Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Blondýna007 No tak jestli Ti nedorazí, tak by to bylo super…
Mě dorazí určitě, někdy kolem 10-ho ![]()
@maraida píše:
15.narozeninyTo jsi pedofil v ženském těle ne
jako 15. Tého ledna
za pedofila je u nás spis chlap, pac jsem o 9 let mladší a když jsme se poznali tak sem nosila conversky a kožené bundickyma on chodil v obleku
, ženský na mě koukali zle ![]()
@Blondýna007 píše:
jako 15. Tého ledna![]()
za pedofila je u nás spis chlap, pac jsem o 9 let mladší a když jsme se poznali tak sem nosila conversky a kožené bundickyma on chodil v obleku
, ženský na mě koukali zle
koukaly, jezis já ten iPad nemůžu!!!
@xantipi píše:
@Blondýna007 No tak jestli Ti nedorazí, tak by to bylo super…Mě dorazí určitě, někdy kolem 10-ho
no příroda někdy znacne mila překvapka, tak nebuď takovej skeptik
, já se obavám, ze i u mě dorazí, ač jsme se snažili poctivě a i spermicidni gel byl, padla cela tuba ![]()
@Blondýna007 píše:
Už 3 tydny pisu z iPadu a on děsně opravuje, pardon, od zítřka budu na pc.
tak si to vypni jako ja
je to v nastaveni- obecne- klavesnice- autokorektura a to vypnout
@Blondýna007 Věř mi, u mne dorazí, chodí mi pravidelně už 25 let a ani jednou se nestalo, že by nedorazila
V tomhle jsem ten největší skeptik ![]()
@Jane29 píše:
tak si to vypni jako jaje to v nastaveni- obecne- klavesnice- autokorektura a to vypnout
johohohoho, díky zlatíčko!!! Už se nemám na co vymlouvat
!
@xantipi píše:
@Blondýna007 Věř mi, u mne dorazí, chodí mi pravidelně už 25 let a ani jednou se nestalo, že by nedorazilaV tomhle jsem ten největší skeptik
Nejlepší čas na změnu ![]()
@Blondýna007 Proto jsem tady v té diskuzi, všechny to chceme změnit
![]()
@Blondýna007 píše:
Jane vystřídáme se tady, já budu mít opu až ke konci mesice, ale je to dobře, pac manza bude mít 15. narozeniny a chci mu upeci dort a udělat oslavu.
tak 15 jdem akorat do CARu na konzultacku
a me teda momentalne MS stavkuje asi se telo leklo, jinak predtim dva a pul roku skoro jako svycaraky ![]()
@Blondýna007 no nemas zac, to bylo prvni, co jsem vypla, protoze s tim to fakt nejde a bylo by skoda menit za PC tablet je pohodlnejsi ![]()
Nic ja se dnes taky holky loucim, zitra me po vanocich ceka poprve prace, tak snad z toho nebudu mit sok ![]()