Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mahdalka To ti věřím, že chcete mít větší jistotu, že se vám to povede, když s těmi darovanými vajíčky je to tak drahý.
Nám to poradila doktorka to ICSI, tak jsem dala na její radu. Půst máme
Naposledy jsme si užili ve středu, chlap je poctivej a sám mi řek že pak už nemůže ![]()
Ahojky, zitra bude kontrola, dnes mam uz bricho jak tehota
, tak jsem zvedava na pocet vajec
vsechny moc zdravim.
@Blondýna007 píše:
Ahojky, zitra bude kontrola, dnes mam uz bricho jak tehota, tak jsem zvedava na pocet vajec
vsechny moc zdravim.
@sarinka83 píše:
To jsme na tom stejněNemůžu se hýbat jak to píchá
Taky jdu zítra:) už asi na poslední před OPU. Jak to zvládáš? J8 jsem trochu nervozní co a jak
Ahojky, zvladam docela dobre, jen jsem pres bricho silene tlusta, i manzel se mi smeje
. Na vaze jsem zhubla a pres bricho mam ted tak o 10 cm vice.. Hrozny. Jinak se citim jak v dobe ovu a docela dobry, snazim se jist hodne vitaminu, samou bilkovinu a hooooodne pit.. Uvidim co zitra na kontrole, ale neverim, ze opu bude az v patek, to nevydrzim
. Udelala sem kybl zelnacky, jeste mame citronovy rezy a lednici plnou jidla, chci opu klidne hned zitra
!!
@Blondýna007 No aspon si zkusis, jake to bude s brichem za par tydnu. Az v nem misto vajuch bude mimi
A s OPU pekne pockej, at je vajicek zralych co nejvic. ![]()
@sarinka83 píše:
To jsme na tom stejněNemůžu se hýbat jak to píchá
Taky jdu zítra:) už asi na poslední před OPU. Jak to zvládáš? J8 jsem trochu nervozní co a jak
To bude urcite dobre, drzim pesti ![]()
Ahoj holky, nechci plašit, ale po 5dne po ET se mi na testu objevila slaboulinká druhá čárka
A pregnyl to neni ani nic jinýho, protože to jsem jako NM neměla.
Akorát Estrimax a Utrogestan, který beru do teď Ale ten nemá vliv na výsledek těhotenského testu
![]()
Už čekám v cekarne a zdravím vas včera večer mi manžel říká: jak tak na Tebe koukám, tak si nejsem jist, zda už nejsi v 5. Měsíci a jen jsme něco neprehlidnuli!!!
No tak to jsou Ino pekne zpravicky ![]()
@Blondýna007 No to jo nic jinýho než těhu v tý druhý čárce nevidím ![]()
@Inna11 píše:
Ahoj holky, nechci plašit, ale po 5dne po ET se mi na testu objevila slaboulinká druhá čárkaA pregnyl to neni ani nic jinýho, protože to jsem jako NM neměla.
Akorát Estrimax a Utrogestan, který beru do teď Ale ten nemá vliv na výsledek těhotenského testu
![]()
Juchůůůůůů, to je ta nejkrásnější zpráva! Gratulka a dávej na sebe pozor ![]()
@Blondýna007 píše:
Už čekám v cekarne a zdravím vas včera večer mi manžel říká: jak tak na Tebe koukám, tak si nejsem jist, zda už nejsi v 5. Měsíci a jen jsme něco neprehlidnuli!!!No tak to jsou Ino pekne zpravicky
Držím palečky, ať tam máš co nejvíce folikulů ![]()