IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
17.1.13 21:04
@Nikaveru píše:
No ale nic z toho nezabírá, asi jsem fakt zralá na Bohnice :,( :nevim:

Tak to už na tom jsi teda hodně špatně :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 21:06

:zed: no jo no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 21:08
@Nikaveru píše:
Díky za tip, určitě se zeptám :-)

Zeptej, za to nic nedáš. Já si o něj řekla jen proto, že hodně holek tady na emiminu psalo, že ho maj a já nic, tak jsem si o něj řekla abych o nic nepřišla :lol: Zeptej se a uvidíš co ti řekne. A zkus teď ten ET s tim prednisonem :palec:
Holky, taky ho berete? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 21:18
@mahdalka píše:
Zeptej, za to nic nedáš. Já si o něj řekla jen proto, že hodně holek tady na emiminu psalo, že ho maj a já nic, tak jsem si o něj řekla abych o nic nepřišla :lol: Zeptej se a uvidíš co ti řekne. A zkus teď ten ET s tim prednisonem :palec:
Holky, taky ho berete? :nevim:

Určitě se na to zeptám! díky moc. Jen dotaz, nepřibírá se po tom prednizonu. A holky vůbec, nepřibrali jsme po hormonech obecně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 21:23

@mahdalka Prednison neberou jen holky co mají ET z darovaných vajíček. Je na to, aby tělo neodmítalo embryo. Takže třeba i když se dlouho nedaří nebo žena potrácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 21:44

@maraida Já to intuitivně věděla. Díky za upřenění. Ještě že jsem se tý doktorce zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 21:46

@Nikaveru To je teda divný, že ti ho mudra nedala, Maraida píše že ho dávaj holkám s darovanýma vajíčkama. Ještě že jsem si o něj řekla. Takže teď s tím prednisonem to už určitě vyjde! :hug: Já přibrala jen při tý stimulaci na IVF, když mi tenkrát píchali pregnyl a tuším že puregon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 21:51

Aha, no až se s ní uvidím, zeptám se na to. Snad to pomůže… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 21:57

Ahojte holky, ráda bych se přidala, sice jsem před chvíli založila nové téma, ale Mahdalka a Maraida mě přetransformovaly na semhle :) tak jsem tu. Já stimuluji Merionalem od pátku 11.1. a jdu na své první IVF, v hlavě se mi honí spousty pocitů a potřebuji o tom s někým klajdat, tož tak. Chodím k doktoru Čaplyginovi ve Frýdku a na samotné IVF půjdu do Ostravského Gyncentra - nějaké reference?. Mnažíme se 2 roky – prošli jsme léčbu buněčné imunity - cca 8 měséců na prednisonu a ve finále po všem hysteroskopií, která ukázala neprůchodnost obou vejcovodů, takže nic jného než IVF ani nezbývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:00

@sarinka83 :mavam: Vítej mezi námi :kytka: Tahle diskuze je už rozjetá, Maraida to vymyslela dobře, že tě pozvala k nám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:01
@Nikaveru píše:
Aha, no až se s ní uvidím, zeptám se na to. Snad to pomůže… :kytka:

Určitě :hug: Nevim, nechci kecat, ale je třeba možný, že to nevyšlo právě díky tomu prednisonu. :nevim: :zed: Určitě dej pak vědět, co ti mudra řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 22:02
@sarinka83 píše:
Ahojte holky, ráda bych se přidala, sice jsem před chvíli založila nové téma, ale Mahdalka a Maraida mě přetransformovaly na semhle :) tak jsem tu. Já stimuluji Merionalem od pátku 11.1. a jdu na své první IVF, v hlavě se mi honí spousty pocitů a potřebuji o tom s někým klajdat, tož tak. Chodím k doktoru Čaplyginovi ve Frýdku a na samotné IVF půjdu do Ostravského Gyncentra - nějaké reference?. Mnažíme se 2 roky – prošli jsme léčbu buněčné imunity - cca 8 měséců na prednisonu a ve finále po všem hysteroskopií, která ukázala neprůchodnost obou vejcovodů, takže nic jného než IVF ani nezbývá…

Vítej mezi námi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:06

@sarinka83 Je mi 35,ale zjistili mi to v 27 :oops: Byl to šok, ale už jsem se s tím jakš takš smířila, ono mi vlastně ani nic jinýho nezbývá. Zjistili mi to z opakovaného hormonálního profilu, kde jsem měla opakovaně strašně vysoký FSH. K otěhotnění by mělo být jen kolem 11 jednotek něčeho, nevím jak se to jmenuje, já měla stovkový hodnoty :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 22:07

@sarinka83 ahoj :mavam: jsem ráda, že ses přidala k nám 8)
Já měla 11.1. už OPU a 15.1.ET,takže teď už jen čekám na 2//,to už je brnkačka :mrgreen: (samozřejmě to je to nejhorší)
Jinak je to moje 2.IVF.Z 1.IVF mám Viktorku a pak jsem měla ještě KET, ale ten nevyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 22:08

@mahdalka to vymyslela! :palec: jsem ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie