Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1
![]()
Už se těším až zítra nahlásíš kolik máš embryjek v mrazáčku ![]()
@maraida já do teď byla v klidu, ale začínám být z toho nervozní ![]()
@xantipi kéžby
bylo by to krásné a taky jsem zvědavá, po kolika je zamrazí ![]()
@kaczule1 ty nemáš být z čeho nervozní. Takových vajec!!!To já jsem měla sevřené půlky, aby se ti moji 2 chudáčci alespoň oplodnily ![]()
Ahoj holky
, tak konečně si vás můžu po práci přečíst. Ještě jsem si byla nechat udělat hlavu - barvit, stříhat.
Katy161 a Kaczule1 přeji, ať mají hodně kvalitních bobásků na ET
, Katy161 jsi taky slušná slepice - 20 vajec
.
Maraido držím pěstičky
, ať se bobáskům u tebe líbí a zavrtají se pěkně oba dva.
Blondýno007 ta dávka hormonů, co pícháš, je myslím v pořádku. Já jsem píchala taky 225j. gonalu, mám vyšší FSH, tak asi proto jsem měla naordinované vyšší dávky gonalu. Měla jsem 9 vajíček.
@homar díky ![]()
Byla ses udělat krásnou jo
To aby ses líbila pak na ET miminkům viď ![]()
@mahdalka tak ty taky ![]()
Já byla u kadeřnice na melíru začátkem prosince.Min.středu jsem byla na masáži
dostala jsem od dětí poukaz k vánocům. Tak jsem tam potřebovala jít ještě před ET, kdyby náhodou, protože v těhotenství by se na masáže nemělo. A ještě se někdy v únoru chystám na pedikúru, manikúru a nějaké omlazení obličeje. To jsem taky dostala od Ježíška poukazy. Dcera bude mít koncem února maturitní ples, tak abych byla krásná ![]()
@maraida Jé,já myslela že máš jen Viktorku a teď čtu, že máš dětí víc? A dokonce už takhle velký. To se máš, že se můžeš takhle rozmazlovat - já ten melír chci taky stihnout právě před ET, v těhotenství se asi nesmí, tak to pak budu vypadat
A ještě chci zajít na trhání obočí a budu zase na chvíli krásná ![]()