Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mahdalka ja to beriem, ze to tak malo byt. mozno by sa teraz neuchytilo a o mesiac uz to bude lepsie.je to nas posledny pokus.
@katulka3010 ![]()
Proč poslední pokus? Máš přeci ještě nárok na 3.IVF.
Ahoj holky
, zdravím Vás po týdnu těžké dřiny
. Gratuluji holkám, co stimulují, že mají dost folíků
a Maraidě držím pěstičky, ať jsou její dva embrijka velcí bojovníčci
. Mě teď čeká teprve v pondělí krev na hormonální profil a podle všech výsledků se uvidí, jestli se začne už v únoru nebo až v březnu. Jak Vás tak čtu, tak už se taky nemůžu dočkat, jak to všechno bude probíhat u mě.
@maraida 2IVF mame za sebou a uz nemame spermijky.tie co sme mali boli cez MESA/TESE. Viem, ze je moznost dárcovských spermii, ale ide aj o peniaze.som bez práce.
Holky první kapka cervene je tu, zítra v car nejsou, to začnu pichat už v pondělí až me objednají?
@Blondýna007 stimulovat sa zacina az 2 DC. podla toho co pises, tak si zacala teraz a prvy den cyklu sa pocita ak mas MS cely den, co u teba bude zajtra.
@katulka3010 tak to je mi líto
A na tu operaci MESA/TESE už znovu jít nemůže?
@Blondýna007 podle toho jaký máš protokol. Já měla dlouhý a tam se začíná zastavovačkou 22DC a pak stimulace 6DC
@maraida na zakrok moze, ale stoji to 30 000.za 2IVF sme dali dohromady skoro 100 000 a při nasej financnej situacii, to uz nedáme. uz som sa zmierila s tym, ze vlastne miminko mat nebudeme. zvazujeme adopciu.
@katulka3010 tolik jo!
A ještě k tomu za hrazené pojišťovnou. A co jste si ještě dávali, že se ta cena vyšplhala tak vysoko?
@maraida MESA/TESE, 2× IVF s Gonalom a mame 1× mrazacka.to este budeme platiti za KET.
@maraida moja gyn dr.mi navrhla este jednu moznost, ale ja som ju odmietla.aby som si nasla chlapa iba na mimino. manzelia sme iba 2 roky a nemienim ho podvadzat.
@katulka3010 tak to jsou teda pálky! My jsme dali za 1.IVF 18000 a teď zatím 9000.Možná si ještě připlatíme AH, ale i tak to bude „jen“ 12000.
@katulka3010 cože
to ti fakt řekla jo!!!No to bych taky neudělala.