IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
17.1.13 22:26

@sarinka83 Jasně,já jsem doma už 2 měs. Skončila jsem v práci a už nikam nepůjdu. Teda jestli se povede to IVF. A když ne, půjdu hned do ketu. Jinak to embrio si tam asi přilepím, aby nevypadlo - vteřinovým lepidlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 22:26

@xantipi něco mi uniklo? Ty jsi novomanželka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 22:27

@maraida Děkuji, no sama jsem zvědavá co mi řekne. Maraido, kolik máš dětí? Podle podpisu jsem vyčetla že 3??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:28
@xantipi píše:
@mahdalka Tak já jsem taky myslela, že všechna těhotenství po IVF jsou automaticky rizikový :think: Každopádně, my jsme chtěli z manželem si udělat svatební cestu v únoru na Kubu a právě kvůli IVF pojedeme do pr… :mrgreen: No ale to je jedno, hlavně aby to vyšlo :pankac:

Já jsem četla že všechny těhotenství po IVF jsou rizikový už jen proto, čím si ty ženský musely projít.
Jinak si tu svatební cestu udělejte až ve třech, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 22:29

@mahdalka Ne, ale tím že je to IVF - tak se k tomu stavěl doktor.. a řekl mi to jako stylem, at s tím počítám.. tak s tím počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:29

@maraida Promiň že se ptám, snad to neni nevhodný, jestli jo tak se omlouvám, ale Viktorku máš z moruly nebo z blastocysty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:32
@sarinka83 píše:
@mahdalka Ne, ale tím že je to IVF - tak se k tomu stavěl doktor.. a řekl mi to jako stylem, at s tím počítám.. tak s tím počítám.

Takže budeš mít rizikový jen proto, že máš IVF? :nevim: Já si taky myslela že mě dá na rizikový a prej neni důvod a to mi je už 35 a budu mít ty darovaný vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 22:32

@mahdalka to se nedá říct, jestli je lepší morula nebo blastocysta. Morula je o 1 den míň kultivovaná. Já zavádím moruly na doporučení embryoložky.
A s tím lepidlem nejsi daleko od věci! Teď je nová metoda embryo glue(lepidlo na embryo).U nás se za to platí 1500.Ale já jsem si to nedávala, znám i holky co to měly a stejně nic a embryoložka mi to taky nějak vehementně nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 22:37

@mahdalka Viktorka je morulka :srdce:
Já taky po IVF neměla rizikové těhotenství. Po ET jsem si jen vzala týden dovolenou a pak dál chodila do práce na 12ky.Jak jsem psala výše i na dovču jsem letěla. Mě prostě nic nebylo.ale někdo může třeba začít krvácet nebo se otvírat…a tam už riziko je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514

@mahdalka Nemyslím si, že by to mělo být problémama ale i můj doktor říkal, že po IVF je automaticky rizikovka i když se cítíš dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748

@mahdalka Tak já vážně nevím, buď je to doktor od doktora.. nebo nevím, ale myslím, že by nebylo marné mít nemocenskou - omezíš stresy z práce - kdyby jen kvůli tomu… u mě v práci bych mimi asi nedonosila :zed: Pakárna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:39

@maraida Ty bláho :mrgreen: co už nevymyslej. Já mám pocit, že jsem tu o tom kdysi četla diskuzi. A to tím jako to embrio nějak potřou a vložej do dělohy? Tak na to se embryoložky zeptám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
17.1.13 22:39
@maraida píše:
@mahdalka Viktorka je morulka :srdce:
Já taky po IVF neměla rizikové těhotenství. Po ET jsem si jen vzala týden dovolenou a pak dál chodila do práce na 12ky.Jak jsem psala výše i na dovču jsem letěla. Mě prostě nic nebylo.ale někdo může třeba začít krvácet nebo se otvírat…a tam už riziko je.

Hlavně když se chytnou dvě :mrgreen: I když mě by to nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 22:41

@mahdalka to nevím jak to praktikují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 22:42

Tak holk u mě je to stejně ai jedno, páč jsem doma tak jako tak, díky bohu, už jsem si zvykla.Ale je divný, že nějakej doktor po IVF dává automaticky rizikovku a některej ne. Já budu stejně do konce 3 měs. hodně opatrná, pro sichr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí