Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida Měla, jenže tenkrát nebyla prodloužená kultivace 5 dní, tenkrát to bylo jen do osmibuněčných. Takže mě dávali krásné osmičky, jak si pamatuji pak ale zkoumali co se děje se zbytkem a vše se následující den zastavilo
@maraida píše:
Závidíš jo? Já se právě už bojímJá naopak ráda stimuluju
To máš všechno ještě před sebou a maluješ si to v růžových barvách…
S tím naprosto souhlasím
![]()
@homar píše:
Sarinko83 já začnu se stimulkou v únoru nebo v březnu, na konci ledna mám mít všechny výsledky a podle toho se uvidí. O dr. Čaplyginovi už jsem něco málo slyšela, ale můžeš mi napsat jaký je? On spolupracuje s Gyncentrem, že máš ET tam? A ty jsi z Frýdku?
Ahoj holky!! Tak jsem vas docetla, my vyjeli na vikend na lyze! Pristi patek jdu na UTZ, tak se snad dozvim neco vic, kdy bude KET.
Nevim, kdo se ptal, ale kdy KET po IVF. Ja nechala probehnout jednu MS a ted je dalsi a uz by mel byt. Ja chtela hned, ale rekli mi at pockam.
Ahojky holky, tak už mám kontrolu za sebou, čekám na další injekce. Vajíček mám k nezpocitani, velka jak mají byt.. Dávku mi nechal 225 J. ![]()
@maraida píše:
@Blondýna007 no vidíš to, jaká jsi pěkná kvočna![]()
![]()
dekuju, jen ten pocet me trosku desi
ale oni vsechny nemusej rozust, ze jo??? Takhle jich tam bylo celkem tak 30-50 ![]()
@Blondýna007 oni budou různě velké, některé malé, jinde zase třeba nebude uvnitř vajíčko…takže ono se to nějak vyselektuje.Ale zůstane ti jich i tak fůra neboj
A pozor na hyperstimulák, při takovém počtu ti hrozí!
No furt se me ptala jak mi je, tak ja ze ted docela dobry, ze sem to cekala horsi, tak riala, ze bude hur
ale uz mi zatrhla nadmernou zatez.. Uvidime v pondeli
@katulka3010 Díky
Já dnes byla u kamarádky na melíru. Má 3,5 letý holky, dvojčata a když je vidim, tak si říkám že dvojčata nikdy - jsou děsný, demoliční četa, neposlouchaj a dělaj jen bordel a kraviny
Já bych z nich byla po dvou dnech v blázinci ![]()
Holky jak jste na tom ted při chřipkové epidemii? mě začala lehčí chřipka už v po. celý týden ležím kromě kontrol a nákupu, a pořád mě bolí v krku, mám strach aby z toho nebyla angína to by bylo v.. ![]()
Blondýna007, teda to je vajec
,to já ze svýma 9 se mužu jít klouzat, hlavně hodně pij a bílkoviny, aby jsi se vyhla hyperstimuláku
,