesti, které teď mívám denně..navíc mám problém se špiněním v celém cyklu, takže snad i od tohoto budu mít klid…musíme věřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
21.12.12 14:32

@Bobby Jo říkala, že je to normální tak dva týdny po zákroku…no já mám spíš pocit, že mi začíná Ms nebo co…no a s tím jsem ěla jinak taky velký problémy, jakože dlouhý špinění před MS, tak jsem zvědavá jak to bude vypadat teĎ…ale moc velký změny nečekám, na to si myslím že ta moje odstraněná endoška nebude mít vliv…spíš se mi prej netvoří nějaký žlutý tělísko či co, a estli se to nezlepší tak mi v březnu nasadí hormony nooo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.12.12 14:45

Tak to potom jo…jsem zvědavá jak dlouho budu špinit..a ještě se zeptám-který DC jsi byla na laparce? Řeknu ti že už mi z toho špinění fakt hrabe-mám to skoro furt a beru jako zázrak když mám pár dní klid.. tak uvidíš co to s tebou udělá-přeju ať je vše v pořádku a nastartuje se to tak jak má…ono s tím tělískem je to bohužel častý problém a většině se to po nasazení hormonů spraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
21.12.12 14:59

@Bobby No byla jsem na zákroku asi 13 DC…měla jsem to takový docela na hraně, že mě na operaci koro nepustili, že v druhý půlce cyklu neoperujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.12.12 15:03

Právě že jsem někde četla, že záleží přímo na výkonu co přesně chcou dělat…některé vezmou i v druhé půlce cyklu-mě primář kladl na srdce, že se musím vlézt mezi 6-11 DC…tak doufám, že s mým nepravidelným cyklem to tentokrát trefím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí