Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Blondýna007 píše:
Holky také si myslím, že těhotenství není nemoc a dovči bych se nebála, IVF neznamená rizikové těhotenství… píchnuty 4 Gonaly a fůrt s emi MS nerozjela, to jsem zvědavá na sobotní kontrolu až budu krvácet
A zkoušela jsi se napařit ve vaně? Třeba by to pomohlo. Já dneska měla také menses dostat a nic…
Ahoj holky
tady se to rozjelo
včera bylo skvěle. V cukrárně jsme si dali dortíček a pak se přesunuli do baru a pokračovali na skleničce s vínem ![]()
@kaczule1 Jéé to muselo být super povyražení. Možná bych také mohla svolat nějaký babinec a vyrazit si z kopýtka! ![]()
@maraida píše:
@Katy161 tím,že třeba nevědí jaké vybrat jsem neměla na mysli, že by byla embrya nehezká. Spíš opačně, že se všechna vyvíjejí stejně hezky a nevědí které zavést
Ja bych taky nevedela, bylo by mi lito tech ostatnich.
Zvlastni predstava, budu si rikat: mam jedno dite v kocarku a devet u ledu ![]()
Uz z toho cekani na sobotu blbnu. A co teprve pak tech 14 dni
![]()
@kaczule1 Tak to jsi se mela krasne
Aspon ti ten mesic rychleji utece.
@Nikaveru jěště mě tak napadlo - někde jsem četla, že když jsou darovaný vajíčka, tak se tělo ty embria snaží vypudit, páč je to tzv.„něco cizího“ a ještě se musim zeptat mudry, jak to je a jestli jsou nějaký léky na udržení, já beru ten prednison a možná je to na to, nebo ještě i něco jinýho, ale určitě se svý doktorky zeptej a nech si napsat ten prednison
Holky, my máme babinec zítra
Bude nás asi 10. Jdeme na večeři a pak bowling, ale toho se tedy vzhledem k ET nezúčastním.
@mahdalka píše:
@Nikaveru jěště mě tak napadlo - někde jsem četla, že když jsou darovaný vajíčka, tak se tělo ty embria snaží vypudit, páč je to tzv.„něco cizího“ a ještě se musim zeptat mudry, jak to je a jestli jsou nějaký léky na udržení, já beru ten prednison a možná je to na to, nebo ještě i něco jinýho, ale určitě se svý doktorky zeptej a nech si napsat ten prednison
Já si myslím, že doktorka snad na toto myslí. Na udržení jsem právě měla ten Utrogestan, třikrát denně dvě bobulky zavádět… ale nevím, zeptat se můžu.
@maraida to je super plán. Příští týden budu celý doma sama. Manžel jede na pánskou jízdu na hory. Tak si určitě s kamarádkou na večeři také zajdeme.
Holky, jak se odreagováváte, když máte splín? Co zaručeně zabírá?
@Nikaveru Určitě se na tohle zeptej! Já se chci svý mudry taky zeptat. A ten prednison by ti mohla napsat, já si o něj řekla a ona mi ho bez řečí napsala, že prej může jedině pomoct. Utrogestan beru taky, ale to berou všechny po ET nebo KET, tohle je něco jinýho a jen pro ty, co musí mít darovaný vajíčka. Jestli jsi ten prednison nikdy neměla, tak to s ním teď zkus ![]()
@Nikaveru píše:
@maraida to je super plán. Příští týden budu celý doma sama. Manžel jede na pánskou jízdu na hory. Tak si určitě s kamarádkou na večeři také zajdeme.Holky, jak se odreagováváte, když máte splín? Co zaručeně zabírá?
Já si většinou udělám bylinkový čaj, nebo dvojku vína. A koupím si nějakej pěknej časopis a čtu si. A nebo taky sežeru na poezení celou čokoládu ![]()
@mahdalka píše:
@Nikaveru Určitě se na tohle zeptej! Já se chci svý mudry taky zeptat. A ten prednison by ti mohla napsat, já si o něj řekla a ona mi ho bez řečí napsala, že prej může jedině pomoct. Utrogestan beru taky, ale to berou všechny po ET nebo KET, tohle je něco jinýho a jen pro ty, co musí mít darovaný vajíčka. Jestli jsi ten prednison nikdy neměla, tak to s ním teď zkus
Díky za tip, určitě se zeptám ![]()
@mahdalka píše:
Já si většinou udělám bylinkový čaj, nebo dvojku vína. A koupím si nějakej pěknej časopis a čtu si. A nebo taky sežeru na poezení celou čokoládu
No ale nic z toho nezabírá, asi jsem fakt zralá na Bohnice
![]()