IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
17.1.13 22:58
@Nikaveru píše:
Doufám, že si nás najde/najdou brzy :srdce:

Určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.1.13 23:00

Holky jdu spát, ráno v 6 vstávám :zed: Dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 23:00
@mahdalka píše:
@maraida Já ti přeju ty dvojčátka :hug: Ať je u vás veselo a Vikinka i má s kým hrát :hug:
:hug:ale abych z toho pak nebyla dřív v Bohnicích :mrgreen:
Počkat…tam už se tady taky někdo chystal, myslím Nikaveru? Tak bysme byly 2 :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
17.1.13 23:01

@mahdalka dobrou :mavam:
Já to už pro dnešek taky balím. Tak pá pá zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
17.1.13 23:02

Dobrou noc holky. Jo jo Bohnice, tak já ti Maraida podržím místo, jo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
17.1.13 23:02
@maraida píše:
@xantipi to se nedá říct co je lepší. Morula je kultivovaná 4 dny, blastocysta 5 dní(to je nejvíc).Mě embryoložka doporučila u obou IVF moruly a poprvé se i povedlo, je z ní Viktorka. Říkala, že blastocysta je už moc citlivá a to je někdy i důvod neúspěchu(jako, že se už jen tak nezabydlí všude :mrgreen: )

Tak na tohle se teda zeptám doktora, protože mě teda dá to co je větší šance, jinak si ho podám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 23:04

@mahdalka aha takhle, to znamená, že na základě zdravotního dotazníku, který je vyplňován na začátku při uzavření té smlouvy tak ti vůbec tu smouvu neuzavřeli?.. pokud já to uzavřela na začátku prosince a normálně mám uzavřenou smlouvu, tak to asi zpětně takhle nemůžou stornovat - teda doufám… ty jsi idešla z práce kvůli tomu snažení? abys měla klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
17.1.13 23:06

Taky už klimbám… tak dobrou a díky za pokec :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
18.1.13 07:32
@Katy161 píše:
@Jane29 Kdyz ty dvojcatka jsou tak lakavy :mrgreen: A navic jsem cetla, ze ze dvou je mnohem vetsi sance, ze se chytne alespon jedno embryjko

jj to jsou me to povídej :mrgreen: vzdyt já nad tím přemýšlím jak dlouho a to jsem ještě nezačala se stimulkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
18.1.13 07:36

@sarinka83 ahojky vítam tě tu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
18.1.13 08:09

Jinak teda holky jeden den tu nejsem a vy nakecáte skoro 10 stránek :mrgreen: jsem měla co dělat to dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
18.1.13 09:56

Ahoj holky, vy jste na me desne upovidany :mrgreen: nestiham! Ale dneska dorazila MS, tak hned zavolam do CARu a objednam se na UTZ. Jinak s tema blastocystama a morulama me taky motate hlavu! Ja mela petidenni, tak priste bych chtela urcite kratsi kultuvaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
18.1.13 10:01
@kačka25 píše:
Ahoj holky, vy jste na me desne upovidany :mrgreen: nestiham! Ale dneska dorazila MS, tak hned zavolam do CARu a objednam se na UTZ. Jinak s tema blastocystama a morulama me taky motate hlavu! Ja mela petidenni, tak priste bych chtela urcite kratsi kultuvaci!

jo na mě jsou holky taky rychlí taky nestíhám dočítat pomalu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
18.1.13 10:31

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, právě stimuluji na 2IVF, u prvního jsem otěhotněla, ale bohužel ZT 10tt, ted už se snad našla příčina-léčím se na hematologii a ředím si krev clexanem, tak věřím že ted už bude ode mě mimčo dobře zásobeno krví a krásně poroste :andel:
koukám že tu probíráte PK-muj názor je takový že ted si ji taky sice necháme, ale každý den si budeme volat jak se vyvýjejí a podle toho bude transfer, rozhodně to nechci nechat jen na nich jako minule, měla jsem 13vajíček 9 se hezky oplodnilo a do ET po 5denní kultivaci zbyla jen jedna morulka, a jedna blastocyta, zavedli jsme obě, taky si nemyslím že je to nejlepší řešení je nechat všechny uhynout na sklíčku, přeci jen v živém těle jim musí být rozhodně líp, znám holky kterým to s blastocytou vyšlo, ale taky vím že kdyby třeba netransferovali 8buněčné embryo které se pomalu přestávalo vyvýjet tak by dneska nebyla jedna krásná holčička :pankac:,prostě u maminky jí bylo líp
já byla minule pěkně naštvaná na embryoložku, no tentokrát si to už ohlídám

prominte za román :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
18.1.13 10:57

@veverkaa vítej mezi námi :kytka:
A jak daleko už jsi se stimulací? A do jakého CARu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí