Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mahdalka píše:
@maraida Já ti přeju ty dvojčátkaAť je u vás veselo a Vikinka i má s kým hrát
@mahdalka dobrou ![]()
Já to už pro dnešek taky balím. Tak pá pá zítra ![]()
Dobrou noc holky. Jo jo Bohnice, tak já ti Maraida podržím místo, jo ![]()
@maraida píše:
@xantipi to se nedá říct co je lepší. Morula je kultivovaná 4 dny, blastocysta 5 dní(to je nejvíc).Mě embryoložka doporučila u obou IVF moruly a poprvé se i povedlo, je z ní Viktorka. Říkala, že blastocysta je už moc citlivá a to je někdy i důvod neúspěchu(jako, že se už jen tak nezabydlí všude)
Tak na tohle se teda zeptám doktora, protože mě teda dá to co je větší šance, jinak si ho podám ![]()
@mahdalka aha takhle, to znamená, že na základě zdravotního dotazníku, který je vyplňován na začátku při uzavření té smlouvy tak ti vůbec tu smouvu neuzavřeli?.. pokud já to uzavřela na začátku prosince a normálně mám uzavřenou smlouvu, tak to asi zpětně takhle nemůžou stornovat - teda doufám… ty jsi idešla z práce kvůli tomu snažení? abys měla klid?
@Katy161 píše:
@Jane29 Kdyz ty dvojcatka jsou tak lakavyA navic jsem cetla, ze ze dvou je mnohem vetsi sance, ze se chytne alespon jedno embryjko
jj to jsou me to povídej
vzdyt já nad tím přemýšlím jak dlouho a to jsem ještě nezačala se stimulkou ![]()
Jinak teda holky jeden den tu nejsem a vy nakecáte skoro 10 stránek
jsem měla co dělat to dočíst
Ahoj holky, vy jste na me desne upovidany
nestiham! Ale dneska dorazila MS, tak hned zavolam do CARu a objednam se na UTZ. Jinak s tema blastocystama a morulama me taky motate hlavu! Ja mela petidenni, tak priste bych chtela urcite kratsi kultuvaci!
@kačka25 píše:
Ahoj holky, vy jste na me desne upovidanynestiham! Ale dneska dorazila MS, tak hned zavolam do CARu a objednam se na UTZ. Jinak s tema blastocystama a morulama me taky motate hlavu! Ja mela petidenni, tak priste bych chtela urcite kratsi kultuvaci!
jo na mě jsou holky taky rychlí taky nestíhám dočítat pomalu
![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, právě stimuluji na 2IVF, u prvního jsem otěhotněla, ale bohužel ZT 10tt, ted už se snad našla příčina-léčím se na hematologii a ředím si krev clexanem, tak věřím že ted už bude ode mě mimčo dobře zásobeno krví a krásně poroste ![]()
koukám že tu probíráte PK-muj názor je takový že ted si ji taky sice necháme, ale každý den si budeme volat jak se vyvýjejí a podle toho bude transfer, rozhodně to nechci nechat jen na nich jako minule, měla jsem 13vajíček 9 se hezky oplodnilo a do ET po 5denní kultivaci zbyla jen jedna morulka, a jedna blastocyta, zavedli jsme obě, taky si nemyslím že je to nejlepší řešení je nechat všechny uhynout na sklíčku, přeci jen v živém těle jim musí být rozhodně líp, znám holky kterým to s blastocytou vyšlo, ale taky vím že kdyby třeba netransferovali 8buněčné embryo které se pomalu přestávalo vyvýjet tak by dneska nebyla jedna krásná holčička
,prostě u maminky jí bylo líp
já byla minule pěkně naštvaná na embryoložku, no tentokrát si to už ohlídám
prominte za román ![]()
@veverkaa vítej mezi námi ![]()
A jak daleko už jsi se stimulací? A do jakého CARu chodíš?