Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já budu jíst Dupgaston místo lentilek, po týdnu užívání mam kozy jak vozy
![]()
Hmmm, bezva, teď ve zprávách říkaj že tak za 14 dní vyvrcholí chřipková epidemie
To aby jsme se my co budeme po IVF držely radši co nejvíc doma a nechodily nikam kde se zdržujou davy lidí ![]()
@mahdalka píše:
Hmmm, bezva, teď ve zprávách říkaj že tak za 14 dní vyvrcholí chřipková epidemieTo aby jsme se my co budeme po IVF držely radši co nejvíc doma a nechodily nikam kde se zdržujou davy lidí
Toho se právě taky od začátku bojím. O víkendu se snad nic nestane a v pondělí už OPU. Do práce pak půjdu v úterý a pak už asi budu doma
Jen doufám, že jak naschvál nenastydnu ![]()
@mahdalka píše:
Hmmm, bezva, teď ve zprávách říkaj že tak za 14 dní vyvrcholí chřipková epidemieTo aby jsme se my co budeme po IVF držely radši co nejvíc doma a nechodily nikam kde se zdržujou davy lidí
Jo to je pravda, teď by to bylo pěkně na hovno, takže se hlídejte… ![]()
Zrovna teď
Budu se muset hlídat, ale blbý je, že koncem ledna nebo začátkem února musím na praccák a tam je lidí jak…
Jestli to vyjde a embrijko se uchytí, tak se budu dost bát abych něco nechytla ![]()
Ahoj, tak jsem z kontroly doma - nakonec to vypadá na OPU až na středa-čtvrtek. Dr. byla s reakcí spokojená, prý to vypadá gut, ale jsou zatím malé (10mm). Počet jsme nijak neprobíraly – ale vlevo jsem jich měla více, tak 10–15, vpravo tak 10. Uvidím, jak to bude vypadat dál. Na kontrolu jdu v pondělí ráno a to dohodneme i pevný termín OPU – snad!
@kaczule1 začala jsem v sobotu 5.1. 175j. po dva dny a pak do dneška 150j. Od zítřka pak zase jedu 175 do pondělí.
@f-l-e-a Já od pátku 150j. S dneškem celkem 8 dní a zítra už Pregnyl ![]()
@kaczule1 - to mas jako ja! Jsem stimulovala Puregonem 225 prvni dva dny, pak uz 150. Celkem 7 dni. 8.den pregnyl.
holky.
Vy tady stimulujete všechny jedna báseň
To akorát já vždycky nejmíň 14 dní a jsem ráda za 2 vejce ![]()
Tak já dnes po OPU, zázrak nenastal, opravdu jsou jen 2 vajíčka, nicméně i embryoložka mi řekla ať nezoufám, že na úkor kvantity budou třeba hodně kvalitní a že zná případy, kdy měla ženská i jen 1 jediný vajíčko a zrovny to vyšlo. No uvidím zítra…ráno si mám volat jestli byla vajíčka zralá a jestli se oplodnila.