Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No doufám, že někdy příští týden by mohlo být OPU
Teda pokud bude co odebírat ![]()
@kaczule1 neboj určite bude co odebírat a jestli ti chybi bolesti v podbříšku z množství vajíček, tak ještě tak dva dny počkej jen co trochu povyrostou, pak už by se mohly vajucha hlásit ![]()
@kaczule1 píše:
No doufám, že někdy příští týden by mohlo být OPUTeda pokud bude co odebírat
v patek mas kontrolu?? Neboooj vajec bude ranec ![]()
@kaczule1 - me rostly foliky krasne OPU jsem mela 10.den, stimulovala jsem 7 dni a bricho jsem skoro vubec necitila a nafoukle jsem ho mela spis az po ET.
Ahoj děvčata, ráda bych se k Vám přidala. Vidím tu i známé tváře z jiné ivf diskuse
. S IVF teprve začínám, zrovna jsem ve stimulaci (Gonal), v pátek jdu na kontrolu a snad už naplánujeme OPU. Zatím vůbec nic necítím, tak snad tam něco roste. Jen si to asi nějak blbě píchám, páč se mi občas dělají modřiny.
Ahojky ![]()
Tak hlásím, že v pátek mám OPU. Folikuly jsou stále jen 4,ale použitelné bohužel jen 2
Ty druhé 2 nevyrostly do potřebné velikosti, ale už se na ně nemůže čekat, protože mezitím by ty první 2 praskly.Tak jsem zvědavá jestli z toho vůbec něco bude.
A to jsem si původně myslela i na kryo ![]()
@f-l-e-a
Ahojky… Tak to já měla taky asi dvě modřiny a omylem jsem se do ní píchla, tak to bylo dost nepříjemné ![]()
@maraida Ještě pořád máš dva dny, kolik měří ty menší? Ale dneska jsi vlastně píchala naposledy že? Teď jsi píchala Pregnyl? Já Ti držím všechny pěstičky, ať máš aspoň ty dvě vajucha silné a vyjde to ![]()
@f-l-e-a píše:
Ahoj děvčata, ráda bych se k Vám přidala. Vidím tu i známé tváře z jiné ivf diskuse. S IVF teprve začínám, zrovna jsem ve stimulaci (Gonal), v pátek jdu na kontrolu a snad už naplánujeme OPU. Zatím vůbec nic necítím, tak snad tam něco roste. Jen si to asi nějak blbě píchám, páč se mi občas dělají modřiny.
vitej, my uz se zname, jsem zvedava na vysledek tve stimulace, mame stejnou, ja ale zacnu az za tyden, kolik si doplacelamza gonal?? Jsem zvedava na tvou ourodu vajicek?? Ja se niceho nebojim vic nez urody vajec ![]()
@maraida píše:
Ahojky
Tak hlásím, že v pátek mám OPU. Folikuly jsou stále jen 4,ale použitelné bohužel jen 2Ty druhé 2 nevyrostly do potřebné velikosti, ale už se na ně nemůže čekat, protože mezitím by ty první 2 praskly.Tak jsem zvědavá jestli z toho vůbec něco bude.
A to jsem si původně myslela i na kryo
neztracej nadeji, nejde o kvantitu, ale o kvalitu
, ja vim, propimen mi to za 14 dni az budu mit tyden po stimulce ja
. Zvladnem to vsechny ![]()
Holky díky
@xantipi jj,dnes jsem píchala poslední dávku Puregonu a v 9 večer Ovitrelle(obdoba Pregnylu).Mají jen 15mm a musí mít minimálně 18.To už nedorostou ![]()
Ahoj holky, ![]()
rada bych se pridala. Poctive jsem precetla celou diskuzi. Sice uz jsem v „Prvni IVF 2013“, ale cim vic informaci, tim lip. Jinak mam dnes za sebou sesty den kratkeho protokolu a zitra me ceka treti kontrola jak rostou foliky.
@maraida Drzim pesti, at ty dve vajicka jsou perfektni. A z nich krasna embryjka ![]()
@maraida Treba jo, jsou to jenom 3 mm. Me Narostli za 4 dny ke konci stimulace o 1 cm. Ale je fakt, ze to byly velke davky hormonu, ale vyrostly jak blazen. Tak treba do OPU ty 3 mm dorostou. ![]()
@Katy161 vítám tě a děkuji ![]()
A kolik máš folikulů u krátkého protokolu?