Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, já se už i těším až těch pár dnů nebudu muset nic dělat
Už mám objednanou knížku 50 odstínů temnoty, tak se těším
Je to druhý díl 50 odstínů šedé, četly jste to některá? Je to erotický román a koncem ledna vyjde 2. díl ![]()
Jo a ještě kouknu na novou sérii tbbt a himym ![]()
@kaczule1 to jsem necetla, ale rikas eroticky roman jo
ze bych se koukla na netu jestli to nekde neni aspon ukazka
Kaczelu1 - ty Odstíny jsem nečetla, ale nyní čtu taky dobrý erotický román od Sylvy Lauerové Hračka
.
Na dobu, kdy budu doma, už mám knihy půjčené
, ale ty Odstíny by mě zajímali, asi do nich časem půjdu.
@xantipi jj presne tak, ale podemnou nikdo
hold se na pozicovani u nas nehraje a navic v mem oboru to moc ani nejde ![]()
Tak ja mam taky spoustu knih jeste neprectenych takze cist bude urcite co hooodne dlouho
ale je pravda, ze eroticky roman jsem jeste necetla, takze bych vyzkousela
@kaczule1 Tož takovou knížku taky na netu pohledám
To já můžu ![]()
@homar píše:
Kaczelu1 - ty Odstíny jsem nečetla, ale nyní čtu taky dobrý erotický román od Sylvy Lauerové Hračka.
hele holky to je dobra inspirace, já toho od základky moc nenacetla, střední různou povinnou a na vejsce sem trpěla nad paragrafama a byla rada, když dávali ordinaci nebo Tudorovce
manžel mi k Vánocům pořídil asi 5 kuchařek, resp. oni jsou to spis kulinarsky průvodci od firmy Culinaria, takže si nakoupit hektolitrů mléčných výrobku, mléka, kakaa a čokolády a zaujmu pozici svého muže
!!!
@homar no ja delam v it, takze kolem sebe kolektiv chlapu vesmes
a kdyby jste to chteli presne tak programatorku, coz je fyzicky nenarocny, ale psychicky obcas hodne narocny i kdyz se to nezda
A jestli mate typy na nejaké super knihy, tak si rada poslechnu vaše typy, přemýšlím o Hobitovi, chtěla sem na nej jít do kina, ale asi počkám do konce mesice a první ho přečtu ![]()
Jane29 - chápu to, já už dělala i účetní a sekretářku, tak vím, jak může být práce psychicky náročná, teď jsem úplně mimo obor v automobilovém průmyslu
a pracuji taky většinou s muži, mám jen 3 kolegyně, donedávna byla jen 1
K těm knihám jsem nedávno přečetla celou sérii Twilight ságy, ale knihy typu Hobit, Pán prstenů nebo Harry Poter mě nebaví ![]()
Loučím se
, jdu sledovat s manželem seriály - díváme se na Terapii a Hru o trůny ![]()