Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
, taky Vás vždycky nemůžu ani dočíst, pěkně jste se rozkecaly
. Taky vítám všechny nově příchozí. Já teď hodně pracuji, tak nemám moc čas diskutovat, ale vždycky si alespoň přečtu, co se tu s Vámi, holky, děje. Až začnu stimulovat a budu na nemocenské, tak tu budu častěji
.
Sarince83 - já chodím do Gyncentra, měla jsem tam 1. IVF, ale už nevím, co by jsi chtěla konkrétně vědět ![]()
Sarince83 - já jsem si taky chtěla uzavřít u Allianz takovou životní pojistku, jak jsi psala, ale jelikož jsem jim nezamlčela IVF a tudíž rizikové těhotenství, tak mi to neuzavřeli.
Ahojky Homar,
díky za odezvu. No co se týče gyncentra - slýchávám negativní reference, ale pořád ne zadne konkretnosti, spíš by mě to zajímalo z odborného a praktického hlediska než z hlediska jejich osobního přístupu. Myslíte že je možné že třeba v nějakém Caru na to prostě „kašlou“? No a teď ještě k té pojistce - já ji jakože uzavřenou mám uzavřenou od začátku prosince, to jsem v podstatě ještě IVF neřešila, np nevím… uvidíme, ale asi by mě to nas… kdyby to padlo. ![]()
Ahoj holky, tak jsem doma z babince
Já jsem se tááák přejedla, že jen funím ![]()
Mahdalka, ještě žádné testy koupené nemám, ale kupuju Mamatesty 10.
@maraida Tak hlavně že sis to užila
Já si chci koupit taky ten mamatest, snad mi budou 4 stačit ![]()
Sarinko83 - z odborného hlediska ti asi nic neřeknu. To jestli dělají pro klienty vše ku jejich spokojenosti a 100% úspěchu, to fakt netuším, ale nezbývá mi, než jim věřit. To asi musíme všechny u všech carů. Jinak se zkus podívat na jejich stránky, ale to už jsi asi udělala. Já chodím k dr. Čermákovi, on nemá moc dobré recenze, ale mně třeba vyhovuje. 1.IVF a KET se nepovedli, tak doufám, že se teď budou snažit více. Personál je, myslím, v celku fajn. Jestli tam půjdeš na opu a ET, tak se setkáš s lidmi z druhého patra, kde je operační sál. Opu a ET ti nejspíš bude dělat dr. Poláček.
Maraido trochu závidím, že se ti blíží doba testování a já mám vše ještě před sebou, ale snad to pro nás všechny tady dopadne šťastně. Já mám testík ještě z minulého KETu, říkala jsem si, že ho do té doby třeba použiji na přirozený pokus, ale bohužel
.
@homar OPU mi bude ve středu dělat Mudr Čaplygin ve Frýdku. Na ET pak půjdu do Gyncentra. Co ty, jak se Ti vede? Kdy začneš se stimulkou?
Sarinko83 já začnu se stimulkou v únoru nebo v březnu, na konci ledna mám mít všechny výsledky a podle toho se uvidí. O dr. Čaplyginovi už jsem něco málo slyšela, ale můžeš mi napsat jaký je? On spolupracuje s Gyncentrem, že máš ET tam? A ty jsi z Frýdku?
@Blondýna007 píše:
Já mam krátkej, začíná se 2. den cyklu.
Já taky nechápu tu tvoji MS při stimulaci ![]()
@veverkaa Jo stává se to, mě se právě stává, že ten 4 den se všechny embryjka zastavují a to jsem měla po 1.IVF 15 a při 2.IVF 11 a všechny se zastavily. To jeprávě ten den, kdy nekvalitní embryjka odchází.
@homar píše:
Maraido trochu závidím, že se ti blíží doba testování a já mám vše ještě před sebou, ale snad to pro nás všechny tady dopadne šťastně. Já mám testík ještě z minulého KETu, říkala jsem si, že ho do té doby třeba použiji na přirozený pokus, ale bohužel.
Závidíš jo? Já se právě už bojím
Já naopak ráda stimuluju
To máš všechno ještě před sebou a maluješ si to v růžových barvách…