IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
20.1.13 15:46

@Kudíčko :mavam: V jaké fázi jsi teď ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.13 15:53

Děkuji za přivítání. Já budu mít darovaná vajíčka jelikož moje vaječníky neprodukují žádná. 25.01 by se měl konat odběr vajíček od dárkyně a spermatu od přítele. A následně do šesti dnů ET. Mám šílený strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
20.1.13 15:55

@Kudíčko Jůůů tak to už máš za pár… :pankac: A z čeho máš strach? :think: Nebuj to bude v pohodě a budeš mít miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
20.1.13 15:56
@Kudíčko píše:
Děkuji za přivítání. Já budu mít darovaná vajíčka jelikož moje vaječníky neprodukují žádná. 25.01 by se měl konat odběr vajíček od dárkyně a spermatu od přítele. A následně do šesti dnů ET. Mám šílený strach..

To je moc krásné období toto čekání. Není z čeho mít strach. Opravdu. Buď v pohodě a přeju Ti, ať se miminko, miminka uhnízdí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
20.1.13 15:58

Holky snažila jsem se k mému jménu přidat obrázek - čtyřlístek, ale nevidím ho… co dělám špatně? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.13 15:59

Mám strach že to nevyjde, neustále na to musím myslet a to je špatně. Nevím co vše k tomu připlatit co nabízí. Mám pocit že se snaží o to aby si páry připláceli všechno, ale naše peněženky nejsou bezedný a někdy méně je více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
20.1.13 16:03

@Kudíčko Máš krásnýho hafíka… Co to je? z tak malé fotky to nepoznám :mrgreen: Z toho, že to nevyjde, máme strach asi všechny, ale to bohužel k tomu patří… Je pravda, že to není zrovna nejlevnější.. Tak písni co jsi si zatím zaplatila, nebo nad čím uvažujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.1.13 16:07
@Kudíčko píše:

Tak to tu jsme už tři, s darovanými vajíčky. Já taky svoje nemám :oops: Jinak já jdu s chlapem na odběr už zítra, dárkyně má OPU a v so transfer - to budeme kousek od sebe. A kolik ti zavedou embrií? Mě na poprvé jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.13 16:12

No ted tu čtu v papírech že máme napsáno v papírech: Požadované mikromanipulace - PISCI, PK, KKE ani nevím co to pořádně znamená a zda to máme připlatit či ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.1.13 16:16
@mahdalka píše:
Tak to tu jsme už tři, s darovanými vajíčky. Já taky svoje nemám :oops: Jinak já jdu s chlapem na odběr už zítra, dárkyně má OPU a v so transfer - to budeme kousek od sebe. A kolik ti zavedou embrií? Mě na poprvé jen jedno

Tak to Ti budu držt pěsti. Já netuším kolik budou zavádět, to si můžeš říct sama? Co budeš připlácet při ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
20.1.13 16:16

Holky to byla noc, už jsem myslela že mi bude muset manžel volat záchranku, bylo mi strašně na omdlení, ani jsem se nemohla pohnout, šílená zima, ale byla jsem uplně zpocená, v tomhle stavu jsem byla 2h, pak po podložení nohou do výšky to jakž takž přešlo, ale pořád jsem jak blbá a bolí mě hlava, myslím že to byl nízkej tlak, takhle mi bylo v těhotenství když mi ho naměřili,´mám takovej pocit že je to z toho clexanu co píchám na ředění krve, no zítra mám kontrolu tak uvidím co na to dr. :think:
k zítřejším konrolám nám všech tfuj tfuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
20.1.13 16:17

@Kudíčko Tak PK určitě, PICSI nevím, záleží jaký má manžel spermio… Já bych spíš zaplatila ICSI. KKE nevím ani co je :think: A my ještě platíme AH, to je naříznutí obalu embria aby se lépe přilíplo k děloze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
20.1.13 16:18

Kudíčko vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
20.1.13 16:19

@Kudíčko Určitě se můžeš sama rozhodnout, kolik chceš embryjek. 1-2 po 40 roku můžou dát i 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
20.1.13 16:20

@veverkaa Tfuj tfuj tfuj… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie