Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xantipi my sme při posledním IVF nemali sex asi 3 mesiace. manzel sa bal, aby mi neublizil.po ET som lezala 4 dni. 9 dni po ET som mala na TT ducha a postupne silil, ale nakoniec to bolo mimodelozne.Po unorovom KETe budem asi zas odpočívat a uvidíme, ci bude bojovat nasa zmrzlinka. ![]()
@Blondýna007 píše:
Niko určitě to vyjde ;-*, užila sis už dost, moc Ti přeju mimíska
@Nikaveru ja taketo reci pocuvam uz dva roky. nikto ale nevie, ze chodíme do car.ja to radsej neriesim.
@mahdalka píše:
@Nikaveru Já teda taky beru 3× denně estrofem, ten je na sliznici a ještě ráno užívám tbl. prednisonu. A pak mi ještě pár dní před ET daj na zavádění utrogestan. A na co je ten duphaston? Já ho nemám![]()
Duphaston je vlastně podobný jako utrogestan. Takže buď v klídku, nic Ti nechybí. Já tím, že nemám vaječníky, tak to musím ty hormony zobat pořád, jen vynechávat na menstruaci. Abych si udržovala při životě dělohu. Bez vaječníků by totiž zakrněla, tak proto ty léky. No a když mě stimulují, tak jsme pak měla vyšší dávky
@katulka3010 píše:
@Nikaveru ja taketo reci pocuvam uz dva roky. nikto ale nevie, ze chodíme do car.ja to radsej neriesim.
Já vím, že se tomu člověk nevyhne. Ale někdy nejsem zrovna v psychické kondici a to pak fakt hodně ubližuje… No musíme vydržet, viď? Snad bude líp ![]()
@mahdalka píše:
Krásnej, úplná škoda ho jístNejvíc závidím ten poukaz na toho jezevčíka - já je miluju a jednu jezevčici mám doma
JOjo, kouka sem, že máte také jezevčí holku, 17 let je krásný věk, my máme roční a v květnu budeme mít malou…
@Nikaveru píše:
Duphaston je vlastně podobný jako utrogestan. Takže buď v klídku, nic Ti nechybí. Já tím, že nemám vaječníky, tak to musím ty hormony zobat pořád, jen vynechávat na menstruaci. Abych si udržovala při životě dělohu. Bez vaječníků by totiž zakrněla, tak proto ty léky. No a když mě stimulují, tak jsme pak měla vyšší dávky
A ten duphaston jsi brala celou stimulaci, už s tím estrofemem?
Já jsem jakoby v umělým přechodu a taky beru doživotně hormony, abych měla vůbec menses, ale teď je mám vysazený před tím IVF-taky jsem ze začátku měla takový návaly, že jsem sebou málem sekla v obchoďáku ![]()
@xantipi píše:
Holky já mám toto, to je moje princezna největší
krásnej ňuňan ![]()
@mahdalka píše:
A ten duphaston jsi brala celou stimulaci, už s tím estrofemem?Já jsem jakoby v umělým přechodu a taky beru doživotně hormony, abych měla vůbec menses, ale teď je mám vysazený před tím IVF-taky jsem ze začátku měla takový návaly, že jsem sebou málem sekla v obchoďáku
Jo tak to máme stejně. Taky musím mít ty hormony, protože jinak budu v přechodu. O těch návalech něco vím, je to šílené, najednou příšerné horko, že by jsi se svlékla do naha, studený pot, mdloby, jsou to fakt šílené stavy. Estrofem beru 5. den cyklu a od 15. dne přidávám Duphaston, vše do 26. dne, pak vysadím, a menstruuju a samozřejmě jsou zpět návaly, zrovna čekám menses, a návaly už mě zase navštěvují, hrozné je to v noci, člověk nemůže spát…
To byla ještě štěňátek, ted už je to velká holka
No… je malinko rozmazlená ![]()
Holky koukám, že tu máme všichni pejska. Já mám doma zase bišonka. Je to takové naše chlupaté dítě. ![]()
@Blondýna007 píše:
To byla ještě štěňátek, ted už je to velká holkaNo… je malinko rozmazlená
Ježiši, ta je roztomilá!
@xantipi Krásnej
Jen by se nám nevešel do postele, máme s chlapem kvůli místu jen 140 cm a Ketty už je přes čáru, ale spí s náma každou noc a náramně si to užívá a jak spokojeně oddychuje. Hlavně musí být přikrytá a namáčklá na mě, běda když se posunu