Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Maraida kontrolu mám v pondělí, a jak se ti těhotní?
obdivuju tě že vydržíš s testem do 10dne, já bych taky ráda ale znám se, já už testila 6tý den a nic, a 7den už dušík
Židle jsou doma holky, jsou krásný, mam z nich velkou radost ![]()
Jinak už se chystám na víkend, budu muset chlapovi nažehlit nějaký košile a něco pokoupit, kdyby to šlo rychleji, než čekáme… po ovitrellu chci už odpočívat, aby nic neprdlo dřív než má…
@veverkaa Já fakt až ten 10.den,to už je na jistotu.
jinak nelituj, že nemáš Puregon nebo Gonal.To pero je jen lehčí na aplikaci, jinak je to stejné. já měla u obou IVF Puregon a poprvé 10 folikulů a teď jen 4.Takže v tom to určitě není ![]()
@maraida píše:
@veverkaa Já fakt až ten 10.den,to už je na jistotu.
jinak nelituj, že nemáš Puregon nebo Gonal.To pero je jen lehčí na aplikaci, jinak je to stejné. já měla u obou IVF Puregon a poprvé 10 folikulů a teď jen 4.Takže v tom to určitě není
Já už mam ze zítřka vředy ted
, ještě vyšetření při MS, teču jak blázen
Jinak myslím, že u mě bude opu dřív jak v pátek po Clostilu jsem 12 DC měla 2 foliky přes 20 mm a koukala jsem jak blázen ![]()
@sarinka83 píše:
@mahdalka aha takhle, to znamená, že na základě zdravotního dotazníku, který je vyplňován na začátku při uzavření té smlouvy tak ti vůbec tu smouvu neuzavřeli?.. pokud já to uzavřela na začátku prosince a normálně mám uzavřenou smlouvu, tak to asi zpětně takhle nemůžou stornovat - teda doufám… ty jsi idešla z práce kvůli tomu snažení? abys měla klid?
No já s nima právě uzavřela smlouvu, zaplatila jsem jim už za dva dny a oni mi pak poslali dopor. dopis s tím, že smlouvu ruší z důvodu, že jsem neprošla tím jejich zdr. dotazníkem a ty peníze mi pak zpětně vrátili. Jakdlouho ti ta smlouva běží?
Jinak já v práci neskončila kvůli IVF, ale páč jsme si nerozuměli se šéfovou a já věděla že za dva měs. jdu stejně na IVF - chlap má dobrý peníze tak to moc neřešíme, postará se ![]()
Holky, tak mi před chvílí volala doktorka s tím, že dárkyně má v pondělí punkci tak aby přítel přišel na odběr někdy mezi 9-11.Já se ptala jetli s ním můžu do komůrky a doktorka, že to můžeme přinést z domova, ať si přijedu pro kelímek. Jenže jsem to volala chlapovi a ten mě celkem překvapil, že prej radši u nich, pro jistotu aby se to neznehodnotilo a že e na to už psychicky připravil
A v sobotu bude ET-takže blastocysta.Jo a od úterka začnu zavádět utrogestan ![]()
@mahdalka píše:
Holky, tak mi před chvílí volala doktorka s tím, že dárkyně má v pondělí punkci tak aby přítel přišel na odběr někdy mezi 9-11.Já se ptala jetli s ním můžu do komůrky a doktorka, že to můžeme přinést z domova, ať si přijedu pro kelímek. Jenže jsem to volala chlapovi a ten mě celkem překvapil, že prej radši u nich, pro jistotu aby se to neznehodnotilo a že e na to už psychicky připravilA v sobotu bude ET-takže blastocysta.Jo a od úterka začnu zavádět utrogestan
paráda
,samé dobré zprávy ![]()
Blondýna 007 jasný jen odpočívej
,ukaž židličky
,já jsem na to magor, pořád bych něco pořizovala ![]()
@maraida A jak to máš s vařením, vaříš?
Nám navaří máma a něco před ET stihnu i já, v nouzi chlap zvládne něco lehkýho sám
@veverkaa Ale jo, píchání je vpohodě. I když jsem z toho měla strach, neb nesnáším jehly, krev a poškozovní lidského těla v jakékoliv formě
tak to zvládám, nebol to a neteče krev
Myslíš že je rozdíl v těch hormonech placených a neplacených? Já myslím, že to závisí prostě na cyklu a jak se tělu zrovna chce.
Jinak mám plnou hlavu těch morulek a blastocyst hehe
Navíc holky, co když ET vychází na víkend? CARy by asi měly fachčit i přes víkend ne?
@mahdalka dělám úplně všechno, mimo-sportu, zvedání těžkých věcí, mytí oken, věšení záclon a prádla na vysoký sušák a zatím ještě nežehlím a neluxuju. Nemá se dělat jen to u čeho se napíná břicho. Jinak normálně vařím, myju nádobí, utírám prach…