IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11514
18.1.13 21:34

@maraida Měla, jenže tenkrát nebyla prodloužená kultivace 5 dní, tenkrát to bylo jen do osmibuněčných. Takže mě dávali krásné osmičky, jak si pamatuji pak ale zkoumali co se děje se zbytkem a vše se následující den zastavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.1.13 21:37
@maraida píše:
Závidíš jo? Já se právě už bojím :( Já naopak ráda stimuluju :mrgreen: To máš všechno ještě před sebou a maluješ si to v růžových barvách…

S tím naprosto souhlasím :roll: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
18.1.13 22:07
Tak na doktora Čaplygina můžu říci jen to nejlepší - i když vím, že jsou o něm reference ne vždy pozitivní. Je taková svérazná osoba, ale když ho přijmeš, tak se to dá - někdy se může zdát trochu aogantní, ale OK. Hlavně má v tom všem systém, posílá a dělá všechny vyšetření co jsou a podle toho se chová - nic nezkouší jen tak. V tom mi to sedí. Je fakt dobrý a doporučila bych ho co se týká odbornosti. A ano - on je jakože CAR, ale který spolupracuje s Gyncentrem - kde dělají ET. JInak stimuluješ u něj, kontroly u něj, OPU u něj na sále - má ho přímo ve své ambulanci a taky pokoj se 3 lůžky, takže zákroky jako hystroskopie atd se dělají taky tam. Jen to ET a ty procedury jako oplodnění, kultivace se dělá v Gyncentru - spolupracuje s nima. Já nejsem z Frýdku, jsem z Bohumína, ale pár kamarádek co mělo problémy s otěhotněním taky chodilo k němu a chválí to všichni…
@homar píše:
Sarinko83 já začnu se stimulkou v únoru nebo v březnu, na konci ledna mám mít všechny výsledky a podle toho se uvidí. O dr. Čaplyginovi už jsem něco málo slyšela, ale můžeš mi napsat jaký je? On spolupracuje s Gyncentrem, že máš ET tam? A ty jsi z Frýdku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
18.1.13 23:39

Ahoj holky!! Tak jsem vas docetla, my vyjeli na vikend na lyze! Pristi patek jdu na UTZ, tak se snad dozvim neco vic, kdy bude KET.
Nevim, kdo se ptal, ale kdy KET po IVF. Ja nechala probehnout jednu MS a ted je dalsi a uz by mel byt. Ja chtela hned, ale rekli mi at pockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
18.1.13 23:40

@Blondýna007 - drzim palce na zitra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.1.13 09:09

@kačka25 užij si lyžovačku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
19.1.13 09:11

Ahojky holky, tak už mám kontrolu za sebou, čekám na další injekce. Vajíček mám k nezpocitani, velka jak mají byt.. Dávku mi nechal 225 J. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.1.13 09:16

@Blondýna007 no vidíš to, jaká jsi pěkná kvočna :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
19.1.13 09:42
@maraida píše:
@Blondýna007 no vidíš to, jaká jsi pěkná kvočna :potlesk: :potlesk: :potlesk:

dekuju, jen ten pocet me trosku desi :roll: ale oni vsechny nemusej rozust, ze jo??? Takhle jich tam bylo celkem tak 30-50 :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
19.1.13 09:47

@Blondýna007 oni budou různě velké, některé malé, jinde zase třeba nebude uvnitř vajíčko…takže ono se to nějak vyselektuje.Ale zůstane ti jich i tak fůra neboj :hug: A pozor na hyperstimulák, při takovém počtu ti hrozí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
19.1.13 09:49

No furt se me ptala jak mi je, tak ja ze ted docela dobry, ze sem to cekala horsi, tak riala, ze bude hur :-)) :mrgreen: ale uz mi zatrhla nadmernou zatez.. Uvidime v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
19.1.13 10:10

@mahdalka super, tak sa drzte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
19.1.13 16:13

@katulka3010 Díky :kytka: Já dnes byla u kamarádky na melíru. Má 3,5 letý holky, dvojčata a když je vidim, tak si říkám že dvojčata nikdy - jsou děsný, demoliční četa, neposlouchaj a dělaj jen bordel a kraviny :roll: Já bych z nich byla po dvou dnech v blázinci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
19.1.13 19:13

Holky jak jste na tom ted při chřipkové epidemii? mě začala lehčí chřipka už v po. celý týden ležím kromě kontrol a nákupu, a pořád mě bolí v krku, mám strach aby z toho nebyla angína to by bylo v.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
19.1.13 19:16

Blondýna007, teda to je vajec :potlesk:,to já ze svýma 9 se mužu jít klouzat, hlavně hodně pij a bílkoviny, aby jsi se vyhla hyperstimuláku :*,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí