IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
17.1.13 22:09

@sarinka83 Já mám za sebou 1. ivf a 2× KET, zatím se nezadařilo. Teď čekám na další dárcovské vajíčko (nemám vaječníky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:10

@sarinka83 A to se ty vejcovody nedaj profouknout? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 22:14

@maraida Vktorku tu malo růžovou myšičku na fotce? Je krásná :kytka: Musím si udělat trochu pořádek ve vás holky, i když jsem se snažila to nějak pročíst ty diskuze stejně se mi to plete. Jinak držím pěsti na ty 2//, já si to pořád představuju co budu dělat. Ležet? Ani se nehnu? Zítra jdu na další kontrolu k lékři tak uvidíme. Včera si pochvaloval že rostou, tak uvidím zítra co a jak. Ani nevím, kdy půljdu na OPU. Taky jsme si připlatili za PK, ake z té diskuze z dřívějška jsem jelen. Morula nebo blastocyt? UF.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
17.1.13 22:17

Ahoj holky, vy jste toho teda nadrbaly :mrgreen: Nestíhám dočíst.
@sarinka83 Ahojky vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 22:19

@sarinka83 děkuji za pochvalu Viktorky :D
Já měla pokaždé taky PK, ale nechávala jsem si minule i teď dát už moruly.
Přeji hodně štěstí na zítra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 22:19

@mahdalka no doktor se netvářil, že by se dalo. říkal že je to tak 3% šance na úspěch a že pak jsou pravděpodobná mimoděložní těhu.. tak nevím a ani se to moc nedělá. Kdy jdeš na ten ET?
@Nikaveru To je mi líto, ale tento rok bude šťastným - šťastná 13ka pro nás všechny! Kdy budeš mít vajíčka?

Holky nemáte reference někdo na Gyncentrum v Ostravě? Mě tam automaticky poslal mlj doktor, ale někde jsem zaslechla negativa. Hlavně - na osobní přístup celkem kašlu (ne úplně) ale spíš mě zajímá, jestli některý CAR třeba má měnší uspěšnosti díky svým postupům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
17.1.13 22:20

@mahdalka Tak já jsem taky myslela, že všechna těhotenství po IVF jsou automaticky rizikový :think: Každopádně, my jsme chtěli z manželem si udělat svatební cestu v únoru na Kubu a právě kvůli IVF pojedeme do pr… :mrgreen: No ale to je jedno, hlavně aby to vyšlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:22

@sarinka83 Nkdo říká, že by se nemělo jen celý den ležet a nic nedělat, že by děloha nebyla prokrvená a je fakt, že těhotenství si nevyležíš - škoda no :lol: Já budu po ET tak asi nějak normálně fungovat, víc odpočívat a polehávat, koukat na tv, číst, emimi, možná nějaká ta procházka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
17.1.13 22:22

@mahdalka Tak já jsem taky myslela, že všechna těhotenství po IVF jsou automaticky rizikový :think: Každopádně, my jsme chtěli z manželem si udělat svatební cestu v únoru na Kubu a právě kvůli IVF pojedeme do pr… :mrgreen: No ale to je jedno, hlavně aby to vyšlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 22:23

@xantipi Mě upozorňoval doktor ať se připravím na rizikovku, ani se netvářil nějak že by to mělo být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

@maraida Aty moruly jsou lepší než blastocysty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
@sarinka83 píše:
@mahdalka no doktor se netvářil, že by se dalo. říkal že je to tak 3% šance na úspěch a že pak jsou pravděpodobná mimoděložní těhu.. tak nevím a ani se to moc nedělá. Kdy jdeš na ten ET?
@Nikaveru To je mi líto, ale tento rok bude šťastným - šťastná 13ka pro nás všechny! Kdy budeš mít vajíčka?Holky nemáte reference někdo na Gyncentrum v Ostravě? Mě tam automaticky poslal mlj doktor, ale někde jsem zaslechla negativa. Hlavně - na osobní přístup celkem kašlu (ne úplně) ale spíš mě zajímá, jestli některý CAR třeba má měnší uspěšnosti díky svým postupům?
:hug: já doufám, že ta třináctka štěstí přinese. Vajíčka nevím, mám si koncem ledna volat, jak dopadly výsledky dárkyň. Ostrava nevím, jaké je centrum, já chodím do Motole.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 22:24

@mahdalka ale na nemocenské budeš, že ano. Kdyby tak existoval nějaký návod jak si to mimi tam udržet.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
@sarinka83 píše:
@xantipi Mě upozorňoval doktor ať se připravím na rizikovku, ani se netvářil nějak že by to mělo být jinak.

Kvůli čemu? :think: Ty máš ještě nějaký problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
@xantipi píše:
@mahdalka Tak já jsem taky myslela, že všechna těhotenství po IVF jsou automaticky rizikový :think: Každopádně, my jsme chtěli z manželem si udělat svatební cestu v únoru na Kubu a právě kvůli IVF pojedeme do pr… :mrgreen: No ale to je jedno, hlavně aby to vyšlo :pankac:

Určitě to vyjde, bude to trochu jiná svatební cesta :-) Já si myslím, že ivf těhu je rizikové, nevím, alespoň mi to tak bylo řečeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí