Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky držím Vám pěsti
Já takový problémy nemám - pro mě stimuluje dárkyně, ale poctivě se láduju hormonama a v úterý jdu na UTZ jak mám vysokou sliznici
@Blondýna007 No me to taky prekvapuje, me delali taky pruchodnost, ms cyklus presny, mame za sebou i jedno IUI, jinak nam nic nenabirali, tak nevim, jestli je to kvuli tomu ze ma pritel spatny spermio, tak resi jen jeho, a ne me, no nevim, budu se muset na to jeste asi optat.. ![]()
Ahoj holky všem! Všem, kteří jdou teď v nejbližší době na OPU, tak držím moc palce aby byli vajuchy ty nejnejnej a všem se vám splnilo to největší přáníčko…:-)! Já už odpočítávám dny do úterka, kdy jdu na kontrolní ultrazvuk a nejspíš zahájíme stimulku ![]()
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 No me to taky prekvapuje, me delali taky pruchodnost, ms cyklus presny, mame za sebou i jedno IUI, jinak nam nic nenabirali, tak nevim, jestli je to kvuli tomu ze ma pritel spatny spermio, tak resi jen jeho, a ne me, no nevim, budu se muset na to jeste asi optat..
Je to zvláštní, ani HP Ti neudělali, jo?? Ke komu tam chodíš?? U nás je příčina asi někde mezi, nevědí, manžel má horší spermio, ale ne uplně příšerné, že by to nemohlo vyjít, ač šance je prý výrazně snížená… ale jinak nic nenašli
JInak holky zítra má hodně z Vás kontroly, tak jsme zvědavá jak vejce pěkně rostou
!!?
@Blondýna007pokud ja vim tak nedelali, nabirali nam jen tu klasiku pred OPUa to pracuji na rizikovem oddeleni v nemocnici, na ARU kde je vsude infekci atd,,chodím hlavne dr. Polákové, ale pred OPU a behem cele procedurky, jsem vystridala snad vsechny doktory tam,,Polakova tam take pokazde nebyla…
@Blondýna007 Taky si ted nejsem jista, kolik ze celkem pokusu hradi pojistovna??Pri ET 1 embrya?
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 Taky si ted nejsem jista, kolik ze celkem pokusu hradi pojistovna??Pri ET 1 embrya?
4 pokusy, já si fůrt pohrávam s myšlenkou, zda nezkusit 2 embrya!!!
@Blondýna007 jj no ja jsem si jista teda aspon zatim ze budeme zavadet jen jedno, na dve si netroufam,,tedy alespon zatim, ale nerada bych se rouhala.., jsem zvedava jak dopadnu v to utery a kolik uz budu doplacet za injekce..
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 jj no ja jsem si jista teda aspon zatim ze budeme zavadet jen jedno, na dve si netroufam,,tedy alespon zatim, ale nerada bych se rouhala.., jsem zvedava jak dopadnu v to utery a kolik uz budu doplacet za injekce..
a ty tam jdeš v úterý už pro injekce? budeš už mít MS? Já tam volala a za Gonal v peru 2 000,– což docela jde
@Blondýna007 píše:
a ty tam jdeš v úterý už pro injekce? budeš už mít MS? Já tam volala a za Gonal v peru 2 000,– což docela jde
Možná se tam v úterý potkáme, já nevim kdy mrcha přijde k nám ![]()
Nene tentokrat do Prahy jeste nejedu, Polakova slouzi obcas u nas v Pribrami, tak jdu do Pribrami a ona mi ty injekce ma privest,,jinak doplatek, zatim nevim ale mela bych mit Fostimon a co jsem koukala na net tak celkove by mel sta na cele IVF 2800kc, ale nevim nejsem si tim jista,,jinak MS uz mam od pondelka, ale uz vcera slabe a dnes taky,,
@Vendula83 píše:
Nene tentokrat do Prahy jeste nejedu, Polakova slouzi obcas u nas v Pribrami, tak jdu do Pribrami a ona mi ty injekce ma privest,,jinak doplatek, zatim nevim ale mela bych mit Fostimon a co jsem koukala na net tak celkove by mel sta na cele IVF 2800kc, ale nevim nejsem si tim jista,,jinak MS uz mam od pondelka, ale uz vcera slabe a dnes taky,,
a ty nestymuluje od 2. dne? Já teda bojuji také s velice slabou až jen špinící MS na začátku cyklu a nevím, zda to počítaj jako MS, nebo až když dostanu křeče a teču jak o život ![]()
@Blondýna007 nene to ja mela 2 den silnou ale ted uz je slaba, jinak ne my ted zkousime dlouhy protokol 19 dne cyklu jsem dostala injekci na potlacení svoji funkce vajecniku, a ted tz.cca 10 den cyklu podle ultr.bych mela zacit pichat ten Fostimon…
@Vendula83 píše:
@Blondýna007 nene to ja mela 2 den silnou ale ted uz je slaba, jinak ne my ted zkousime dlouhy protokol 19 dne cyklu jsem dostala injekci na potlacení svoji funkce vajecniku, a ted tz.cca 10 den cyklu podle ultr.bych mela zacit pichat ten Fostimon…
aha aha, tak tomu já vůbec nerozumím, to je pro mě španělská vesnice, Já vim jen, že začnu 2. DC, jinak nic
a že při první kapce krve mam hne dvolat a objednat se ![]()