IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
6.1.13 20:04

Holky, já se už i těším až těch pár dnů nebudu muset nic dělat :roll: Už mám objednanou knížku 50 odstínů temnoty, tak se těším :dance: Je to druhý díl 50 odstínů šedé, četly jste to některá? Je to erotický román a koncem ledna vyjde 2. díl ;)
Jo a ještě kouknu na novou sérii tbbt a himym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.1.13 20:06

@kaczule1 to jsem necetla, ale rikas eroticky roman jo :mrgreen: ze bych se koukla na netu jestli to nekde neni aspon ukazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 20:08

Kaczelu1 - ty Odstíny jsem nečetla, ale nyní čtu taky dobrý erotický román od Sylvy Lauerové Hračka :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
6.1.13 20:10

@Jane29 Takže ty jsi jenom pod šéfem a ředitelem joooo??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 20:12

Na dobu, kdy budu doma, už mám knihy půjčené :D, ale ty Odstíny by mě zajímali, asi do nich časem půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.1.13 20:13

@xantipi jj presne tak, ale podemnou nikdo :mrgreen: hold se na pozicovani u nas nehraje a navic v mem oboru to moc ani nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 20:14

Jane29 jaký je to obor, jestli se můžeme zeptat ;) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.1.13 20:15

Tak ja mam taky spoustu knih jeste neprectenych takze cist bude urcite co hooodne dlouho :mrgreen: ale je pravda, ze eroticky roman jsem jeste necetla, takze bych vyzkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
6.1.13 20:15

@kaczule1 Tož takovou knížku taky na netu pohledám :lol: To já můžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
6.1.13 20:16
@homar píše:
Kaczelu1 - ty Odstíny jsem nečetla, ale nyní čtu taky dobrý erotický román od Sylvy Lauerové Hračka :palec:.

hele holky to je dobra inspirace, já toho od základky moc nenacetla, střední různou povinnou a na vejsce sem trpěla nad paragrafama a byla rada, když dávali ordinaci nebo Tudorovce :mrgreen: manžel mi k Vánocům pořídil asi 5 kuchařek, resp. oni jsou to spis kulinarsky průvodci od firmy Culinaria, takže si nakoupit hektolitrů mléčných výrobku, mléka, kakaa a čokolády a zaujmu pozici svého muže :-))!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.1.13 20:18

@homar no ja delam v it, takze kolem sebe kolektiv chlapu vesmes :mrgreen: a kdyby jste to chteli presne tak programatorku, coz je fyzicky nenarocny, ale psychicky obcas hodne narocny i kdyz se to nezda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
6.1.13 20:20

A jestli mate typy na nejaké super knihy, tak si rada poslechnu vaše typy, přemýšlím o Hobitovi, chtěla sem na nej jít do kina, ale asi počkám do konce mesice a první ho přečtu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 20:23

Jane29 - chápu to, já už dělala i účetní a sekretářku, tak vím, jak může být práce psychicky náročná, teď jsem úplně mimo obor v automobilovém průmyslu :roll: a pracuji taky většinou s muži, mám jen 3 kolegyně, donedávna byla jen 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 20:26

K těm knihám jsem nedávno přečetla celou sérii Twilight ságy, ale knihy typu Hobit, Pán prstenů nebo Harry Poter mě nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
6.1.13 20:27

Loučím se :mavam:, jdu sledovat s manželem seriály - díváme se na Terapii a Hru o trůny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí