Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikaveru Vítej
Já mám taky dárkyni
Chodím do iscare. Můžu se zeptat co máš za problém? Já předčasné stárnutí vaječníků ![]()
Holky, já se zatím loučím
jdu si sednout s holkama do cukrárny ![]()
Holky mám dotaz, mám teď dlouhý protokol a OPU mi předběžně spočítali na 22 dc není to už nějak pozdě, a jak jste na tom se sexem při stimulce a těsně před OPU, někde jsem četla že se nedoporučuje, že by mohli folikuly popraskat dřív… ![]()
@mahdalko, díky za přivítání
Před rokem mi byly oba vaječníky odebrány z důvodu nádorů. Měl jsem měsíc po svatbě a zhroutil se mi svět. Chtěli jsme začít pracovat na miminku. Ale já věřím, že i s tím dárcovským vajíčkem budeme mít miminko a konečně se dočkáme!
@kaczule1 Mňam ty se máš, tak si dej něco i za mě - miluju špičku ![]()
@Vendula83 píše:
Holky mám dotaz, mám teď dlouhý protokol a OPU mi předběžně spočítali na 22 dc není to už nějak pozdě, a jak jste na tom se sexem při stimulce a těsně před OPU, někde jsem četla že se nedoporučuje, že by mohli folikuly popraskat dřív…
Mě řekli, že si od neděle asi neprcnem
, ale uvidíme co tam v sobotu bude/nebude
@kaczule1 jeee pardooon ja to popletla, myslela jsem samozřejme az na ET… ![]()
@Nikaveru Tak to mě mrzí, já sice vaječníky mám, ale vyhasnutou funkcí, takže naprosto zbytečný
A ty už jsi na IVF někdy byla?
Já jdu poprvé, zatím to vypadá že příští týden už bude ET
v pátek mi bude doktorka volat. Srovnali mi cyklus s dárkyní a beru hormony
@kaczule1 píše:
Holky, já se zatím loučímjdu si sednout s holkama do cukrárny
Téda, ty se máš
Já miluju větrník ![]()
@Vendula83 my během stimulky sex raději ani neměli a těsně před OPU už vůbec ne. To mi řekl i dr. v pátek (a v pondělí bylo OPU) že teď už ne hlavně žádný sex, a pak dodal, že ani manžel
To víš, musí odevzdávat vzorek, tak ať tam jsou nějaké ty mršky ![]()
Holky, ani špička ani větrník
Jdeme do spešl cukrárny, kde dělají výborné, ale opravdu výborné dorty
http://www.ollies.cz/
@mahdalka je mi fajn, tak uvidím příští týden v pátek…bojím bojím
A můžu se zeptat, to jako, že nemáš vůbec žádná vajíčka?
@mahdalka píše:
@Nikaveru Tak to mě mrzí, já sice vaječníky mám, ale vyhasnutou funkcí, takže naprosto zbytečnýA ty už jsi na IVF někdy byla?
Já jdu poprvé, zatím to vypadá že příští týden už bude ET
v pátek mi bude doktorka volat. Srovnali mi cyklus s dárkyní a beru hormony
Ano, už jsem měla ET v srpnu, pak následovalo 2× KET. To první ET bylo biochemické těhotenství a těch dalších ani to.
A teď čekám na dárkyni… Držím Ti palečky
@kaczule1 píše:
Holky, ani špička ani větrníkJdeme do spešl cukrárny, kde dělají výborné, ale opravdu výborné dorty
http://www.ollies.cz/
Ježííííš mňam, já miluju marcipán, určitě bych si tam vybrala, nech si šmakovat ![]()