Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuji za přivítání. Já budu mít darovaná vajíčka jelikož moje vaječníky neprodukují žádná. 25.01 by se měl konat odběr vajíček od dárkyně a spermatu od přítele. A následně do šesti dnů ET. Mám šílený strach..
@Kudíčko Jůůů tak to už máš za pár…
A z čeho máš strach?
Nebuj to bude v pohodě a budeš mít miminko ![]()
@Kudíčko píše:
Děkuji za přivítání. Já budu mít darovaná vajíčka jelikož moje vaječníky neprodukují žádná. 25.01 by se měl konat odběr vajíček od dárkyně a spermatu od přítele. A následně do šesti dnů ET. Mám šílený strach..
To je moc krásné období toto čekání. Není z čeho mít strach. Opravdu. Buď v pohodě a přeju Ti, ať se miminko, miminka uhnízdí ![]()
Holky snažila jsem se k mému jménu přidat obrázek - čtyřlístek, ale nevidím ho… co dělám špatně? Poradíte?
Mám strach že to nevyjde, neustále na to musím myslet a to je špatně. Nevím co vše k tomu připlatit co nabízí. Mám pocit že se snaží o to aby si páry připláceli všechno, ale naše peněženky nejsou bezedný a někdy méně je více.
@Kudíčko Máš krásnýho hafíka… Co to je? z tak malé fotky to nepoznám
Z toho, že to nevyjde, máme strach asi všechny, ale to bohužel k tomu patří… Je pravda, že to není zrovna nejlevnější.. Tak písni co jsi si zatím zaplatila, nebo nad čím uvažujete?
@Kudíčko píše:
Tak to tu jsme už tři, s darovanými vajíčky. Já taky svoje nemám
Jinak já jdu s chlapem na odběr už zítra, dárkyně má OPU a v so transfer - to budeme kousek od sebe. A kolik ti zavedou embrií? Mě na poprvé jen jedno
No ted tu čtu v papírech že máme napsáno v papírech: Požadované mikromanipulace - PISCI, PK, KKE ani nevím co to pořádně znamená a zda to máme připlatit či ne…
@mahdalka píše:
Tak to tu jsme už tři, s darovanými vajíčky. Já taky svoje nemámJinak já jdu s chlapem na odběr už zítra, dárkyně má OPU a v so transfer - to budeme kousek od sebe. A kolik ti zavedou embrií? Mě na poprvé jen jedno
Tak to Ti budu držt pěsti. Já netuším kolik budou zavádět, to si můžeš říct sama? Co budeš připlácet při ET?
Holky to byla noc, už jsem myslela že mi bude muset manžel volat záchranku, bylo mi strašně na omdlení, ani jsem se nemohla pohnout, šílená zima, ale byla jsem uplně zpocená, v tomhle stavu jsem byla 2h, pak po podložení nohou do výšky to jakž takž přešlo, ale pořád jsem jak blbá a bolí mě hlava, myslím že to byl nízkej tlak, takhle mi bylo v těhotenství když mi ho naměřili,´mám takovej pocit že je to z toho clexanu co píchám na ředění krve, no zítra mám kontrolu tak uvidím co na to dr. ![]()
k zítřejším konrolám nám všech tfuj tfuj ![]()
@Kudíčko Tak PK určitě, PICSI nevím, záleží jaký má manžel spermio… Já bych spíš zaplatila ICSI. KKE nevím ani co je
A my ještě platíme AH, to je naříznutí obalu embria aby se lépe přilíplo k děloze…
@Kudíčko Určitě se můžeš sama rozhodnout, kolik chceš embryjek. 1-2 po 40 roku můžou dát i 3