Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak sestricka volala, ze z 20 vajicek co odebrali se chytlo 16. A z nich vybrali 10, o ktere se budou starat dal. Doufam, ze se budou vsechny hezky delit, aby byla nejaka embryjka i do mrazaku
To cekani na zpravy je hrozne
![]()
PK nam budou delat automaticky, pokud to pujde.
My ted asi budeme resit, zda nechame zavest jedno ci dve
Dvojcatka bysme i chteli, jen doktor se na to moc netvari. Porad strasi vetsim rizikem potratu, predcasneho porodu a komplikaci ![]()
@Katy161 to nechápu, jak jako vybrali 10 z 16, že se o ně budou dál starat
To těch 6 bylo špatných?
@Katy161 Gratuluju
Ale taky teda nějak nechápu, proč jen 10 a co těch zbylých 6?Já nemám svý vajíčko ani jedno, co já bych za ně dala a v tvým caru takhle plýtvaj?
![]()
@mahdalka jj,mám 2 už dospělé děti s bývalým manželem a teď se současným mužem Viktorku.
jinak o tom proč by se nemělo v těhu na melír teda nic nevím
Já chodila normálně. Akorát prý ty barvy můžou hůř chytat.
@Katy161 Taky nechápu
jak vybrali? Proč se nestarají o všechny?
Jinak já si dávala zavést vzdy 2.Jednou se mi chytlo 1,podruhé žádné a teď ještě nevím. Dr, neposlouchej, udělej co chcete vy. Jestli by vám dvojčata nevadila, jděte do toho.Se mnou byla na OPU paní, že taky neví kolik. Že by i chtěla dát 2,ale Dr. řekla, že má dát jen 1.A embryoložka jí na to řekla právě toto, ať Dr. neposlouchá, že to říkají každému.
Až to na mě působilo tak jestli nedávají po 1 schválně. Ženská přijde víckrát na KET a penízky se CARu jen sypou.
@siamka7 nie, tehotna nie som.na buduci mesiac idem na KET.mala som ist 11.1., ale kvoli chripke sme to museli odlozit.
Příspěvek upraven 16.01.13 v 10:10
Jak si Kaczule dopadla???
Holky zdravím blbý dotaz, resp. prosím o zkušenost… píchla jsme 3. dávku Gonalu, to je uplně v poho, ale ms mam zatim fůrt slabou a mě se to vždy rozjede tak 5. den na dva dny a v sobotu mam jít na kontrolu foliku… co když budu krvácet?? ![]()
Tak holky, máme 12 embryí zamražených a jsou mražené po 4ks. Jsou totiž mražené v prvopočátcích oplození, takže po rozmražení se budou ještě kultivovat, tak aby byla šance, že pak bude ještě co zavádět
Takže to máme na 3× ![]()
@Blondýna007 myslím, že dr. krvácení nevadí
ale pro tebe to bude asi nepříjemné, že? Já byla jednou na kontrole, když jsem krvácela a fakt jsem se cítila blbě ![]()
@kaczule1 píše:
Tak holky, máme 12 embryí zamražených a jsou mražené po 4ks. Jsou totiž mražené v prvopočátcích oplození, takže po rozmražení se budou ještě kultivovat, tak aby byla šance, že pak bude ještě co zavádětTakže to máme na 3×
@Blondýna007 myslím, že dr. krvácení nevadí
ale pro tebe to bude asi nepříjemné, že? Já byla jednou na kontrole, když jsem krvácela a fakt jsem se cítila blbě
Na 3 x je to hezký výsledek, určo to vyjde hned na 1. pokus, kort, když jsi taková plodná kvočna ![]()
@Blondýna007 uvidíme
každopádně teď budem zavádět ještě 1 embryjko, abysme nepřišli o 4. pokus a až u 2. KET dáme co bude ![]()
@kaczule1 to je super
![]()
Tak u vás vc CARU to dělají obráceně
U nás udělají nejdřív PK a potom mrazí.
Hele a ty když jsi teď neměla ET tak za měsíc ten 1.KET se ti nebude počítat jako KET, ale jako ET? Takže ho budeš mít i zdarma?
@maraida přesně. Bude to dokončení IVF
Až ten další KET bude opravdu KET a za ten se platí ![]()
@kaczule1 Já když jsem se byla domluvit na dalším IVF, tak mi doktor říkal, tak se vám podívám na dělohu a já říkám doktore, já mám 4 den MS, prý to nevadí, tak jsem řekla ale mě jo…Vždyť jsem seděla 3 hodiny v autě než jsem tam dojela, se zbláznil
Tak mě prohlídne 25.2 to jdu na kontrolní UZV.
No já mám žádost na pojišťovně, jestli mě schválí další pokus hrazený ppojišťovnou, protože ten třetí byl bez ET. Ale první dva jsem měla po 2 embryjkách. Tak jsem zvědavá, jinak si můžu nachystat dalších 50000kč. Tak se modlím ať to pojišťovna schválí ![]()