Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sarinka83 Já mám za sebou 1. ivf a 2× KET, zatím se nezadařilo. Teď čekám na další dárcovské vajíčko (nemám vaječníky).
@maraida Vktorku tu malo růžovou myšičku na fotce? Je krásná
Musím si udělat trochu pořádek ve vás holky, i když jsem se snažila to nějak pročíst ty diskuze stejně se mi to plete. Jinak držím pěsti na ty 2//, já si to pořád představuju co budu dělat. Ležet? Ani se nehnu? Zítra jdu na další kontrolu k lékři tak uvidíme. Včera si pochvaloval že rostou, tak uvidím zítra co a jak. Ani nevím, kdy půljdu na OPU. Taky jsme si připlatili za PK, ake z té diskuze z dřívějška jsem jelen. Morula nebo blastocyt? UF.. ![]()
Ahoj holky, vy jste toho teda nadrbaly
Nestíhám dočíst.
@sarinka83 Ahojky vítej ![]()
@sarinka83 děkuji za pochvalu Viktorky ![]()
Já měla pokaždé taky PK, ale nechávala jsem si minule i teď dát už moruly.
Přeji hodně štěstí na zítra ![]()
@mahdalka no doktor se netvářil, že by se dalo. říkal že je to tak 3% šance na úspěch a že pak jsou pravděpodobná mimoděložní těhu.. tak nevím a ani se to moc nedělá. Kdy jdeš na ten ET?
@Nikaveru To je mi líto, ale tento rok bude šťastným - šťastná 13ka pro nás všechny! Kdy budeš mít vajíčka?
Holky nemáte reference někdo na Gyncentrum v Ostravě? Mě tam automaticky poslal mlj doktor, ale někde jsem zaslechla negativa. Hlavně - na osobní přístup celkem kašlu (ne úplně) ale spíš mě zajímá, jestli některý CAR třeba má měnší uspěšnosti díky svým postupům?
@mahdalka Tak já jsem taky myslela, že všechna těhotenství po IVF jsou automaticky rizikový
Každopádně, my jsme chtěli z manželem si udělat svatební cestu v únoru na Kubu a právě kvůli IVF pojedeme do pr…
No ale to je jedno, hlavně aby to vyšlo ![]()
@sarinka83 Nkdo říká, že by se nemělo jen celý den ležet a nic nedělat, že by děloha nebyla prokrvená a je fakt, že těhotenství si nevyležíš - škoda no
Já budu po ET tak asi nějak normálně fungovat, víc odpočívat a polehávat, koukat na tv, číst, emimi, možná nějaká ta procházka
@mahdalka Tak já jsem taky myslela, že všechna těhotenství po IVF jsou automaticky rizikový
Každopádně, my jsme chtěli z manželem si udělat svatební cestu v únoru na Kubu a právě kvůli IVF pojedeme do pr…
No ale to je jedno, hlavně aby to vyšlo ![]()
@xantipi Mě upozorňoval doktor ať se připravím na rizikovku, ani se netvářil nějak že by to mělo být jinak.
@sarinka83 píše:
@mahdalka no doktor se netvářil, že by se dalo. říkal že je to tak 3% šance na úspěch a že pak jsou pravděpodobná mimoděložní těhu.. tak nevím a ani se to moc nedělá. Kdy jdeš na ten ET?
@Nikaveru To je mi líto, ale tento rok bude šťastným - šťastná 13ka pro nás všechny! Kdy budeš mít vajíčka?Holky nemáte reference někdo na Gyncentrum v Ostravě? Mě tam automaticky poslal mlj doktor, ale někde jsem zaslechla negativa. Hlavně - na osobní přístup celkem kašlu (ne úplně) ale spíš mě zajímá, jestli některý CAR třeba má měnší uspěšnosti díky svým postupům?
@mahdalka ale na nemocenské budeš, že ano. Kdyby tak existoval nějaký návod jak si to mimi tam udržet.. ![]()
@sarinka83 píše:
@xantipi Mě upozorňoval doktor ať se připravím na rizikovku, ani se netvářil nějak že by to mělo být jinak.
Kvůli čemu?
Ty máš ještě nějaký problémy?
@xantipi píše:
@mahdalka Tak já jsem taky myslela, že všechna těhotenství po IVF jsou automaticky rizikovýKaždopádně, my jsme chtěli z manželem si udělat svatební cestu v únoru na Kubu a právě kvůli IVF pojedeme do pr…
No ale to je jedno, hlavně aby to vyšlo
Určitě to vyjde, bude to trochu jiná svatební cesta
Já si myslím, že ivf těhu je rizikové, nevím, alespoň mi to tak bylo řečeno…