Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 kdepak tě máme
Jestli ty ses těch dortů nepřejedla a teď někde neskučíš ![]()
@Nikaveru No tady na emiminu je holka, co z darovaných vajíček otěhotněla hned po prvním IVF, má dvojčátka a pak hned z prvního KETU další dítko - to nás musí držet nad vodou. Neboj, taky se dočkáme ![]()
@mahdalka píše:
@Nikaveru No tady na emiminu je holka, co z darovaných vajíček otěhotněla hned po prvním IVF, má dvojčátka a pak hned z prvního KETU další dítko - to nás musí držet nad vodou. Neboj, taky se dočkáme
Fakt? No tedy to měla obrovské štěstí. To já jsem taková smolařka, ale tak snad už to prorazím ![]()
@Nikaveru Ale kuš
Mě mudra říkala, že z darovaných vajíček je vyšší úspěšnost. Jo a pamatuju si v tv na to halo, když v 65 letech otěhotněla ta maďrka z darovanýho vajíčka - pamatuješ si na tu kauzu? To by bylo aby jsme to nedaly my, mladice
Nikaveru,
jsem tu nově, proto Ti nemůžu poslat SZ.
Můžu se zeptat jak jsi v Motole spokojená? Díky.
@Nikaveru Jo a kolik jsi platila za dárkyni? jak dlouho jsi čekala?
Já v iscaru čekala asi 2 měs. a platíme 35 tis.jen teda za tu dárkyni, za celý IVF 50 tis. ![]()
@mahdalka chtěla bych testovat zase 10.den,takže příští týden v pátek
Ahojky, tak mam za sebou predoperacni, vse ok, doktorka byla mega poctiva, zvazila me, zmerila me, tlak, puls, ekg, zhodotila mega dlouhej rozpis krve a moci, zmerila mi tepolu
. Holky mam v sobe zatim jen 3 Gonaly a nevylezu ani schody jak funim, bricho me picha hrozne, jsem zvedava na sobotu, snad tam neco bude ![]()
@maraida píše:
@mahdalka chtěla bych testovat zase 10.den,takže příští týden v pátek
Teda, to do tý doby umřu zvědavotí. Hlavně nám napiš kdybys měla nějaký příznaky