IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
15.1.13 23:26

Tak sestricka volala, ze z 20 vajicek co odebrali se chytlo 16. A z nich vybrali 10, o ktere se budou starat dal. Doufam, ze se budou vsechny hezky delit, aby byla nejaka embryjka i do mrazaku :dance: To cekani na zpravy je hrozne :zed: :zed:
PK nam budou delat automaticky, pokud to pujde.
My ted asi budeme resit, zda nechame zavest jedno ci dve :think: Dvojcatka bysme i chteli, jen doktor se na to moc netvari. Porad strasi vetsim rizikem potratu, predcasneho porodu a komplikaci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.1.13 06:39

@Katy161 to nechápu, jak jako vybrali 10 z 16, že se o ně budou dál starat 8o To těch 6 bylo špatných?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 08:28

@Katy161 Gratuluju :kytka: Ale taky teda nějak nechápu, proč jen 10 a co těch zbylých 6?Já nemám svý vajíčko ani jedno, co já bych za ně dala a v tvým caru takhle plýtvaj? :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.1.13 09:29

@mahdalka jj,mám 2 už dospělé děti s bývalým manželem a teď se současným mužem Viktorku.
jinak o tom proč by se nemělo v těhu na melír teda nic nevím :think: Já chodila normálně. Akorát prý ty barvy můžou hůř chytat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.1.13 09:30

@kaczule1 tak co???Už něco víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.1.13 09:37

@Katy161 Taky nechápu :think: jak vybrali? Proč se nestarají o všechny?
Jinak já si dávala zavést vzdy 2.Jednou se mi chytlo 1,podruhé žádné a teď ještě nevím. Dr, neposlouchej, udělej co chcete vy. Jestli by vám dvojčata nevadila, jděte do toho.Se mnou byla na OPU paní, že taky neví kolik. Že by i chtěla dát 2,ale Dr. řekla, že má dát jen 1.A embryoložka jí na to řekla právě toto, ať Dr. neposlouchá, že to říkají každému.
Až to na mě působilo tak jestli nedávají po 1 schválně. Ženská přijde víckrát na KET a penízky se CARu jen sypou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
16.1.13 09:58

@siamka7 nie, tehotna nie som.na buduci mesiac idem na KET.mala som ist 11.1., ale kvoli chripke sme to museli odlozit.

Příspěvek upraven 16.01.13 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 10:01

Jak si Kaczule dopadla???
Holky zdravím blbý dotaz, resp. prosím o zkušenost… píchla jsme 3. dávku Gonalu, to je uplně v poho, ale ms mam zatim fůrt slabou a mě se to vždy rozjede tak 5. den na dva dny a v sobotu mam jít na kontrolu foliku… co když budu krvácet?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.1.13 10:15

Tak holky, máme 12 embryí zamražených a jsou mražené po 4ks. Jsou totiž mražené v prvopočátcích oplození, takže po rozmražení se budou ještě kultivovat, tak aby byla šance, že pak bude ještě co zavádět :think: Takže to máme na 3× :roll:

@Blondýna007 myslím, že dr. krvácení nevadí :nevim: ale pro tebe to bude asi nepříjemné, že? Já byla jednou na kontrole, když jsem krvácela a fakt jsem se cítila blbě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 10:17
@kaczule1 píše:
Tak holky, máme 12 embryí zamražených a jsou mražené po 4ks. Jsou totiž mražené v prvopočátcích oplození, takže po rozmražení se budou ještě kultivovat, tak aby byla šance, že pak bude ještě co zavádět :think: Takže to máme na 3× :roll:@Blondýna007 myslím, že dr. krvácení nevadí :nevim: ale pro tebe to bude asi nepříjemné, že? Já byla jednou na kontrole, když jsem krvácela a fakt jsem se cítila blbě :zed:

Na 3 x je to hezký výsledek, určo to vyjde hned na 1. pokus, kort, když jsi taková plodná kvočna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.1.13 10:22

@Blondýna007 uvidíme :roll: každopádně teď budem zavádět ještě 1 embryjko, abysme nepřišli o 4. pokus a až u 2. KET dáme co bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.1.13 10:39

@kaczule1 to je super :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tak u vás vc CARU to dělají obráceně :think: U nás udělají nejdřív PK a potom mrazí.
Hele a ty když jsi teď neměla ET tak za měsíc ten 1.KET se ti nebude počítat jako KET, ale jako ET? Takže ho budeš mít i zdarma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.1.13 10:41

@maraida přesně. Bude to dokončení IVF ;) Až ten další KET bude opravdu KET a za ten se platí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
16.1.13 12:41

@kaczule1 Já když jsem se byla domluvit na dalším IVF, tak mi doktor říkal, tak se vám podívám na dělohu a já říkám doktore, já mám 4 den MS, prý to nevadí, tak jsem řekla ale mě jo…Vždyť jsem seděla 3 hodiny v autě než jsem tam dojela, se zbláznil :mrgreen: Tak mě prohlídne 25.2 to jdu na kontrolní UZV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
16.1.13 12:44

No já mám žádost na pojišťovně, jestli mě schválí další pokus hrazený ppojišťovnou, protože ten třetí byl bez ET. Ale první dva jsem měla po 2 embryjkách. Tak jsem zvědavá, jinak si můžu nachystat dalších 50000kč. Tak se modlím ať to pojišťovna schválí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí