Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veverkaa tak si naordinuj veeela ovocia, a zeleniny, cesnecku a zazvorovy caj s medom.ja som mala minuly tyzden v pondelok a utorok teploty, v utorok dokonca 38.6, co je nezvyk ale po tom, co som musela zachranovat manzela ked sa dusil, tak to nejak zazracne preslo. kedze manzel mal 39 horucky, tak som nechcela riskovat a zrusila som KET.
Dr. mi sice vravela, ze estrofem a utros mam brat aspon 10 dni, mne sa to akosi vymklo kontrole a jeden den som nebrala a na druhy den som zacala spinit. takze od dnes berem zase estrofem, 24.1 idem na kontrolu a koncom mesiaca KETik. tesim sa na zmrzlinku.
@katulka3010 Ty jsi musela brát utrogestan 10 dní před Ketem?
Já ho budu mít ai jen 5 dní co jsem počítala, ale nejdu teda na ket, ale na ivf ![]()
@mahdalka nie, zle som to asi napisala. utros som zacala brat 8.1., transfer mal byt 11.1. a dr vravela, ze ak by som hned prestala brat estrofem, tak dorazi MS, preto som ho mala uzivat aspon 10 dni. potom vysadit, pockat na MS a 2 DC zacat uzivat estrofem, aby narastla krasna sliznica a bola pripravena na KET.
@katulka3010 Jo jo, a kdy jsi teda brala nebo měla brát ten utrogestan? Estrofem taky užívám od 2 DC až do 3 měs. ![]()
@mahdalka 2 dni pred KET minimalne do testu. v pripade pozitivneho testu, pokracovat do 12 TT.
Ahojky, tak jsme doma z vecere, jsem totalne prezrana a prepita. Padlo spoustu skveleho vina, ted sem dala pred spanim 3 sklenice vody, rano jedu na pohotovost nechat pichnout proti praskani vajec. Manza mi dnesnkoupit ve Spencrovi 3 krasny pyzamka, tak se budu mit po opu v cem doma valet
budu procitat kucharky a koupim si hobita.
Co se tyka chripky, tak se snazim vyhybat vsem marketum, MHD a nechodit zbytecne mezi lidi. Vecer si dam vzdy zazvorovej caj se smrtelnou davkou zazvoru ( skoro nepitelnej ) a kazdy den myju Wc domestosem
coz funguje vyborne
!!! Ten sajrajt zabije vse i v mym nose a krku ![]()
@Blondýna007 tý jo, co znamená nespočet vajíček?
Se divím, že ti nesnížil dávky, když tak reaguješ. Aby to pak nebyl hyperstimulák jak vyšitý ![]()
Zítra jdu na kontrolou, tak jsem zvědavá. Vaječníky mě pořád trošku pobolívají, tak snad je všechno OK. A doufám, že se dovím, jak to bude s KET ![]()
@Blondýna007 Taky mi to příjde zvláštní, že ti tu dávku nesnížili když tak reaguješ.
@kaczule1 Tak at ti zítřejší kontrola dopadne na výbornou.
Ahoj holky, tak na mě něco „leze“ a to mám ve středu OPU, doufám že sae to nezozjede
. Jak se připravuje ten zázvorový čajík? Jinak zítra jdu na kontolu a večer už pregnyl. Ve tředu OPU. Ať nám všem ten týden dobře začne a hlavně dobře dopadne ![]()
@sarinka83 Hodně štěstíčka a čaj s medem a citronem, ať jsii zdravá.. ![]()
@Blondýna007 a kdy máš OPU? Já myslela, že jdeš zítra jen na kontrolu folikulů? Co pícháš za injekci?
@kaczule1 @sarinka83 ať vám zítra kontroly dopadnou na výbornou ![]()
Ahojky, vcera to bylo super, dnes jsem na kontrole nebyla, jen rano v Motole, aby mi pichnuli Cetrotid, jinak picham Gonal 225 j. Zitra dalsi koontrola v 9 rano. OPU planuji na patek, ale nejak tusim, ze to bude spis driv.. Uvidim. Citim se dobre, resp. Stejne jak kdyz cekam OVU prirozene, bricho mam pekne nafouknuty, ale bez modrinek i vpichu. Dnes jsme byli na nakupu, tak mam plnou lednici jogurtu, mlecnejch drinku, tvarohu, mozzarel a cottag sejru
. Zeleniny taky nespocet. Je to divny, ja ktera jim vse, ale zeleninu moc nedusim, si delam k obedu tunu duseny brokolice s kapustickama a mrkvi na masle
jak travite nedeli a jak se citite??