Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katy161 píše:
@Blondýna007 Odebrali 20 a povedlo se 16. Pak rikali cosi o tom, ze vybrali 10 na dalsi kultivaci. Nevim, co se stalo s temi sestiA dnes volali, ze je jich porad 10
A v sobotu si mam pro jedno ci dve prijit
a bude jedno, nebo dve
?? Tak to je krasny vysledek, odebrat 20 ks je uplne idealni.
@Blondýna007 píše:
a bude jedno, nebo dve?? Tak to je krasny vysledek, odebrat 20 ks je uplne idealni.
To jeste porad probirame
Ja jsem vzdycky chtela dvojcatka a manzel by taky nebyl proti. Jen doktor nas strasi komplikacemi. Tak se bojim, abych to nakonec nepokazila.
Ale do soboty casu dost, jeste popremyslime. Hlavne ze jsou nejaka a treba i do mrazacku. ![]()
@Katy161 je tak to bude i do mrazacku, no jestli muzu neco rict k tomu jestli jedno nebo dve embrijka, tak jestli jdes poprve, taky se tu trochu ztracim tak kdyz tak promin, tak bych asi spis nechala zavest jedno, kdyz mate tolik na zmrazeni a taky hlavne kdyby jsi nahodou jednou potrebovala proplatit 4 IVF samozrejme preju at zadne jine nez toto nepotrebujes, ale kdyby nahodou tak jako samoplatce to musi byt docela palka a pak pozdeji na KET kdyby neco, tak zavest dve, ja bych teda taky radej dvojcata a nad timto premyslim uz hooodne dlouho ![]()
@Katy161 mě bolelo břicho po OPU jen ten den a pak ještě 2.den,ale to už jen trochu.
Tobě budou tedy dávat zpět blastocystu. A oni se tě ani neptají kdy chceš jít na ET? To já to vždy konzultovala každé ráno s embryoložkou, mohla jsem jít už od 4buněčného embrya po blastocystu. A nakonec jsme se shodli na morule. Minule se mi i z moruly zadařilo, tak uvidím co tentokrát. Mě Dr. říkala, že je zbytečné čekat až na blastocystu a že v děloze je jim vždycky líp. Navíc, blastocysta je prý už moc citlivá a to prý má často taky vliv na negativní výsledek.
Ale tím tě nechci strašit. Mozná si u tebe nejsou jisti, které embryo vybrat a proto čekají až do konce.
@maraida píše:
@Katy161 mě bolelo břicho po OPU jen ten den a pak ještě 2.den,ale to už jen trochu.
Tobě budou tedy dávat zpět blastocystu. A oni se tě ani neptají kdy chceš jít na ET? To já to vždy konzultovala každé ráno s embryoložkou, mohla jsem jít už od 4buněčného embrya po blastocystu. A nakonec jsme se shodli na morule. Minule se mi i z moruly zadařilo, tak uvidím co tentokrát. Mě Dr. říkala, že je zbytečné čekat až na blastocystu a že v děloze je jim vždycky líp. Navíc, blastocysta je prý už moc citlivá a to prý má často taky vliv na negativní výsledek.
Ale tím tě nechci strašit. Mozná si u tebe nejsou jisti, které embryo vybrat a proto čekají až do konce.
O tomhle si ráda počtu, pač tomu vůbec nerozumím ![]()
Holky, tak dnes som zacala spinit, takze od soboty nasadim Estrofem, vo stvrtok kontrola sliznice a pocitam tak v utorok alebo stredu KETik a testik na Valentina.
![]()
@katulka3010 píše:
Holky, tak dnes som zacala spinit, takze od soboty nasadim Estrofem, vo stvrtok kontrola sliznice a pocitam tak v utorok alebo stredu KETik a testik na Valentina.![]()
![]()
To je skvělá zpráva. Tak držím palečky!
Je tu este niekto v podobnom termine??to len aby sme nervacili spolu. ![]()
@katulka3010 - no ja cekam MS kazdym dnem a taky mam jit na KET.
@Jane29 Kdyz ty dvojcatka jsou tak lakavy
A navic jsem cetla, ze ze dvou je mnohem vetsi sance, ze se chytne alespon jedno embryjko
@maraida píše:
S nami nikdo nic nekonzultuje. Kazde odpoledne zavola sestricka (manzelovi na mobil) a rekne jak to vypada. Vubec nam nedavala na vyber.
Ale je zajimave, co tu pises. Ja si myslela, ze prave cim pozdeji embryjko zavadi, tim je vetsi a ma lepsi sanci se chytnout. Nestras, ze by z tech deseti nevedeli, ktere vybrat ![]()
@Katy161 Tak tady holky ctu vasi debatu a teda premyslim, jestli to poprve udelali dobre, dostala jsem Blastocystu po 5 denni kultivaci a neuchytila se,,jestli jsou tak citlive tak asi budu chtit taky radsi zkusit Morulu,,nebo ja uz nevim…
![]()