IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.1.13 19:58

@mahdalka To ti věřím, že chcete mít větší jistotu, že se vám to povede, když s těmi darovanými vajíčky je to tak drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.1.13 20:01

@mahdalka taky jsme měli ICSI, ale ten půst je i tak třeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.1.13 20:44

Nám to poradila doktorka to ICSI, tak jsem dala na její radu. Půst máme :mrgreen: Naposledy jsme si užili ve středu, chlap je poctivej a sám mi řek že pak už nemůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.1.13 21:15

@Katy161 také přeji hodně štěstí a 2 // na testíku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
20.1.13 21:49

Ahojky, zitra bude kontrola, dnes mam uz bricho jak tehota :mrgreen:, tak jsem zvedava na pocet vajec :-) vsechny moc zdravim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
20.1.13 22:19
To jsme na tom stejně :) Nemůžu se hýbat jak to píchá :)))
Taky jdu zítra:) už asi na poslední před OPU. Jak to zvládáš? J8 jsem trochu nervozní co a jak :roll:
@Blondýna007 píše:
Ahojky, zitra bude kontrola, dnes mam uz bricho jak tehota :mrgreen:, tak jsem zvedava na pocet vajec :-) vsechny moc zdravim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
20.1.13 23:15
@sarinka83 píše:
Taky jdu zítra:) už asi na poslední před OPU. Jak to zvládáš? J8 jsem trochu nervozní co a jak :roll:

Ahojky, zvladam docela dobre, jen jsem pres bricho silene tlusta, i manzel se mi smeje :D. Na vaze jsem zhubla a pres bricho mam ted tak o 10 cm vice.. Hrozny. Jinak se citim jak v dobe ovu a docela dobry, snazim se jist hodne vitaminu, samou bilkovinu a hooooodne pit.. Uvidim co zitra na kontrole, ale neverim, ze opu bude az v patek, to nevydrzim :nevim:. Udelala sem kybl zelnacky, jeste mame citronovy rezy a lednici plnou jidla, chci opu klidne hned zitra :-)))!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.1.13 23:40

@Blondýna007 No aspon si zkusis, jake to bude s brichem za par tydnu. Az v nem misto vajuch bude mimi :D A s OPU pekne pockej, at je vajicek zralych co nejvic. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.1.13 23:41

@maraida Dekuji, snad budou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.1.13 23:42
@sarinka83 píše:

To bude urcite dobre, drzim pesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.1.13 08:52

Ahoj holky, nechci plašit, ale po 5dne po ET se mi na testu objevila slaboulinká druhá čárka :potlesk: A pregnyl to neni ani nic jinýho, protože to jsem jako NM neměla. :palec: Akorát Estrimax a Utrogestan, který beru do teď Ale ten nemá vliv na výsledek těhotenského testu :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4964
21.1.13 08:55

Už čekám v cekarne a zdravím vas včera večer mi manžel říká: jak tak na Tebe koukám, tak si nejsem jist, zda už nejsi v 5. Měsíci a jen jsme něco neprehlidnuli!!!

No tak to jsou Ino pekne zpravicky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
21.1.13 08:57

@Blondýna007 No to jo nic jinýho než těhu v tý druhý čárce nevidím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.1.13 09:52
@Inna11 píše:
Ahoj holky, nechci plašit, ale po 5dne po ET se mi na testu objevila slaboulinká druhá čárka :potlesk: A pregnyl to neni ani nic jinýho, protože to jsem jako NM neměla. :palec: Akorát Estrimax a Utrogestan, který beru do teď Ale ten nemá vliv na výsledek těhotenského testu :srdce: :hug:

Juchůůůůůů, to je ta nejkrásnější zpráva! Gratulka a dávej na sebe pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
21.1.13 09:55
@Blondýna007 píše:
Už čekám v cekarne a zdravím vas včera večer mi manžel říká: jak tak na Tebe koukám, tak si nejsem jist, zda už nejsi v 5. Měsíci a jen jsme něco neprehlidnuli!!!No tak to jsou Ino pekne zpravicky :nevim:

Držím palečky, ať tam máš co nejvíce folikulů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital