IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
16.1.13 14:53

@Nikaveru Vítej :kytka: Já mám taky dárkyni :oops: Chodím do iscare. Můžu se zeptat co máš za problém? Já předčasné stárnutí vaječníků :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.1.13 14:53

Holky, já se zatím loučím :mavam: jdu si sednout s holkama do cukrárny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
16.1.13 14:55

Holky mám dotaz, mám teď dlouhý protokol a OPU mi předběžně spočítali na 22 dc není to už nějak pozdě, a jak jste na tom se sexem při stimulce a těsně před OPU, někde jsem četla že se nedoporučuje, že by mohli folikuly popraskat dřív… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 14:55

@mahdalko, díky za přivítání :hug: Před rokem mi byly oba vaječníky odebrány z důvodu nádorů. Měl jsem měsíc po svatbě a zhroutil se mi svět. Chtěli jsme začít pracovat na miminku. Ale já věřím, že i s tím dárcovským vajíčkem budeme mít miminko a konečně se dočkáme!
@kaczule1 Mňam ty se máš, tak si dej něco i za mě - miluju špičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 14:56
@Vendula83 píše:
Holky mám dotaz, mám teď dlouhý protokol a OPU mi předběžně spočítali na 22 dc není to už nějak pozdě, a jak jste na tom se sexem při stimulce a těsně před OPU, někde jsem četla že se nedoporučuje, že by mohli folikuly popraskat dřív… :think:

Mě řekli, že si od neděle asi neprcnem :D, ale uvidíme co tam v sobotu bude/nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
16.1.13 14:56

@kaczule1 jeee pardooon ja to popletla, myslela jsem samozřejme az na ET… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:00

@Nikaveru Tak to mě mrzí, já sice vaječníky mám, ale vyhasnutou funkcí, takže naprosto zbytečný :oops: A ty už jsi na IVF někdy byla? :think: Já jdu poprvé, zatím to vypadá že příští týden už bude ET :think: v pátek mi bude doktorka volat. Srovnali mi cyklus s dárkyní a beru hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:01
@kaczule1 píše:
Holky, já se zatím loučím :mavam: jdu si sednout s holkama do cukrárny :jazyk:

Téda, ty se máš :dance: Já miluju větrník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.1.13 15:01

@kaczule1 závidím :oops: já chci taky do cukrárny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.1.13 15:02

@Vendula83 my během stimulky sex raději ani neměli a těsně před OPU už vůbec ne. To mi řekl i dr. v pátek (a v pondělí bylo OPU) že teď už ne hlavně žádný sex, a pak dodal, že ani manžel :mrgreen: To víš, musí odevzdávat vzorek, tak ať tam jsou nějaké ty mršky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.1.13 15:03

Holky, ani špička ani větrník :P Jdeme do spešl cukrárny, kde dělají výborné, ale opravdu výborné dorty :P http://www.ollies.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.1.13 15:04

@mahdalka je mi fajn, tak uvidím příští týden v pátek…bojím bojím :mrgreen: A můžu se zeptat, to jako, že nemáš vůbec žádná vajíčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:04
@mahdalka píše:
@Nikaveru Tak to mě mrzí, já sice vaječníky mám, ale vyhasnutou funkcí, takže naprosto zbytečný :oops: A ty už jsi na IVF někdy byla? :think: Já jdu poprvé, zatím to vypadá že příští týden už bude ET :think: v pátek mi bude doktorka volat. Srovnali mi cyklus s dárkyní a beru hormony

Ano, už jsem měla ET v srpnu, pak následovalo 2× KET. To první ET bylo biochemické těhotenství a těch dalších ani to. :,( A teď čekám na dárkyni… Držím Ti palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
16.1.13 15:05

@kaczule1 dortová jsem já. Mňam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:05
@kaczule1 píše:
Holky, ani špička ani větrník :P Jdeme do spešl cukrárny, kde dělají výborné, ale opravdu výborné dorty :P http://www.ollies.cz/

Ježííííš mňam, já miluju marcipán, určitě bych si tam vybrala, nech si šmakovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí