Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Blondýna007 taky bych potřebovala udělat nákup, ale asi zajdu zítra po práci
Jdu totiž z práce brzo, jelikož jdu na tu kontrolu, tak pak chci pochodit i po obchůdkách ![]()
@maraida Ahojky, tak jak se cítíš? Těhotně?
Jsem se chtěla zeptat, vydržíš netestit až do termínu? ![]()
@maraida to by mě taky zajímalo
já posledně nevydržela a 1. test si udělal 7. den po ET ![]()
Ahoj holky, poctivě Vás pročítám každý den. Jen zatím nemám čím přispívat. 10 den jím HA a je to nuda
Už se těším, až se bude něco dít ![]()
@maraida Já teprve 4 den píchám a první kontrolu mám ve středu.
Holky držím palečky ať ty kontroly dobře dopadnou a zase vás trochu přiblížej tomu mimču
Na mě něco lezlo během svátků a děsně jsem se bála, páč už dárkyně stimulovala a kdybych byla nemocná, tak by asi všechny embria zamrazili a místo ET by byl jen KET
Já si na noc dělala ten horkej nápoj paralen nebo coldrex a koupila si v lékárně septisan, ten je prej i pro těhotný - nechtěla jsem do sebe cpát chemii.
Zítra jdu s chlapem na odběr, asi podepíšeme nějaký papíry a dostanu recept na utrogestan
@xantipi to znám
já teď čekám na ms, ale jelikož jsem teprve 22. DC tak mám ještě čas
A jenom doufám, že jak naschvál nebude mít zpoždění ![]()
@katulka3010 píše:
@mahdalka 2 dni pred KET minimalne do testu. v pripade pozitivneho testu, pokracovat do 12 TT.
Tak to jo, já ho budu užívat 5 dní před ET, už od úterka
@mahdalka tak ať se přítel/manžel zítra pořádně snaží ![]()
Holky až do krve nevydržím. CHci si udělat test v pátek, ale bojím bojím… ![]()
@maraida Vyřídím mu to
Snažit se spíš budu muset já, páč jdu do komůrky s ním
A máš už nějaký příznaky? Jak se cítíš? Pobolívá tě podbřišek? Prsa?
![]()
@mahdalka hele,jen ho nech, taky nemusíš všechno oddřít sama ![]()
Ne, teď vážně, u vás v CARu tam můžeš jít s chlapem jo?
Holky, žádné příznaky nemám, nic mě nebolí. Ale to ani minule.
@maraida Jo jo, minule jsem byla u Apolináře a sami mi to nabídli, teď jsem to chlapovi slíbila já, páč je z toho trochu vynervenej. A nahlásila jsem jim to, že půjdu do komůrky s chlapem a doktorka, že to můžeme přinést z domova, ale chlap se bojí, když máme ty darovaný vajíčka, aby prostě nebyl někde problém a neprošvyhli jsme to. Sám řek, že by bylo lepší aby ten kelímek hned potom i s obsahem předal sestřičce a né ho někde tahat metrem nebo autem apod.Zase jsem ráda že je rozumnej a bere to zodpovědně
Manžel by také nejeadeji donesl z domova, máme to kousek, ale mám z toho trochu strach. Zeptám se doktorky ![]()