IVF leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
18.1.13 19:53

Ahoj holky :mavam:, taky Vás vždycky nemůžu ani dočíst, pěkně jste se rozkecaly :lol:. Taky vítám všechny nově příchozí. Já teď hodně pracuji, tak nemám moc čas diskutovat, ale vždycky si alespoň přečtu, co se tu s Vámi, holky, děje. Až začnu stimulovat a budu na nemocenské, tak tu budu častěji :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.1.13 19:54

Sarince83 - já chodím do Gyncentra, měla jsem tam 1. IVF, ale už nevím, co by jsi chtěla konkrétně vědět :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.1.13 19:58

Sarince83 - já jsem si taky chtěla uzavřít u Allianz takovou životní pojistku, jak jsi psala, ale jelikož jsem jim nezamlčela IVF a tudíž rizikové těhotenství, tak mi to neuzavřeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
18.1.13 20:47

Ahojky Homar,
díky za odezvu. No co se týče gyncentra - slýchávám negativní reference, ale pořád ne zadne konkretnosti, spíš by mě to zajímalo z odborného a praktického hlediska než z hlediska jejich osobního přístupu. Myslíte že je možné že třeba v nějakém Caru na to prostě „kašlou“? No a teď ještě k té pojistce - já ji jakože uzavřenou mám uzavřenou od začátku prosince, to jsem v podstatě ještě IVF neřešila, np nevím… uvidíme, ale asi by mě to nas… kdyby to padlo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
18.1.13 20:48

Kaczule - skvělá fotka!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
18.1.13 20:52

Ahoj holky, tak jsem doma z babince :mrgreen: Já jsem se tááák přejedla, že jen funím :jazyk:
Mahdalka, ještě žádné testy koupené nemám, ale kupuju Mamatesty 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.1.13 21:02

@maraida Tak hlavně že sis to užila :hug: Já si chci koupit taky ten mamatest, snad mi budou 4 stačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.1.13 21:04

Sarinko83 - z odborného hlediska ti asi nic neřeknu. To jestli dělají pro klienty vše ku jejich spokojenosti a 100% úspěchu, to fakt netuším, ale nezbývá mi, než jim věřit. To asi musíme všechny u všech carů. Jinak se zkus podívat na jejich stránky, ale to už jsi asi udělala. Já chodím k dr. Čermákovi, on nemá moc dobré recenze, ale mně třeba vyhovuje. 1.IVF a KET se nepovedli, tak doufám, že se teď budou snažit více. Personál je, myslím, v celku fajn. Jestli tam půjdeš na opu a ET, tak se setkáš s lidmi z druhého patra, kde je operační sál. Opu a ET ti nejspíš bude dělat dr. Poláček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.1.13 21:08

Maraido trochu závidím, že se ti blíží doba testování a já mám vše ještě před sebou, ale snad to pro nás všechny tady dopadne šťastně. Já mám testík ještě z minulého KETu, říkala jsem si, že ho do té doby třeba použiji na přirozený pokus, ale bohužel :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
18.1.13 21:09

@homar OPU mi bude ve středu dělat Mudr Čaplygin ve Frýdku. Na ET pak půjdu do Gyncentra. Co ty, jak se Ti vede? Kdy začneš se stimulkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.1.13 21:14

Sarinko83 já začnu se stimulkou v únoru nebo v březnu, na konci ledna mám mít všechny výsledky a podle toho se uvidí. O dr. Čaplyginovi už jsem něco málo slyšela, ale můžeš mi napsat jaký je? On spolupracuje s Gyncentrem, že máš ET tam? A ty jsi z Frýdku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
18.1.13 21:15
@Blondýna007 píše:
Já mam krátkej, začíná se 2. den cyklu.

Já taky nechápu tu tvoji MS při stimulaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
18.1.13 21:19

@veverkaa Jo stává se to, mě se právě stává, že ten 4 den se všechny embryjka zastavují a to jsem měla po 1.IVF 15 a při 2.IVF 11 a všechny se zastavily. To jeprávě ten den, kdy nekvalitní embryjka odchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
18.1.13 21:30

@xantipi počkej,ty jsi teda neměla ET ani u 1.a2.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
18.1.13 21:33
@homar píše:
Maraido trochu závidím, že se ti blíží doba testování a já mám vše ještě před sebou, ale snad to pro nás všechny tady dopadne šťastně. Já mám testík ještě z minulého KETu, říkala jsem si, že ho do té doby třeba použiji na přirozený pokus, ale bohužel :roll:.

Závidíš jo? Já se právě už bojím :( Já naopak ráda stimuluju :mrgreen: To máš všechno ještě před sebou a maluješ si to v růžových barvách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí