IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
13.1.13 16:35

Ahoj holky :mavam:, zítra všem, co něco v caru čeká, přeji hodně štěstíčka.

Nedalo mi to s těma cenama, tak jsem se podívala a dala jsem za PICSI, AH, prodlouženou kultivaci a zamražení celkem 23.000,–- Kč + 2 pera Gonalu 8.000,–- Kč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.1.13 16:51

@homar tak to je celkem pálka 8o smím se zeptat kolik co konkrétně stálo a kolik vajíček jste si nechali oplodnit PICSI? Ale z té ceny Gonalu fakt nemůžu 8o :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
13.1.13 17:16

Kaczule1 - konkrétně si už jednotlivé ceny nepamatuji :think:. Je to přece už nějaká doba, mám doma jen celkový účet. Bojím se, že letos to bude ještě více, ani jsme se na letošní ceny neptali, to musím zjistit :?:. Měla jsem po opu devět vajíček a myslím, že tím PICSI oplodňovaly všechny, protože manža nemá pohyblivé spermijky, zůstala jen čtyři embrijka, dvě jsem zavedli hned a dvě na KETu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martule89
13.1.13 19:39

Ahoj holky, je tady některá, která za IVF neplatila nic? Nebo třeba jen max 1000,–? V prosinci 2012 nám IUI nevyšlo(špatný spermiogram) tak nám nabízel IVF ale 20000,– nemám.. :/

• Citovat
  • Upravit
869
13.1.13 19:51

Martule89 - to tady asi žádná nebudeme. Už jenom pokud má partner špatný spermiogram, dr. navrhne ICSI, a to stojí kolem 10.000,–-(jak kde), ale je dobré si to zaplatit, protože stimulovat a potom díky špatným spermijkám nemít ani jedno embrijko :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.1.13 21:50
@Martule89 píše:
Ahoj holky, je tady některá, která za IVF neplatila nic? Nebo třeba jen max 1000,–? V prosinci 2012 nám IUI nevyšlo(špatný spermiogram) tak nám nabízel IVF ale 20000,– nemám.. :/

No pokud se spokojíte se základním IVF co hradí pojišťovna tak opravdu nic platit nemusíte. Tzn.,že si vajíčka necháte přirozeně oplodnit(ne metodou ICSI),stimulovat budeš injekcemi bez doplatku, nedáte si prodlouženou kultivaci…prostě nic navíc. Záleží jak moc špatný spermiogram máte, u toho se doporučuje ICSI, ale nikdo vás do něj nutit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.1.13 08:39

Ahoj holky! Tedy tady to zije!
@maraida - to urcite klapne a budou dvojcatka! Holcina z jedne diskuze mela minimalku, jedno vajicko manzel sileny spermio a tudis jednu spermii a ve ctvrtek ma termin!

@Martule89 píše:
Ahoj holky, je tady některá, která za IVF neplatila nic? Nebo třeba jen max 1000,–? V prosinci 2012 nám IUI nevyšlo(špatný spermiogram) tak nám nabízel IVF ale 20000,– nemám.. :/

Ja teoreticky nic! 2tis za leky, ale jenom kvuli peru, to by jsi zvladla bez. Manzel ma super spermio, takze ISCI mi rekli, ze je zbytecny. Jeste ke vsemu uz spolu deti mame a ja tehotnela dobre. Akorat jsem potom platila zamrazeni zbylych spermii. Ale mi jsem docela vyjimka asi.
Jinak vam, co dnes neco mate drzim palce.
Ja cekam koncem tydne MS a budu se objednavat na UTZ na sliznici na KET, uz se tesim. Jsem prvni cyklus po tom IVF a musim rict, ze vzdy 10dni pred MS me boli prsa, ale desne a den pred prestanou. Tentokrat jeste ani nezacaly, tak to mam nejaky rozhozeny tema hormonama asi. Doufam, ze nebude spozdeni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.1.13 10:33

@kačka25 díky.
tak jsem opět volala do laboratoře, embrya se nadále krásně vyvíjejí, už jsou 8mi buněčná a jsou prý obě krásná. Dnes na ET nejdu, Dr. doporučila ještě počkat, aby začaly aspoň kompaktovat. Takže půjdu asi zítra až z nich budou moruly jako minule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
14.1.13 11:09

Maraido - tak to je super, že se ti dva bobci tak krásně vyvíjejí, ať máš zítřejší ET v pohodě a pak na testu dálnici :potlesk:.

Já jsem dnes byla jen na krev - hormonální profil, k dr. se mám objednat, až budu mít všechny výsledky asi za 14 dní, takže možná začnu stimulovat už v únoru, nevím, jak dlouho trvá vyřízení žádosti u pojišťovny :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.1.13 11:28

@homar děkuji :hug:
To je super, tak už i u tebe se začalo něco dít :potlesk:
Tady se bude těhotnět 1 báseň :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
14.1.13 11:36

@maraida Tak to je ale moc krásný, tady to vidím se 100% úspěchem :potlesk: :hug: No tak dál podávej info, já sem teď chodím hlavně, abych měla info jak se Ti daří a říkám si, že se třeba takhle bude dařit i mne. :dance: Jsi pro mne taková naděje, že i ve starším věku to jde :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
14.1.13 11:43

Jinak já samozřejmě čtu vše a mám radost ze všech :lol: :lol: :lol:Aby to nevyznělo blbě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.1.13 11:44

@xantipi jéžiš…moc děkuji :hug: Tak doufám, že tvé naděje nezklamu. ;)
I když ono je to takové ošemetné :think: Znám plno holek, co jim říkali, že mají ukázková nádherná embrya a nakonec se neuchytila.
Ale je fakt, že když mi řekli, že jsou jen 2 tak jsem nevěřila ani tomu, že se oplodní. A zatím drží bojovníci :srdce: tak doufám, že ten nahoře si to nerozmyslí a to poslední miminko v mém životě mi ještě dopřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
14.1.13 12:00

Ahoj holky, tak už jsem doma a celá bolavá :roll: Bohužel ale kvůli hrozícímu hyperstimuláku zítra všechny embryjka mrazíme a až další měsíc bude ET :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.1.13 12:10

@kaczule1 jejda to mě moc mrzí :hug: já myslela jak budeme spolu čekat na 2 // :( Tak hlavně odpočívej a dej zase vědět jak ti je a kolik máte embryjek.
A kolik jsi vůbec měla vajíček, že hrozí hyperstimulák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí