IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
16.1.13 15:23

@xantipi my sme při posledním IVF nemali sex asi 3 mesiace. manzel sa bal, aby mi neublizil.po ET som lezala 4 dni. 9 dni po ET som mala na TT ducha a postupne silil, ale nakoniec to bolo mimodelozne.Po unorovom KETe budem asi zas odpočívat a uvidíme, ci bude bojovat nasa zmrzlinka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:24
@Blondýna007 píše:
Niko určitě to vyjde ;-*, užila sis už dost, moc Ti přeju mimíska ;)
:hug: děkuju, nepřeju si nic jiného. Člověk nemocí opravdu dost přehodnotí své hodnoty. Nejhorší ale je, že teď všude kolem mě těhotní, a rodí. obě švagrové, nejlepší kamarádka… A jak pak má člověk pořád odrážet otázky : Vy už byste taky mohli mít dítě ne? To mám pak chuť vraždit :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
16.1.13 15:26

@Nikaveru ja taketo reci pocuvam uz dva roky. nikto ale nevie, ze chodíme do car.ja to radsej neriesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:26
@mahdalka píše:
@Nikaveru Já teda taky beru 3× denně estrofem, ten je na sliznici a ještě ráno užívám tbl. prednisonu. A pak mi ještě pár dní před ET daj na zavádění utrogestan. A na co je ten duphaston? Já ho nemám :think: :nevim:

Duphaston je vlastně podobný jako utrogestan. Takže buď v klídku, nic Ti nechybí. Já tím, že nemám vaječníky, tak to musím ty hormony zobat pořád, jen vynechávat na menstruaci. Abych si udržovala při životě dělohu. Bez vaječníků by totiž zakrněla, tak proto ty léky. No a když mě stimulují, tak jsme pak měla vyšší dávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:27
@katulka3010 píše:
@Nikaveru ja taketo reci pocuvam uz dva roky. nikto ale nevie, ze chodíme do car.ja to radsej neriesim.

Já vím, že se tomu člověk nevyhne. Ale někdy nejsem zrovna v psychické kondici a to pak fakt hodně ubližuje… No musíme vydržet, viď? Snad bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 15:34
@mahdalka píše:
Krásnej, úplná škoda ho jíst :lol: Nejvíc závidím ten poukaz na toho jezevčíka - já je miluju a jednu jezevčici mám doma :srdce:

JOjo, kouka sem, že máte také jezevčí holku, 17 let je krásný věk, my máme roční a v květnu budeme mít malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:36
@Nikaveru píše:
Duphaston je vlastně podobný jako utrogestan. Takže buď v klídku, nic Ti nechybí. Já tím, že nemám vaječníky, tak to musím ty hormony zobat pořád, jen vynechávat na menstruaci. Abych si udržovala při životě dělohu. Bez vaječníků by totiž zakrněla, tak proto ty léky. No a když mě stimulují, tak jsme pak měla vyšší dávky

A ten duphaston jsi brala celou stimulaci, už s tím estrofemem? :nevim: Já jsem jakoby v umělým přechodu a taky beru doživotně hormony, abych měla vůbec menses, ale teď je mám vysazený před tím IVF-taky jsem ze začátku měla takový návaly, že jsem sebou málem sekla v obchoďáku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:37

@Blondýna007 To je krasavice :srdce: My máme dlouhosrstou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
16.1.13 15:39

Holky já mám toto, to je moje princezna největší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 15:41
@xantipi píše:
Holky já mám toto, to je moje princezna největší :lol:

krásnej ňuňan :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:42
@mahdalka píše:
A ten duphaston jsi brala celou stimulaci, už s tím estrofemem? :nevim: Já jsem jakoby v umělým přechodu a taky beru doživotně hormony, abych měla vůbec menses, ale teď je mám vysazený před tím IVF-taky jsem ze začátku měla takový návaly, že jsem sebou málem sekla v obchoďáku :zed:

Jo tak to máme stejně. Taky musím mít ty hormony, protože jinak budu v přechodu. O těch návalech něco vím, je to šílené, najednou příšerné horko, že by jsi se svlékla do naha, studený pot, mdloby, jsou to fakt šílené stavy. Estrofem beru 5. den cyklu a od 15. dne přidávám Duphaston, vše do 26. dne, pak vysadím, a menstruuju a samozřejmě jsou zpět návaly, zrovna čekám menses, a návaly už mě zase navštěvují, hrozné je to v noci, člověk nemůže spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
16.1.13 15:43

To byla ještě štěňátek, ted už je to velká holka :D No… je malinko rozmazlená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:43

Holky koukám, že tu máme všichni pejska. Já mám doma zase bišonka. Je to takové naše chlupaté dítě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.1.13 15:44
@Blondýna007 píše:
To byla ještě štěňátek, ted už je to velká holka :D No… je malinko rozmazlená :D

Ježiši, ta je roztomilá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.1.13 15:44

@xantipi Krásnej :srdce: Jen by se nám nevešel do postele, máme s chlapem kvůli místu jen 140 cm a Ketty už je přes čáru, ale spí s náma každou noc a náramně si to užívá a jak spokojeně oddychuje. Hlavně musí být přikrytá a namáčklá na mě, běda když se posunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí