Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katulka3010 píše:
@kačka25 iscare.
Já taky chodím do iscare ![]()
@Katy161 Velká gratulace
Mě mudra taky na poprvé doporučila jen jedno embrio a kdyby se nezdařilo tak pak z Ketu už dvě.
@maraida My máme prodlouženou kultivaci, to je zhruba těch 5 dní a to je teda morula nebo blastocysta?
V tomhle nějak tápu ![]()
@katulka3010 píše:
@mahdalka ke komu chodíš?? ja najradsej k Jarzembovskej.
Jo jo, chodím k Jaržembovský
Znám jí ještě z Apolináře. Zítra mi bude volat a domluvíme se co dál
@katulka3010 píše:
@mahdalka my mame zamrazenu morulku
@Nikaveru A jak dlouho jsi na tu dárkyni čekala? Já kdysi u Apolináře platila 20 tis. a čekala jsem necelej rok
a neporadila nám ISCI, tak se nám pak všechny rozpadli
a podruhý to už šlo na jejich účet, měli jsme vajíčka zdarma a zase bez ISCI, ale to jsem se v tom ještě tolik neorientovala. Já v iscaru platím 35 tis.ale prakticky nečekáš a vyberou ti vzhledově podobnou - jsou soukromý
@Vendula83 píše:
@mahdalka to uz by mela byt Blastocysta
Aha, no mě tu prodlouženou kultivaci doporučili
nevim z jakýho důvodu. Ale morulka zní líp
![]()
@mahdalka PK bola 5 dni, ale to asi zalezi na vyvine.inak neviem poradit.
@mahdalka My ji mame taky doporucenou,,vyberou prave ty nejkvaltnejsi embrya,,me napr.pri prvnim IVF zustali 4 a z tech 4 prezilo jen jedno a to my zavedli.., ale pak je druha otazka jestli to taky nenabizej jen kvuli penezum nevim jak u tebe v caru, ale u nas stoji 3500,–
@Vendula83 U nás taky.Ale tak snad to nejsou takový židi co jdou jen po penězích, snad s náma taky soucítěj
V Iscaru se teda chovaj moc hezky, setřička se mnou mluvila už jako kdybych byla těhotná
a to člověka tak pozitivně naladí ![]()
@maraida Jak je, kočko, jak se cítíš? ![]()
Můžu se zeptat, zda je po ET dovolený se koupat(ve vaně)nebo jen sprchovat?
A může se používat intim gel nebo radši jen samotná voda?
Už jančim, noooo ![]()
@Katy161 tím,že třeba nevědí jaké vybrat jsem neměla na mysli, že by byla embrya nehezká. Spíš opačně, že se všechna vyvíjejí stejně hezky a nevědí které zavést